Werktuigbouwkundig Onderhoudsmonteur Avantium Pilot Plant Delfzijl 14-07-2023

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Werktuigbouwkundig Onderhoudsmonteur Avantium Pilot Plant Delfzijl 14-07-2023

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Werktuigbouwkundig Onderhoudsmonteur

Delfzijl

Avantium is een toonaangevend technologiebedrijf en een pionier in het ontwikkelen en commercialiseren van duurzame chemie. De meest geavanceerde technologie van Avantium is de YXY® planten-naar-plastic-technologie, die plantaardige suikers katalytisch omzet in FDCA - furaandicarbonzuur, wat de bouwsteen is voor het duurzame polymeer PEF - polyethyleen furanoaat. PEF is een 100% plantaardig, recyclebaar en afbreekbaar polymeer en heeft dankzij haar superieure eigenschappen een breed scala aan toepassingen waaronder verpakkingen, textiel en folies.
Als werktuigbouwkundig onderhoudsmonteur in onze fabriek ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie van mechanische installaties en apparatuur binnen de fabriek. Je werkt nauw samen met een team van technici en operators om ervoor te zorgen dat de productie soepel verloopt en eventuele storingen snel en efficiënt worden verholpen. Je rapporteert aan de onderhoudsmanager.
Jouw verantwoordelijkheden:
Het uitvoeren van preventief onderhoud waaronder het doen van regelmatige inspecties, controles en onderhoudswerkzaamheden aan mechanische systemen, apparatuur en machines volgens het onderhoudsschema. Dit omvat het smeren, vervangen van onderdelen, kalibreren en testen om de goede werking te waarborgen en mogelijke problemen te identificeren voordat ze tot storingen leiden.
Jouw kennis & vaardigheden:


 • Je bezit een diploma MBO Werktuigbouwkunde of vergelijkbare opleiding.
 • Je bezit ervaring in het onderhoud van mechanische apparatuur en systemen binnen een industriële omgeving, bij voorkeur in de chemische sector. Kennis van veiligheidsvoorschriften en -procedures binnen de chemische industrie.
 • Vaardigheid in het lezen van technische tekeningen, schema's en documentatie.
 • Goede probleemoplossende vaardigheden en het vermogen om onder druk te werken. Uitstekende communicatieve vaardigheden en teamgerichte mentaliteit.
 • Flexibiliteit en aanpassingsvermogen in een dynamische werkomgeving.

Als werktuigbouwkundig onderhoudsmonteur speel je een essentiële rol in het waarborgen van de betrouwbaarheid en efficiëntie van de mechanische systemen in een chemische fabriek. Door het uitvoeren van preventief onderhoud en het snel verhelpen van storingen draag je bij aan een veilige en optimale productieomgeving.
Jouw taken gaan worden:


 • Je gaat ontstane storingen verhelpen waaronder diagnoses stellen en het snel en effectief verhelpen van mechanische storingen in de productieapparatuur en systemen.
 • Je analyseert de oorzaak van de storing, repareert of vervangt defecte onderdelen en voert de nodige tests uit om ervoor te zorgen dat de apparatuur weer operationeel is.
 • Zorg gaan dragen voor de technische documentatie en voor accurate en tijdige registratie van uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden, inclusief het bijhouden van technische documentatie, onderhoudsrapporten, inspectieverslagen en eventuele wijzigingen in de apparatuur. Dit is van essentieel belang voor de traceerbaarheid van onderhoudsactiviteiten en om de nodige gegevens te verstrekken voor toekomstige referenties.
 • Effectieve samenwerking en samenwerking met collega's, operators en andere belanghebbenden om informatie uit te wisselen over onderhoudsbehoeften, storingsmeldingen en reparatiewerkzaamheden.
 • Je werkt samen met andere technische teams om onderhoudsstrategieën te ontwikkelen en uit te voeren die bijdragen aan de optimalisatie van de fabrieksprocessen.
 • Je hebt zorg voor veiligheid en kwaliteit en je werkt volgens de geldende veiligheidsvoorschriften en zorgen voor een veilige werkomgeving.
 • Je bent verantwoordelijk voor het naleven van alle geldende regels en voorschriften met betrekking tot gezondheid, veiligheid en milieu. Tevens ben je alert op mogelijke verbeteringen in de werkwijzen om de efficiëntie en kwaliteit van het onderhoud te waarborgen.

Wat Avantium biedt:
Een uitdagende baan in een groeiende organisatie. Bij Avantium kun je het verschil maken door samen te bewijzen dat 'the sky, the limit' is. Als kleinere organisatie moedigen we onze medewerkers aan om creatief en innovatief een bijdrage te leveren aan het bereiken van onze doelstellingen.
Avantium - Flagship Plant - Delfzijl:
Heb je Interesse?
Reageer dan snel op deze uitdagende positie. Ik ben bereikbaar op 3.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMechanisch Monteur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTechniek
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://frieschdagblad.nl/vacatures/Werktuigbouwkundig-Onderhoudsmonteur-28539920.html

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.