Werkvoorbereider P&ta Chemie Park Delfzijl 25-07-2023

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Werkvoorbereider P&ta Chemie Park Delfzijl 25-07-2023

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Werkvoorbereider P&TA - Delfzijl

25 juli 2023 Nobian DelestoNobian MEBNobian Salt

Ben jij een werkvoorbereider met passie voor techniek, Projecten & Turnarounds (P&TA), of heb je een achtergrond die past bij deze functie? Wil je onderdeel worden van een klein, hecht projectteam die zorgt draagt voor de continuïteit van levering van onze essentiele producten als chloor, zout, energie en utilities aan belangrijke spelers op het chemiepark van Delfzijl? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werkvoorbereider Projects & Turnarounds
Delfzijl, Fulltime
Bruto Jaarsalaris incl. vakantiegeld: EUR 37.325 - EUR 58.180 (afhankelijk van ervaring wordt je in een salarisschaal ingedeeld)

Nobian staat met haar toonaangevende activiteiten aan de basis van sterk geïntegreerde industriële keten op het Chemie Park Delfzijl. Deze producten worden aan verschillende plants op het Chemie Park geleverd waaronder Teijin, Delamine en MCA.

Ter ondersteuning van onze projectorganisatie zijn wij nu op zoek naar een fulltime werkvoorbereider.

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het opzetten van werkpakketten die zorgen voor een veilige, efficiënte en effectieve uitvoering van alle projectmatige activiteiten. Hiervoor ga je het veld in om de activiteiten te beoordelen en bepaal je welke voorbereidende maatregelen er genomen dienen te worden. Vervolgens schakel je o.a. met de technische dienst, productie, engineers, inkoop, contractors en andere externe partijen en stem je het werk af.
Voorbereidde klussen worden doorgezet naar de Scheduler die zorgt dat de klus binnen het gewenste tijdsperiode wordt uitgevoerd. Tijdens de uitvoering blijf je constant betrokken en in nauw contact met je projectleider.

Jouw uitdaging als werkvoorbereider Projecten en Turnarounds

De afdeling Projects & Turnarounds organiseert en realiseert complexe projecten en turnarounds voor de MEB-, Zout-, en Energiefabrieken in Delfzijl. Je komt terecht in een team bestaande uit projectleiders en uitvoeringsbegeleiders. Je werkt daarnaast binnen de afdeling nauw samen met projectleiders, turnaround managers, planners en (lead) engineers. Je bent onderdeel van verschillende projectteams en rapporteert aan de projectleider en/of turnaround manager.

Waarvoor ben jij nog meer verantwoordelijk?

Beheer van jouw werkvoorraad door het prioriteren, beoordelen en het groeperen van Stopscope
Ontwikkelen van complete werkpakketten waarin o.a. benodigde dicisplines/contractors, duur, materialen, speciale gereedschappen en andere noodzakelijkheden worden aangegeven
Het bouwen van de jobplan bibliotheek, inclusief zorgen voor standaard plannen voor terugkerende activiteiten in het programma MAINTASC.
Continu bijwerken van taakplannen om ervoor te zorgen dat noodzakelijke wijzigingen of verbeteringen worden opgenomen, en efficiëntie wordt vastgelegd
Opstellen van overzicht van werkvergunningseisen op basis van geldende procedures conform handboek arboregels, en onderhoudsinput. Verantwoordelijk voor het aanwezig zijn van werkvergunningen als onderdeel van werkpakketten

Dit kun jij van ons verwachten:
Nobian Delfzijl biedt jou werk met een grote uitdaging in een zeer dynamische omgeving. Je krijgt volop ruimte voor initiatieven en ruimte om te leren en te proberen. Je komt te werken in organisatie met een informele, no nonsens en veiligheid gedreven cultuur. Daarbij ontvang je:

 • Een bruto basis jaarsalaris inclusief vakantiegeld op basis van je opgedane werkervaring en opleiding tussen EUR 37.325 - EUR 58.180
 • Vast contract met twee maanden proeftijd;
 • 35 vakantie- en verlofdagen;
 • Interessante bonusregeling (13e maand);
 • Uitstekende pensioenregeling.

Heb jij het in huis?

Als werkvoorbereider begrijp jij wat voor plaats je hebt in het totale projectproces en je taken en verantwoordelijkheden. Gezien je midden in het project zit, zijn jouw communicatievaardigheden essentieel. Je bent een echte teamspeler, secuur en stelt prioriteiten aan de hand van jouw werkvoorraad. Klinkt dat als muziek in de oren? Dan hopen wij dat jij jezelf ook in de volgende vereisten herkent:

 • Afgeronde MBO+ opleiding, bij voorkeur in de richting werktuigbouw of elektrotechniek;
 • Wij staan open voor starters met een duidelijke ambitie en drive, maar het hebben van werkervaring is een pre in het selectieproces;
 • Ervaring met SAP en MAINTASC is een pre;
 • Sterk in relatiebeheer en communicatie;
 • Kennis van de onderhoudsprocessen;
 • Vloeiend in Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?

Contact

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelWerkvoorbereider
Indicatie salaris (min – max]2880 – 2880
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.chemieparkdelfzijl.nl/vacatures/2023/07/1123593-werkvoorbereider-p-ta-delfzijl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.