Zorgassistent Zonnehuisgroep Noord 05-10-2023

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Zorgassistent Zonnehuisgroep Noord 05-10-2023

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Wil jij écht iets voor je medemens betekenen?

Ben jij een echte aanpakker die onze cliënten graag een zinvolle dag wil bezorgen? En, ben jij met je sprankelende persoonlijkheid degene die zorgt voor een vrolijke noot binnen de huiskamers en afdeling? Wij zoeken meerdere zorgassistenten voor zowel Zonnehuis de Hoorn als de Woonhaven in Marum. We bieden dan ook verschillende contracten aan, namelijk voor 3 uur per week, een contract voor 8 uur per week en een contract voor 16 uur per week. Bij alle contracten verwachten wij een stukje flexibiliteit (denk aan ad-hoc bij ziekte bijvoorbeeld) en in zet in de weekenden.

Ben je enthousiast geworden? Lees snel verder wat wij te bieden hebben!

Wat ga je doen

Je vervult de rol van gastvrouw of heer in de huiskamer en legt de focus op het creëren van een huiselijke sfeer in een gastvrije, persoonsgerichte en veilige omgeving. Als eerste aanspreekpunt voor vrijwilligers en bezoek in de huiskamer weet je iedereen zich welkom te laten voelen. Uiteraard ga je nog veel meer doen, zoals:

 • Je zorgt voor smakelijke maaltijden welke je zelf kookt of regenereert en volgens instructie en richtlijnen.
 • Je ondersteunt en je helpt daar waar nodig met het serveren van eten en drinken in de huiskamer of op de kamer van de bewoners
 • Je observeert en signaleert de eet- en drinkgewoonten van de bewoners
 • Je verricht eenvoudige administratieve werkzaamheden, zoals het bestellen van boodschappen en het bijhouden van voorraden
 • Je voert huishoudelijke voorkomende werkzaamheden uit, waaronder bijvoorbeeld het schoonmaken van de (huis)kamer en afwassen
 • Je ondersteunt bewoners bij dagelijkse activiteiten en daar waar nodig bij zorgmomenten
 • Je assisteert (onder begeleiding) bij persoonlijke verzorging zoals bijvoorbeeld wassen en aankleden, signaleert de behoeften van de bewoners en bespreekt deze in het team.

Wie ben jij

Als echt mensen-mens voel je de behoeften en gewoontes van de bewoners feilloos aan. Iedere bewoner heeft zijn of haar eigen zorgvraag en hier speel jij met gemak op in. Dankzij jouw zelfstandige werkhouding weet je snel de juiste wegen te bewandelen.

 • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur ervaring op het gebied van zorg & welzijn
 • Je bent klantgericht, accuraat, flexibel en in staat goed overzicht te bewaren
 • Je bent communicatief sterk, hebt een warme uitstraling en een integere persoonlijkheid
 • Je hebt basiskennis van de HACCP, schoonmaak en hygiëne of je bent bereid om deze kennis op te doen
 • Je hebt kennis van sociale en lichamelijke verouderingsverschijnselen en de daaraan verbonden zorgbehoeften of je bent bereid om deze kennis op te doen
 • Je bent vaardig in het werken met de PC.

Wat bieden wij jou

 • Je krijg een contract voor onbepaalde tijd
 • Je krijgt een salaris volgens de CAO VVT, FWG 15 (maximaal € 2.541,15 bruto per maand bij een fulltime dienstverband)
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Een nieuwe (elektrische) fiets, voordelig fitnessen of wil je toch liever een laptop of een tablet? Wij bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden!

Wij zijn Zonnehuisgroep Noord!

Zonnehuisgroep Noord biedt specialistische zorg en behandeling bij mensen thuis of bij een locatie in de provincie Groningen. Cliënten in de gemeenten Westerkwartier, het Hogeland, Eemsdelta en Midden-Groningen kunnen rekenen op een breed dienstenpakket, passend bij de persoon en zijn behoeften. Dit doen we samen met de cliënt, mantelzorgers, naasten, deskundige medewerkers en vrijwilligers. Vanuit ieders eigen kracht. Als medewerker bij Zonnehuisgroep Noord heb jij binnen je team je eigen unieke inbreng. We zijn ambitieus en willen continu verbeteren en vernieuwen. We ondersteunen jouw ambities en persoonlijke ontwikkeling met diverse scholingen. Want ook jouw persoonlijke groei realiseren we samen vanuit eigen kracht!

Solliciteren

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelZorgassistent
Indicatie salaris (min – max]2541 – 2541
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)16 – 16
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieAppingedam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zonnehuisgroepnoord.nl/portal-over-het-bedrijf/23-096-zorgassistent-zonnehuis-de-hoorn-en-woonhaven-marum

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.