1e Stuurman en 2e Stuurman MF Shipping Group 14-08-2023

  1. Vacatures Delfzijl
  2. 1e Stuurman en 2e Stuurman MF Shipping Group 14-08-2023

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Stuurlieden; 1e stuurman en 2e stuurman

Als 1e stuurman (senior officer) ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van het schip en de werkzaamheden aan dek. Naast de nodige administratieve taken ben je verantwoordelijk voor de veiligheidsmiddelen aan boord. Als 1e stuurman vervang je de Kapitein bij zijn afwezigheid, je bent in staat om zelfstandig te navigeren en beslissingen te nemen en het motiveren en aansturen van de bemanning, zodat zij hun verantwoordelijkheden kennen en in staat zijn deze naar beste vermogen uit te voeren. Als 2e of 3e stuurman ben je ondermeer in staat om zelfstandig wacht te lopen, en te functioneren als safety officer.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelStuurman
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheMaritiem
LocatieFarmsum, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.mfshippinggroup.com/nl/vacatures/1004/droge-lading/41/stuurlieden-1e-stuurman-en-2e-stuurman

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.