Kapitein Shiplink 25-10-2023

  1. Vacatures Delfzijl
  2. Kapitein Shiplink 25-10-2023

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Kapitein Shiplink 26-10-2023

  • Locatie: Farmsum

  1. Kapitein Shiplink 26-10-2023

Hallo Kapiteins,
Onze kapitein , 35 jaar, heeft het erg naar zijn zin bij ons maar het lijkt hem nog leuker om met zijn vriendin samen te gaan varen. Dus gaat hij ons verlaten. Maar het goede nieuws is wel dat als jij een Rijnpatent hebt èn niet rookt wij nu wel een hele leuke baan op het koppelverband de Visco hebben voor jou.
Heb je al ervaring met koppelverbanden dan is dat helemaal geweldig maar ook als het wel gezien hebt in de containers of de tankvaart ben je meer dan welkom. De sfeer aan boord is gezellig en het werk is rustig. Trouwens gestrest wordt er bij ons zo wie zo niet.

Ben je meer een tweede kapitein dan is dat ook goed. Het is niet belangrijk wat je nu kunt maar of je het wilt leren met inzet en een goed humeur.

Er wordt gewisseld met onze eigen wisselauto, in een 14/14 systeem.

Of bel me gewoon op; mijn naam is en kunt me bereiken onder telefoonnummer of mail me:


Functietitel Kapitein Indicatie salaris (min - max] onbekend - onbekend Opleidingsniveau MBO Aantal uren (min - max) 1 - 40 Type contract Vast Branche ICT Locatie Farmsum, Groningen,Nederland Soliciteer direct https://www.shiplink.nl/vacatures/welkomstbonus-e-5000-kapitein-gezocht-want--gaat-ons-verlaten/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelKapitein
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheICT
LocatieFarmsum, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://nieuwsuitdelfzijl.nl/kapitein-shiplink-26-10-2023/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.