Machinist Koninklijke Wagenborg 11-09-2023

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Machinist Koninklijke Wagenborg 11-09-2023

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

From agency services to warehousing and from transshipments to tug assistance. Wagenborg takes care of your business in the ports of Delfzijl and Eemshaven.

Agency services Our presence in all Dutch port locations means you can always have our ships agents taking care of your interests, wherever it is you do business.

Port towage and tug assistance

Port towage and tug assistance Wagenborg safely assists a vast range of vessels from and to their berthing places at the ports in the Ems region. We are always ready with a dedicated 24/7 service.

Warehousing, storage & terminals

Warehousing, storage & terminals In the ports of Delfzijl and Eemshaven, Wagenborg has modern multipurpose terminals, a 1,800 metre long quay with RORO-facilities and a deep draught.

Offshore & Towage

Machinist Triton

Hou jij van sleutelen, ben je een aanpakker en wil jij meewerken aan de mooie projecten die we met de Triton uitvoeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Machinist Triton

Wagenborg Sleepdienst is op zoek naar een Machinist voor op onze drijvende bok Triton. Hou jij van sleutelen, ben je een aanpakker en wil jij meewerken aan de mooie projecten die we met de Triton uitvoeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Triton kan lasten tot 300 ton hijsen. Denk bijvoorbeeld aan het hijsen van bruggen, het transport en plaatsen van scheepssecties, of het bergen van schepen. Deze uitdagende projecten vinden veelal in het noorden van Nederland en Duitsland plaats.

Wat ga je doen?

Als Machinist onderhoud je de motoren, hijslieren en andere apparatuur aan boord van de drijvende bok en los je storingen op. Zo zorg je ervoor dat de Triton altijd klaar is voor de volgende inzet.

Bij een inzet ondersteun je de schipper bij alle voorkomende werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het aanslaan van lasten, het varen, manoeuvreren en het aan- en afmeren. Tijdens de hijswerkzaamheden bedien jij de hijslieren.

Als de bok stilligt zorg je er samen met de rest van de bemanning voor dat de bok er top bij ligt. Samen houd je de bok schoon, zorg je dat ze netjes in de verf zit en doe je ander onderhoud. Kortom, een afwisselende en uitdagende functie.

Wie zoeken we?

 • Je bent in het bezit van een dienstboekje
 • Ervaring met sleutelen aan motoren is een pre
 • Je bent een communicatief- en sociaalvaardige aanpakker
 • Je hebt een relevante technische opleiding of ervaring als Machinist

Wat hebben we te bieden?

 • Uitdagend en afwisselend werk
 • Veel vrijheid om samen met je collega's aan boord te bepalen hoe je een klus uitvoert
 • Een marktconform salaris met leuke extra's. Je sportabonnement of sportkleren
 • worden bijvoorbeeld tot 300 euro per jaar gedeeltelijk vergoed
 • De kans om op onze kosten een opleiding volgen
 • Leuke collega's in een hecht team

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMatroos
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.wagenborg.com/vacancies/machinist-triton

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.