Assistant Shift Supervisor Avantium Pilot Plant Delfzijl 14-07-2023

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Assistant Shift Supervisor Avantium Pilot Plant Delfzijl 14-07-2023

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Assistant Shift Supervisor

Delfzijl

Avantium is een toonaangevend technologiebedrijf en een pionier in het ontwikkelen en commercialiseren van duurzame chemie. De meest geavanceerde technologie van Avantium is de YXY® planten-naar-plastic-technologie, die plantaardige suikers katalytisch omzet in FDCA - furaandicarbonzuur, wat de bouwsteen is voor het duurzame polymeer PEF - polyethyleen furanoaat. PEF is een 100% plantaardig, recyclebaar en afbreekbaar polymeer en heeft dankzij haar superieure eigenschappen een breed scala aan toepassingen waaronder verpakkingen, textiel en folies.
De Assistant Shift Supervisor zal nauw betrokken zijn bij de EPC (Engineering, Procurement, en Construction) fase voor de bouw van de fabriek. De positie biedt hierdoor de unieke kans om vanaf de start van de bouw een belangrijke bijdrage te leveren en samen te werken met verschillende multidisciplinaire teams.
Als Assistant Shift Supervisor ben jij onderdeel van ons team, die de Pilot Plant draaiend gaat maken en houden. De resultaten en de productie die Pilot Plant gaat leveren zullen van cruciaal voor de vercommercialisering van Avantium's technologie en deze spelen een grote rol bij het bereiken van onze doelstelling om een duurzame polymeer - PEF - in de markt te zetten. ga dus je een belangrijke bijdrage leveren aan de stabiliteit en aan een optimale bedrijfsvoering van de FDCA Flagship plant in Delfzijl.
Jouw kennis & vaardigheden:


 • Je hebt kennis en ervaring als Assistant Shift Supervisor en hebt, bij voorkeur, een afgeronde VAPRO C opleiding,
 • Je hebt reeds ervaring opgedaan in de opbouw van chemische fabrieken en/of pilot plants.,,
 • Je bent belangstellend en enthousiast om nieuwe zaken op - en aan te pakken,
 • Je bent in staat om ook onder stressvolle werkomstandigheden je werk te blijven uitvoeren volgens de bij ons geldende veiligheidsvoorschriften en milieueisen,
 • Je bezit communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse alsmede de Engelse taal,
 • Je bezit een VAPRO diploma,
 • Je hebt bewezen werkervaring als Assistent Shift Supervisor in de chemische industrie,
 • Je hebt ervaring met coachen, beoordelen en ontwikkelen van zijn teamleden,
 • Je bent een teamspeler dus een voorbeeld voor anderen, resultaatgericht en stressbestendig,
 • Je hebt aandacht en focus op de veiligheidsvoorschriften en volgt deze strikt op,
 • Ervaring bezitten met het opstarten van installaties en/of een fabriek is een pre.

De Assistant Shift Supervisor wordt verantwoordelijk voor het vormgeven en documenteren van de HSE eisen (Health, Safety and Environment), kwaliteitseisen, wettelijke normen en standaarden eisen uit de industrie en best practices uit de proeffabriek. De Assistant Shift Supervisor ondersteunt het EPC project team, stelt handleidingen en trainingsmaterialen samen voor de toekomstige operators van de fabriek en werk nauw samen met de Plant Manager voor de bezetting van de fabriek.
Voorts zal de Assistant Shift Supervisor verantwoordelijk worden voor het testen en optimaliseren van de onderdelen van de Flagship fabriek en in deze fase neemt hij de verantwoordelijkheid voor het aansturen van de operators, hun training/materialen en doet aanpassingen en optimaliseert handleidingen samen met Plant Engineers.
De Assistant Shift Supervisor zal na de opstart van de fabriek verantwoordelijk zijn voor de operationele aansturing van één van de ploegen in de fabriek inclusief werkvergunningen en veiligstellingen (LoToTo).
Jouw taken zijn:


 • Start en supervisie over verschillende installatieonderdelen,
 • Voorbereiden en begeleiden van reparaties en onderhoud,
 • Validatie van onze technologie en verbetering daarvan,
 • Opschaling van onze gepatenteerde technologie,
 • Supervisie voeren van eerste analyses bij storingen en incidenten.

In deze uitdagende functie ga je nauw samenwerken met je Operators, Senior Operators en collega's, Shift Supervisors, die werkzaam zullen zijn in 5 ploegendiensten en rapporteer je aan Avantium's Manager Operations.
Wij bieden:
Een uitdagende baan in een groeiende organisatie. Bij Avantium kun je het verschil maken door samen te bewijzen dat 'the sky, the limit' is. Als kleinere organisatie moedigen we onze medewerkers aan om creatief en innovatief een bijdrage te leveren aan het bereiken van onze doelstellingen.
Avantium Pilot Plant - Delfzijl:
Deze nieuwe fabriek is "First of its kind" en dat betekent dat veel zaken vanaf de grond opgezet moeten worden. Om succesvol te zijn als Assistant Shift Supervisor is het belangrijk dat je het uitdagend vindt om jouw vergaarde kennis en ervaring in te zetten en onverwachte, complexe, problemen effectief te verhelpen. Je bezit een pragmatische en flexibele instelling en hebt hands-on mentaliteit.
Interesse?
Reageer dan snel op deze uitdagende positie. Ik ben bereikbaar op 3.

Avantium

Adres Oosterhorn 4
9936HD
Farmsum

Assistant Shift Supervisor

Avantium

Publicatiedatum 14 juli 2023 Vacaturestatus Open Werkvelden Chemie/Petrochemie Reageren voor 8/25/2023 Provincie Groningen Uren per week 36 tot 40 uur Opleidingsniveau MBO

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelWachtchef
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTechniek
LocatieFarmsum, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://dvhn.nl/vacatures/Assistant-Shift-Supervisor-28539177.html

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.