Auditor Sensz 19-03-2024

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Auditor Sensz 19-03-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Wil je verder praten?

Auditor Voedselveiligheid Groningen (24-32 uur)

Auditor Voedselveiligheid (24 - 32 uur)
Wil jij als Auditor Voedselveiligheid onderdeel zijn van een gedreven team en heb je affiniteit met wet- en regelgeving rondom voedselveiligheid? Ben jij onafhankelijk, kun je goed plannen en organiseren, ben je kwaliteitsgericht en weet je dit over te brengen zonder belerend te zijn? Check dan snel deze veelzijdige vacature!

Wie is Sensz?
Sensz is dé onafhankelijke autoriteit op het gebied van voedselveiligheid. Bij Sensz maken wij graag hét verschil in onze deskundigheid, ons enthousiasme, ons advies naar opdrachtgevers en in onze passie voor het vak. Het Team van Sensz maakt voedselveiligheid leuk en begrijpelijk! Wij zijn dienstverleners pur-sang. Wij worden blij van hele tevreden opdrachtgevers en van een goed gesprek. 'Raving Fans' van Sensz, dat moeten onze opdrachtgevers zijn. Daar gaan wij voor, altijd!

Sensz werkt samen met prachtige opdrachtgevers, al sinds vele jaren en daar zijn we enorm trots op. We werken in vele branches in de food; van horeca, retail en zorg tot overheden en de gastvrijheidssector bij o.a. HEMA, McDonalds, De Bijenkorf, Van der Valk Exclusief, Landal Green Parks en nog veel meer.

Samen met collega-auditoren, geografisch verdeeld over Nederland en een team van backoffice medewerkers vormen wij een hecht en gezellig team vol met energie. Er is een informele en dynamische sfeer.

De functie
In de functie van Auditor Voedselveiligheid ga je zelfstandig op pad om het niveau van voedselveiligheid te beoordelen bij de opdrachtgevers van Sensz. Tijdens deze audits beoordeel je of er wordt voldaan aan de geldende wet- en regelgeving zoals de Hygiënecode. Je bent een specialist op het gebied van voedselveiligheid en op basis van jou expertise geef je sturing en advies bij de opdrachtgever op locatie. Daarnaast maak je een rapport van je bevindingen met, daar waar nodig, foto's om je beoordeling helder en kleurrijk te maken. Het geautomatiseerde systeem zorgt vervolgens voor een automatische verzending van je bevindingen aan de klant.

Tijdens de audit voorzie je de klant van tips en tricks hoe zij processen kunnen verbeteren én beoordeel je of er meer advies noodzakelijk is. Zodra er meer advies noodzakelijk is heb je contact met de accountmanager om dit door te geven. Zo helpen we al onze klanten naar een hoger niveau!

Regelmatig ontmoet je alle collega's op het kantoor in Naarden voor een werkoverleg waarin verschillende recente ontwikkelingen worden gedeeld en waar we aandacht besteden aan de kwaliteit en werkzaamheden van jou als auditor. We zijn continu bezig om onze werkzaamheden en onszelf te verbeteren, want kwaliteit staat bij ons altijd op nummer één.

Wat bieden wij?
Wij bieden een leuke, uitdagende baan waarin jij het verschil maakt voor onze opdrachtgevers op locatie. Je draagt bij aan een kleurrijke en dynamische organisatie en je wordt onderdeel van een enthousiast team met veel kennis op het gebied van voedselveiligheid. Daarnaast bieden wij:

 • Een parttime of fulltime functie voor 24 - 32 uren per week.
 • Een marktconform salaris, range € 2300 - € 3000 (o.b.v. 40 uur p/week), afhankelijk van je vakkennis en ervaring.
 • Een contract rechtstreeks bij Sensz, met de intentie om op lange termijn met elkaar samen te werken. De contractduur is eerst tijdelijk, want we willen elkaar eerst goed leren kennen, maar bij goed functioneren zeker met zicht op onbepaalde tijd.
 • Deelname aan een vitaliteitsprogramma voor een gezonde, actieve levensstijl en hele toffe voordelen.
 • Een baan waarin je verder kunt leren en ontwikkelen.
 • Werken voor de mooiste toonaangevende opdrachtgevers in heel Nederland.
 • Samen werken in een gezellig en hecht team met leuke bedrijfsuitjes en toffe teambuildingsactiviteiten.

Je mag direct starten! Maar voordat je start zorgen wij er samen voor dat je volledig bent opgeleid tot Auditor Voedselveiligheid en de wet- en regelgeving tot in de puntjes beheerst.

Wat verwachten wij van jou?
We zijn op zoek naar een Auditor Voedselveiligheid die flexibel is en goed overzicht kan houden op de planning. Daarnaast is de ideale Auditor Voedselveiligheid:

 • MBO/HBO opgeleid, maar heeft minimaal een afgeronde MBO opleiding niveau 4.
 • Feeling met voedselveiligheid of wetgeving rondom dit onderwerp in het algemeen.
 • Ervaring in de horeca, gastvrijheidsbranche of dienstverlening in de zorg is zeker een pre.
 • Kennis van MS Outlook, Word en Excel en affiniteit met software programma's.
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift.
 • Net voorkomen, representatief en communicatief vaardig.
 • Verder ben je nauwkeurig, stressbestendig en gestructureerd.
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.
 • En woonachtig in Groningen of in de directe omgeving van Groningen stad.

Ga jij ervoor om bij het leukste bedrijf in Nederland in voedselveiligheid als Auditor Voedselveiligheid aan de slag te gaan? Reageer dan snel en stuur een mail met daarin je motivatie én je cv t.a.v. () naar

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAuditor
Indicatie salaris (min – max]2300 – 3000
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAdvies/Consultancy
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://sensz.nl/over-ons/vacature-auditor-groningen/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.