Begeleider Leger des Heils 29-03-2024

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Begeleider Leger des Heils 29-03-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

access_time 12 - 28 uren per week

euro 2426 - 3858

school MBO / HBO

De zomervakantie komt er weer aan! Heb jij naast je opleiding of baan behoefte aan meer praktijkervaring of een "kijkje achter de schermen?" Of ben je net afgestudeerd en wil je bij ons je eerste werkervaring op je cv zetten? We kunnen je goed gebruiken in onze vakantie-Flexpool. Vereist: een flinke dosis motivatie en gevoel voor avontuur. Lees snel even verder!

Wat ga je doen?


Als begeleider word je tijdelijk lid van onze "Flexpool crew." Dat betekent dat je op avontuur gaat met een bont gezelschap van kleurrijke mensen, met unieke verhalen! Verspreid over verschillende locaties in Groningen, Friesland, Drenthe of Zwolle beweeg jij je soepel door onze organisatie heen en leert deze én haar mensen goed kennen.
De planner zal met je afspreken waar je ingezet wordt en hoe jouw agenda er uit gaat zien. Daarna ga je aan de slag met onze deelnemers (zo noemen wij onze cliënten). De deelnemers kampen met psychische kwetsbaarheid, soms een actieve verslaving en komen vaak vanuit een dak- en thuisloze situatie. Vanuit jouw rol ga je intensief met hen aan de slag en ondersteun je jouw collega-begeleiders van de afdelingen. Hoe dat eruit ziet:

 • Contact leggen met de deelnemers:
 • Ondersteunen bij het begeleiden en inspireren van de deelnemers;
 • Een thuis creëren voor de deelnemers die wonen in de beschermde woonvorm;
 • Helpen met de dagdagelijkse taken, zoals het verzorgen van eetmomenten, koffiemomenten verzorgen, licht huishoudelijke taken uitvoeren

Dus, zie jij een avontuur in de zomermaanden wel zitten? Laten we de handen dan ineen slaan. Na de zomerperiode kunnen we met elkaar kijken of er ruimte is om je contract te verlengen.

Dit ben jij

Jij bent enthousiasten en ziet het al helemaal voor je om bij ons ervaring op te doen.
Je herkent jezelf verder ook in het volgende:

 • Je hebt een afgeronde Mbo4 - opleiding of Hbo-opleiding of hebt deze afgerond (SPW, MMZ, Social Work, Verpleegkunde, etc);
 • Studeer je nog? Dan kom je óók in aanmerking voor deze functie als je vierdejaars MBO- student bent of derdejaars/vierdejaars HBO -student , of WO student Orthopedagogiek of Psychologie, derde- of vierdejaars.
 • Je bent beschikbaar in de zomerperiode (van 16 juni tot en met 31 augustus); ( mocht dit niet passen maar heb je wel interesse? Bel dan eerst even met Henriet, onze flexpoolcoordinator, om te kijken wat eventueel andere opties zijn om in te stromen)
 • In de weken 32,33,34 ben je beschikbaar, daarbuiten heb je zelf maximaal 1 week vakantie;
 • Je hebt affiniteit met onze doelgroep met o.a. psychiatrische, justitiële en verslavingsachtergronden;
 • Je staat stevig in je schoenen, en kunt zelfstandig én in teamverband werken;
 • Je bent bereid onregelmatige diensten te draaien, de zorg gaat immers altijd door;
 • Je vindt reizen door de hele regio Noordoost geen probleem, niet alle locaties zijn goed te bereiken met OV, daarom is eigen vervoer een pré.
 • Je hebt een christelijke geloofsovertuiging en kan daarom de doelstelling van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg onderschrijven.

Dit bieden wij

Werken bij het Leger des Heils is meer dan alleen goede arbeidsvoorwaarden, je bent van grote betekenis voor de deelnemers en maakt een daadwerkelijk verschil in hun leven. Werk waar je trots op mag zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een fijne werkomgeving, leuke collega's en uitdaging in je werk;
 • Een contract voor ruim 2 maanden, met een vast aantal uren per week (contract bespreekbaar van 12,16,20,24,28 uur per week). Bij voldoende ruimte na de zomerperiode mogelijkheden voor verlenging contract;
 • Een beloning afhankelijk van je opleiding en werkervaring volgens de cao Sociaal Werk;
 • Een Individueel Keuzebudget (incl. 13e maand), loopbaanbudget (voor duurzame inzetbaarheid), een prima mobiliteitsregeling, een jaarlijks sportbudget en een goede pensioenregeling via PFZW;

Over het Leger des Heils

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan meer dan 6.000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor 75.000 mensen. Meer informatie over ons werk vind je op www.legerdesheils.nl .
Goed van start
Na je indiensttreding zul je eerst een aantal inwerkdiensten draaien. Je kijkt mee met directe collega's en de flexpoolcoördinator Henriët maakt je graag wegwijs binnen de organisatie.
In juni wordt er vanuit de organisatie training geboden om je goed voor te bereiden (BHV en medicatie-training)

Interesse en contact

Wij komen graag met jou in contact om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. We zullen samen kijken waar jij vanuit je woonplaats het beste kunt worden ingezet, maar we verwachten een brede inzet binnen de hele regio. Geschikte kandidaten worden meteen uitgenodigd. Wacht daarom niet te lang met solliciteren. Bel dan met Henriët Verbaan (flexpoolcoördinator) via

Vragen?
Neem contact op met Marjolein Mulder

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBegeleider
Indicatie salaris (min – max]2426 – 3858
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)12 – 28
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.legerdesheils.nl/vacatures/vacature/vakantiewerk-begeleider-leger-des-heils-noordoost-groningen-friesland-drenthe-ijsselland-12-28-uur-per-week-v192141

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.