Bewegingstherapeut | Zonnehuis Experts Zonnehuisgroep Noord 29-03-2024

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Bewegingstherapeut | Zonnehuis Experts Zonnehuisgroep Noord 29-03-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Liever flexibel aan de slag?

 • Werken via Zonnehuis Flex

| Regio Delfzijl

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste bewegingstherapeut voor regio Oost; Delfzijl en Appingedam. Ben jij die enthousiaste bewegingstherapeut met ervaring in de ouderenzorg? En wil jij je kennis inbrengen binnen een multidisciplinair team? Lees dan snel verder!


Wat ga je doen?

Als bewegingstherapeut zorg jij ervoor dat onze cliënten weer mobiel worden of blijven door sport- en bewegingsactiviteiten aan te bieden. Daarnaast lever je een bijdrage aan het mentale welbevinden van onze cliënten. Je onderzoekt, behandelt, begeleidt en adviseert onze cliënten. Daarbij werk je intensief samen met verwijzers, collega's van andere disciplines én familie en lever je een bijdrage aan de verslaglegging in het digitale dossier. Ieder cliënt is uniek, je kijkt wat de cliënt ondanks haar/zijn beperkingen nog kan en biedt op maat gemaakte bewegingsactiviteiten aan.

Wat bieden wij jou?

Een plezierige werkomgeving in een positief ingesteld team. We bieden je een baan met veel afwisseling, kennisdeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

 • Een tijdelijk contract voor 3 maanden met een dienstverband voor 12 uur in de week.
 • Een salaris volgens de CAO VVT, FWG 45 (maximaal € 3.848,27 bruto per maand bij een fulltime dienstverband).
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Bij ons bieden we een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden! Maak gebruik van belastingvoordeel om producten voordelig aan te schaffen, zoals een nieuwe (elektrische) fiets, een weekendje weg of bonnen voor HelloFresh ter waarde van € 250,- per jaar. Daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om met korting je sportschoolabonnement te vergoeden.

Dit ben jij

Je kunt zelfstandig werken en je krijgt er energie van om onze cliënten te stimuleren en motiveren. Je ziet het werk liggen en je wil groeien in je vak. Verder vinden wij dit belangrijk:

 • Je bent in het bezit van een diploma sport en bewegen of CIOS (richting bewegingsagogie).
 • Je hebt affiniteit met de behandeling van mensen met diverse hulpvragen van een of meerdere afdelingen binnen Zonnehuisgroep Noord.
 • Je kunt zelfstandig werken in een multidisciplinaire setting.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Wie zijn wij?

Zonnehuisgroep Noord is een zorgorganisatie die zich elke dag inzet om de wereld voor onze cliënten een beetje leuker en makkelijker te maken. Het motto van Zonnehuisgroep Noord is: "We gunnen iedereen een waardig leven" Met meerdere locaties in de provincie Groningen bieden wij zorg, specialistische behandeling en begeleiding aan cliënten met diverse zorgbehoeften. We streven ernaar om hoogwaardige zorg te bieden die zoveel mogelijk aansluit bij de behoeftes van onze cliënten. Daarnaast willen we hen een veilige en prettige leefomgeving bieden: wat voor een cliënt de dag de moeite waard maakt, daar doen we het voor.


Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met (bewegingstherapeut) via of Mirjam Wijma-Groenewegen (teammanager) ?viavia . Voor vragen met betrekking tot de sollicitatieprocedure kun je bellen met Claudia Kerbof (adviseur werving & selectie) via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFysiotherapeut
Indicatie salaris (min – max]3848 – 3848
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)12 – 12
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zonnehuisgroepnoord.nl/portal-over-het-bedrijf/24-056-bewegingstherapeut-zonnehuis-experts-regio-delfzijl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.