Helpende Niveau 2 Medicatie Job Zorgwerk 19-03-2024

  1. Vacatures Delfzijl
  2. Helpende Niveau 2 Medicatie Job Zorgwerk 19-03-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Helpende niveau 2 medicatie

  • Zorgwerk Groningen

  • NL - Not Specified

  • March 3, 2024

  • Share :

Je gaat bij de opdrachtgevers van Zorgwerk flexibel aan de slag als Helpende niveau 2 (medicatie) in Oosterwolde en regio Fryslân.
Je kunt onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van V&V-huizen en Psychogeriatrie.
Met de app die werkt, heb je op elk moment toegang tot leuke diensten en opdrachten bij honderden opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren.
Als Helpende vervul je een essentiële rol in het dagelijks leven van zorgbehoevenden.
Jij bent de persoon die ervoor zorgt dat jouw cliënt zijn of haar dag goed begint en/of deze in de avond prettig afsluit.
Jouw aanwezigheid maakt daarom een wereld van verschil.
Je takenpakket is gevarieerd en omvat het ondersteunen van cliënten verschillende dagelijkse activiteiten.
Dit kan betekenen dat je ze helpt zichzelf te wassen, aan te kleden en het eventueel assisteert bij het aantrekken van steunkousen.
Daarnaast zorg je ervoor dat de cliënt zijn of haar medicatie tijdig toegediend krijgt.
In de zorg draait alles om mensenwerk.
Het is dan ook enorm belangrijk dat je je in kunt leven in de situatie van een cliënt.
Kun jij goed luisteren en vind je het leuk om een gezellig praatje te maken tijdens de verzorgende werkzaamheden? Dan zorgen jouw warmte, oprechte interesse, glimlach en luisterend oor ervoor dat de cliënt helemaal op zijn of haar gemak voelt.
Als je bijvoorbeeld in een verpleeg- en verzorgingshuis, gehandicaptenzorg of ziekenhuis aan de slag gaat, kom je in een team te werken met leuke collega's.
Kies je voor het draaien van diensten in de thuiszorg, dan bezoek je zelfstandig hulpbehoevenden tijdens een route bij jou in de buurt.
Ben je enthousiast geworden om als Helpende niveau 2 (medicatie) aan het werk te gaan in Oosterwolde e.o.
en voldoe je aan de funtie-eisen? Welkom! Schrijf jezelf veilig online in.,, » Je hebt een afgeronde opleiding helpende niveau 2.
» Een afgeronde medicatiemodule.
» Je bent bereid om een Verklaring Omtrent het Gedrag aan te vragen (voor medewerkers in loondienst vergoeden wij de kosten ná je eerste dienst).
» Je beschikt over een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel.
» Je bent enthousiast om bij één of meerdere opdrachtgevers van Zorgwerk aan het werk te gaan.
» Je bent communicatief vaardig.
» Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift.
» Je hebt een cliëntgerichte en gastvrije instelling.
» Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.
» Je hebt signalerend en probleemoplossend vermogen.
» Je bent zeer betrouwbaar, de opdrachtgevers kunnen op jou rekenen.
» Je komt representatief over voor de zorg, qua kledingkeuze en gedrag.
» Je hebt affiniteit met V&V-huizen en psychogeriatrie.,, » Je kan werken als zzp'er of in loondienst bij Zorgwerk, switchen kan op elk moment.
» Je kan werken als zzp'er of in loondienst bij Zorgwerk, switchen kan op elk moment.
» Goed salaris in loondienst, als zzp'er bepaal je jouw eigen uurtarief.
» Afwisseling:
werk wekelijks bij uiteenlopende opdrachtgevers in diverse sectoren.
» Alle vrijheid:
jij bepaalt zélf met de app waar, wanneer en hoe vaak je werkt.
» Geweldige community:
vind vrienden met de app en je staat er nooit alleen voor.
» Innovatieve organisatie:
je regelt alles met de app die wél werkt.

Read the full job description and apply online on the recuiter's web-site

Functieomschrijving Geef jouw technische expertise een maatschappelijk waardevolle invulling Deze medische zorg- en onderzoeksinstelling in Amsterdam staat al meer dan 100 jaar aan de frontlinie in de strijd tegen kanker.

  • Netherlands - Limburg - Limburg - Grubbenvorst

  • January 31, 2024

Bedrijfsomschrijving Steris helpt klanten een gezondere en veiliger wereld te creëren door het leveren van innovatieve gezondheidszorg-, biowetenschappen- en tandheelkundige producten en diensten Functieomschrijving STERIS is een toonaangevende wereldwijde leverancier van producten en diensten die...

Verpleegkundige in de wijk niveau 4

Zorgwerk Groningen

Je wilt werken in loondienst of als zzp'er. • Je zoekt vrijheid en flexibiliteit in je werk. • Je wilt zélf bepalen waar, wanneer en hoe vaak je werkt, met ondersteuning van een organisatie die bereikbaar is en alles goed regeld.

Zorgwerk Groningen

Je gaat bij de opdrachtgevers van Zorgwerk flexibel aan de slag als Verzorgende 3 IG in Oosterwolde en regio Fryslân. • Je kunt onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van V&V-huizen en Psychogeriatrie.Met de app die werkt, heb je op elk moment toegang tot leuke diensten en...

Begeleider MBO niveau 3

Zorgwerk Groningen

Je wilt werken in loondienst of als zzp'er. • Je zoekt vrijheid en flexibiliteit in je werk. • Je wilt zélf bepalen waar, wanneer en hoe vaak je werkt, met ondersteuning van een organisatie die bereikbaar is en alles goed regeld.

Helpende niveau 2 medicatie

Zorgwerk Groningen

Je gaat bij de opdrachtgevers van Zorgwerk flexibel aan de slag als Helpende niveau 2 (medicatie) in Groningen en regio Groningen. • Je kunt onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van Thuiszorg en Thuiszorgroute in de wijk. • Met de app die werkt, heb je op elk moment...

Zorgwerk Groningen

Je gaat bij de opdrachtgevers van Zorgwerk flexibel aan de slag als Helpende niveau 2 in Groningen en regio Drenthe. • Je kunt onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van V&V-huizen en Aanleunwoningen. • Met de app die werkt, heb je op elk moment toegang tot leuke...

Je gaat bij de opdrachtgevers van Zorgwerk flexibel aan de slag als BSO/KDV Pedagogisch Medewerker in Ureterp en regio Fryslân. • Je kunt onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van Kinderopvang en Peuters. • Met de app die werkt, heb je op elk moment toegang tot leuke...

Zorgwerk Groningen

Je gaat bij de opdrachtgevers van Zorgwerk flexibel aan de slag als Verpleegkundige niveau 4 in Groningen en regio Groningen. • Je kunt onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van V&V-huizen en Ouderen. • Met de app die werkt, heb je op elk moment toegang tot leuke...

Helpende niveau 2 medicatie

Zorgwerk Groningen

Je gaat bij de opdrachtgevers van Zorgwerk flexibel aan de slag als Helpende niveau 2 (medicatie) in Oosterwolde en regio Fryslân. • Je kunt onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van V&V-huizen en Psychogeriatrie. • Met de app die werkt, heb je op elk moment toegang tot...

Je wilt werken in loondienst of als zzp'er. • Je zoekt vrijheid en flexibiliteit in je werk. • Je wilt zélf bepalen waar, wanneer en hoe vaak je werkt, met ondersteuning van een organisatie die bereikbaar is en alles goed regeld.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHelpende Zorg
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheUitzend/Detachering/W&S
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.jobilize.com/job/nl-not-specified-helpende-niveau-2-medicatie-zorgwerk-groningen-hiring;jsessionid=uLXL8CwMgg5-9WKQO0WvckouQ4QllPmu2PdLdtbD.web04?src=jv

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.