Verpleegkundige Thuiszorg Stichting Dignis 15-05-2024

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Verpleegkundige Thuiszorg Stichting Dignis 15-05-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Dignis

Menu

NL

Verpleegkundige Thuiszorg

Groningen

Geplaatst op 13 mei 2024

Verpleegkundige Thuiszorg- Locatie: Groningen

 • Uren: 0 - 24 uur per week, we bespreken het aantal uren graag met je.
 • Salaris: €2.858,27 - €3.848,27 - FWG 45
 • Dienstverband: 1 jaarcontract, met uitzicht op vast

Een functie in de thuiszorg is helemaal jouw ding! Jij komt het beste tot je recht als je zelfstandig te werk gaat en écht een band kunt opbouwen met de cliënten. Bij Dignis vervul je deze belangrijke rol in één of meerdere wijken in Groningen. Dit maakt ook dat je een zeer afwisselend cliëntenbestand hebt, waaronder ouderenzorg en psychiatrie. Zie jij jezelf wel door de stad cruisen op één van onze e-bikes? Dan zien we je snel!

Als verpleegkundige thuiszorg

 • kom je terecht in één van onze zelf organiserende teams in Groningen Stad;
 • ga je wel goed op een beetje flexibiliteit, maar wel mét vaste uren op contract;
 • komt jouw interesse in zorgtechnologie goed van pas. Bij Zorg Thuis+ zijn we namelijk veel bezig met de komende ontwikkelingen;
 • geef je zorg en begeleiding aan kwetsbare ouderen en volwassenen, met uiteenlopende vormen van dementie én psychiatrie;
 • kun je jezelf extra uitdagen door het volgen van een opleiding bij Dignis.

Daarom is Dignis de plek voor jou

Bij Dignis Zorg Thuis+ verlenen we zorg aan volwassenen (50+) en ouderen in de thuissituatie. Hieronder valt de directe patiëntenzorg vanuit de WLZ en de individuele begeleiding van cliënten vanuit de WMO. We werken in verschillende wijken in de stad Groningen, Hoogkerk, Zuidlaren en in Annen. Ook bieden we zorg in de appartementen van de Dignis locaties, waar cliënten zelfstandig wonen.
Elk team bestaat uit ervaren verzorgenden IG en (wijk)verpleegkundige(n). De zorgthuis+ teams werken zelf organiserend, wat betekent dat zij zelf zorgdragen voor de roosters en ziektevervanging. Je werkt ochtend- en avonddiensten, doordeweeks en in het weekend.

Zo maak jij het verschil

Jij weet als geen ander hoe jij jouw werk als verpleegkundige moet doen. Daar zijn wij erg blij mee! We zetten jouw werkzaamheden hieronder nog even op een rijtje:

 • De persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding van onze cliënten is je hoofdtaak.
 • Je rapporteert op zowel lichamelijk- psychisch niveau, als op het sociaal welzijn. Indien nodig evalueer je de doelen, zodat deze aansluiten op de wensen van de cliënt.
 • Waar nodig bied jij de cliënt begeleiding en ondersteuning bij ADL-activiteiten, deelt medicatie en draagt zorg voor verpleegtechnische handelingen.
 • Je bouwt een goede vertrouwensband en werkrelatie op met cliënten en naastbetrokkenen, zoals familie, wij-team, huisarts, FACT team, mantelzorgers en team 290.
 • Je volgt het zorg-leefplan dat voor elke cliënt is opgesteld.

Over onze organisatie

Wij zijn een ouderenzorg organisatie bestaande uit 8 locaties verdeeld over Groningen en (noord)Drenthe. We bieden zorg aan +- 900 cliënten binnen en buiten onze gebouwen. Met ruim 1400 medewerkers bieden we zorg aan (zeer) kwetsbare mensen (hoofdzakelijk ouderen) met ernstige psychogeriatrische en/of somatische problematiek, vaak in combinatie met psychiatrische of verslavingsproblemen. De dienstverlening bestaat uit: dagbesteding, extramurale zorg, revalidatie, verzorgd zelfstandig wonen en verpleeghuiszorg.

Dit krijg je van ons

In het kader van zelforganisatie krijg je de ruimte om eigen/in het team professionele afwegingen te maken rondom de cliënt. Je krijgt als individu de verantwoordelijkheid voor het up-to-date houden van jouw kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden we jou verschillende opleidingen en (online) trainingen aan.

Wat we je daarnaast bieden:

 • Een bruto maandsalaris van minimaal €2.858,27 tot maximaal €3.848,27 bij een 36-urige werkweek, volgens de cao VVT in FWG 45.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris en 8% vakantiegeld.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Onregelmatigheidstoeslag (ORT).
 • 237,4 vakantie uren bij een 36-urige werkweek.
 • Korting bij (zorg)verzekeringen en op een tablet/laptop, fiets en sportabonnement.

Dit zoeken we in jou

Allereerst dat je liefdevolle zorg verleent, contact maakt met de cliënten en hun vertrouwen en aandacht geeft. De achtergrond, leefstijl, voorkeur, wensen en behoeften van de cliënten verschillen sterk van elkaar. Je bent gericht op het leren kennen en begrijpen van de cliënt: belevingsgerichte zorg. Bekijk hier meer over waar Dignis voor staat Dankzij de combinatie van jouw aanpassend vermogen en creativiteit weet jij goed om te gaan met de verschillen in doelgroep en thuissituatie. Ook weet jij hierdoor goed te schakelen in onvoorziene situaties.

Verder heb je:

 • een diploma Verpleegkunde niveau 4;
 • een verklaring omtrent gedrag (VOG), hiervoor ontvang je van ons een aanvraaglink bij indiensttreding en de kosten worden vergoed;
 • de bereidheid en flexibiliteit om alle diensten te draaien;
 • de kennis en ervaring om zelfstandig te functioneren en goed te kunnen samenwerken;

Solliciteer of maak vrijblijvend kennis

Je kunt direct solliciteren via het sollicitatieformulier t/m uiterlijk 2 juni 2024.
Wil je eerst meer weten of vrijblijvend een dienst meelopen? Je bent van harte welkom. Gewoon even bellen of een appje sturen naar de managers van de thuiszorg. via of Priscilla Beck via . Tot snel!

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je ons bereiken via .

Neem dan contact op met:

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerpleegkundige
Indicatie salaris (min – max]2858 – 3848
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.dignis.nl/vacatures/verpleegkundige-thuiszorg/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.