Huisartsen ETC Noord Nederlandse Coöperatie van Zorginstellingen U.A. 24-05-2024

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Huisartsen ETC Noord Nederlandse Coöperatie van Zorginstellingen U.A. 24-05-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

BBL Leerlingplaats MBO-4 Verpleegkunde

Wij bieden medewerkers intern en extern de mogelijkheid om door te groeien! Dit doen we onder andere door ons ontwikkelingsprogramma Samen van Waarde. Daarnaast leiden we wederom medewerkers via een werkend leren traject op tot Helpende, Verzorgende, of Verpleegkundige. We geven dit scholingstraject samen met het Alfa-college in de vorm van praktijkleren, zowel in Hoogeveen als in Groningen.

Ook in september 2024 stelt de NNCZ diverse leerlingplaatsen beschikbaar! De leerlingplaatsen bieden wij aan bij al onze werkgebieden: Hoogeveen e.o., Hollandscheveld e.o., Vledder e.o., Haren e.o., Noordbroek e.o., Grijpskerk e.o. en Groningen! Daarnaast faciliteren we je bij het vinden van (tijdelijke) huisvesting.

Dus oriënteer jij je op een nieuwe stap in je carrière, wil jij werken in de zorg en blijf jij je graag ontwikkelen, maar dan wel in de beroepspraktijk? Reageer dan nu op onze vacature!

Een BBL-opleidingsplaats is een combinatie van werken en leren in de praktijk. Dit betekent dat je alles wat je leert direct kan toepassen in je dagelijkse werk. Tijdens en na de opleiding ondersteun je bij lichamelijke verzorging in complexe situaties en psychosociale problemen. Je kunt hierbij denken aan: verpleegtechnische handelingen, zoals injecteren en het verzorgen van een wond. Je werkt binnen één van onze werkgebieden. Daarbij ben je binnen één van onze teams samen met collega's verantwoordelijk voor de zorg en ondersteuning van cliënten in een woonleefgroep. Je wordt begeleid door verschillende professionele collega's.

Dat klinkt goed! Waar moet ik aan voldoen om aan de slag te gaan?

 • Je hebt affiniteit met de (ouderen)zorg;
 • Je bent in het bezig van een diploma Verzorgende IG of een vergelijkbaar diploma met enige ervaring in de zorg;
 • Je voelt je betrokken bij ouderen die zelfstandig willen zijn, maar daarbij ook de nodige zorg en ondersteuning nodig hebben;
 • Enige ervaring met ondersteunende werkzaamheden in de zorg is een pré;
 • Je kunt je goed inleven in cliënt en collega's;
 • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken;
 • Je bent proactief en continu op zoek naar mogelijkheden om jezelf en collega's verder te helpen.

Wat bieden wij?

 • Een leer-/arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een dynamische, uitdagende functie ;
 • Alle opleidingskosten worden vergoed door de NNCZ;
 • Een deel van de lestijd wordt als werktijd gecompenseerd;
 • Een arbeidsvoorwaardelijk pakket conform cao VVT;
 • Diverse ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden binnen een mooie, groeiende en unieke organisatie. Zo kan je volop gebruik maken van ons leerplein;
 • Mogelijkheid tot deelname aan het meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden om mentaal en/of fysiek fit te blijven en waar o.a. een fietsplan of het uitruilen van reiskosten tot de mogelijkheden behoort.

Daarnaast faciliteren we jonge, lerende medewerkers bij het vinden van (tijdelijke) huisvesting. Hiervoor hebben we een 'zorgprofessionalshuis' in het zuiden van de stad Groningen. Ook voor Hoogeveen zijn we op dit moment de mogelijkheden aan het onderzoeken. Ten tijde van de sollicitatiegesprekken zal naar verwachting bekend zijn welke huisvestingsmogelijkheden er zijn in Hoogeveen.

Over ons
De NNCZ brengt de verschillende aspecten van wonen, welzijn en zorg samen. Dat is wat ons uniek maakt. We proberen ons werk zo dicht mogelijk bij de cliënt te doen in wijken en dorpen, waardoor we in staat zijn optimaal aan te sluiten bij onze doelgroep. Mensen willen of zijn genoodzaakt langer thuis te blijven wonen. We werken daarom steeds meer en intensiever samen met netwerkpartners als huisartsen etc.

We verbinden ons met mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners, professionals en organisaties. We geloven in het belang van samenwerken, verbinden en dichtbij zijn. We geloven in de kracht van mensen en wederkerigheid. Immers: samen zijn we van waarde!

Solliciteren
Ben jij geïnteresseerd in deze functie en lijkt het je leuk om aan de slag te gaan bij de NNCZ?

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende Ig
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.nncz.nl/vacaturebeschrijving-bbl/bbl-leerlingplaats-mbo-4-verpleegkunde-mei-2024

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.