Verpleegkundig Centralist Witte Kruis 27-05-2024

  1. Vacatures Delfzijl
  2. Verpleegkundig Centralist Witte Kruis 27-05-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Delen:

Verpleegkundig centralist

Apeldoorn / fulltime

Maak jij het verschil als verpleegkundig centralist bij Witte Kruis? Regio Noord- en Oost Gelderland, standplaats Apeldoorn, uren in overleg, contract voor onbepaalde tijd.

Als verpleegkundig centralist weet je nooit hoe jouw dienst eruit gaat zien. Misschien begeleid je een reanimatie of coördineer je een grootschalig incident. Eén ding is zeker: in de 1-1-2 meldkamer werk je in het hart van de hulpverlening. Jij bepaalt hoe snel en welke hulp een patiënt nodig heeft. Je alarmeert het ambulanceteam en bent de eerste schakel in de zorgketen bij eventuele calamiteiten en rampen.

Geen dag hetzelfde
Hoe divers de patiëntencategorieën en ziektebeelden ook zijn, je weet door middel van een systematische triage de indicatie en urgentie van de in te zetten zorg te bepalen. Daarbij communiceer je continu met de patiënt - zo goed als dat gaat - en begeleid je omstanders totdat de ambulance arriveert. In stressvolle en complexe situaties voel jij je in je element: je houdt je hoofd koel en doet je werk nauwkeurig en professioneel. Naast het systematisch beantwoorden van 112 meldingen krijg je ook te maken met aanvragen voor ambulancezorg van ketenpartners, zoals ziekenhuizen en huisartsen. Als verpleegkundig centralist MKA werk je nauw samen met de partners in de zorg- en veiligheidsketen. Je bewaakt de beschikbaarheid van de ambulances en waarborgt de paraatheid. Kun jij de afwisseling en uitdaging aan? En heb je de juiste bagage?

Een mooi aanbod
Werken bij de grootste ambulanceorganisatie heeft zo zijn voordelen. Je maakt deel uit van een professionele organisatie met korte en heldere lijnen, hebt toegang tot goede bij- en nascholingsmogelijkheden, een prima faciliteitenregeling, en werkt met moderne middelen en innovatieve technologieën die de patiëntenzorg ten goede komen. Binnen Witte Kruis heb je je persoonlijke ontwikkeling zelf in handen: je kunt bijvoorbeeld neventaken verrichten en je zo meer specialiseren. We betalen je conform de cao Ambulancezorg We betalen je conform de cao Ambulancezorg (minimaal € 3.434 bruto en maximaal €4.842,- op basis van 36 uur).

Dit vragen we van je

  • BIG-registratie verpleegkundige (A of HBO-V);
  • Diploma verpleegkundig centralist én het certificaat PRoQa (of bereidheid dit te halen);
  • Aanvullende kennis over spoedeisende hulpverlening en/of ambulancezorg is een pré;
  • Goed kunnen werken met geautomatiseerde systemen;
  • Bereid om in roosterdienst te werken;
  • Verklaring omtrent Gedrag (VOG).

Driven by care
Witte Kruis mag met ruim 1000 medewerkers en 175.000 ambulanceritten per jaar dan wel de grootste Nederlandse speler in ambulancezorg zijn, toch houden we onze organisatie prettig overzichtelijk. Naast ambulancezorg leveren we ook huisartsen- en orgaandonatievervoer, bieden we hulp tijdens evenementen met onze evenementenzorg, bieden we trainingen aan met Witte Kruis opleidingen en realiseren we met Stan unieke burgerhulpverlening. In alles wat we doen, gaan we voor een betere gezondheid, veiligheid en kwaliteit van leven. Niet voor niets luidt ons motto Driven by care. We zijn uiterst gemotiveerd om de beste zorg te leveren, stellen ons flexibel op, zetten in op blijven leren en vernieuwing, en gaan voor teamspirit in de directe samenwerking met collega's en ketenpartners. Heb jij dezelfde instelling? Dan maken we graag kennis met jou.

Zorgvuldig van start
Een gesprek met je leidinggevende en je toekomstige collega's, een dienst meedraaien op de Meldkamer Ambulancezorg, een assessment, een aanstellingskeuring en een referentiecheck volgens de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen. Onze sollicitatieprocedure is zorgvuldig. Zo gaan we samen goed van start. En dat geldt ook voor ons uitgebreide inwerktraject. Ben je nog niet in het bezit van het diploma verpleegkundig centralist? Dan volg je de opleiding op onze kosten.


We horen graag van je. Je kunt reageren tot 15 juni 2024.

Luister onze podcast waarin verpleegkundig centralist Ada vertelt over haar werk
Ook kun je hier een interview lezen met collega's Nadia en Esmeralda.


1. Solliciteer

Leuk dat je solliciteert! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

3. Contractvoorstel

Hebben we een match? Dan doen we je een mooi aanbod.

4. In dienst

Nog even snel een handtekening onder je contract en klaar.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerpleegkundig Centralist
Indicatie salaris (min – max]3434 – 4842
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://kombijdeambulance.nl/vacatures/verpleegkundig-centralist-mkanog/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.