Vakantiekracht Studievereniging Cura 15-05-2024

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Vakantiekracht Studievereniging Cura 15-05-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

TSN

Vakantiewerk bij TSN

Wat zijn jouw plannen voor de zomerperiode? Kan jij wel een goed gevulde bankrekening gebruiken voor jouw zomerplannen en wil je alvast relevante werkervaring opdoen naast jouw studie? Ga dan bij TSN aan de slag als vakantiemedewerker. Je kunt ook na de vakantieperiode bij ons blijven werken.

Wat ga jij doen?

Als vakantiekracht lever jij een betekenisvolle bijdrage in de verzorging en verpleging van onze cliënten. Na een inwerkperiode ga je zelfstandig op pad. Je komt bij onze cliënten thuis en daar ondersteun en begeleid jij de cliënt bij de dagelijkse dingen, zoals wassen, aankleden. Maar bijvoorbeeld ook bij verzorgende en verplegende handelingen. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring bepalen we met jou welke handelingen je mag doen.

Daarnaast heb jij oog voor het sociale aspect van de zorg. Je maakt even een praatje met de cliënt en houdt in de gaten hoe het gaat met meneer of mevrouw. Signaleer jij bijzonderheden? Dan noteer je dat in het cliëntdossier en stem je dit af met de Regisserend Wijkverpleegkundige. Wil je liever meteen even sparren? Dan bel je een collega uit het team, je bent namelijk nooit alleen aan het werk!

Woonzorg
Ook als vakantiekracht in de Woonzorg lever jij een betekenisvolle bijdrage in de verzorging en verpleging maar ook de begeleiding van onze bewoners. Na een inwerkperiode ga je zelfstandig aan de slag. Je ondersteunt en begeleidt de bewoners bij de dagelijkse dingen, zoals wassen, aankleden, eten en drinken. Maar bijvoorbeeld ook bij verzorgende en verplegende handelingen. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring bepalen we met jou welke handelingen je mag doen.

Daarnaast heb jij ook oog voor het sociale aspect van de zorg. Je maakt even een praatje met de bewoners en houdt in de gaten hoe het gaat met meneer of mevrouw. Signaleer jij bijzonderheden? Dan noteer je dat in het cliëntdossier en vraag je waar nodig de hulp van een collega. Je bent namelijk altijd met meer collega's aan het werk.

Het is mogelijk dat je werkzaamheden verricht in de algemene ruimtes waar bewoners gedurende de dag verblijven (huiskamers). Samen met andere collega's en/of vrijwilligers organiseer je daar activiteiten en begeleidt de bewoners en biedt hen structuur aan.

En jouw vakantieplannen dan?

Het werk in de wijkverpleging is goed te combineren met jouw studie of vakantieplannen. 'S middags zwemmen met vrienden? Geen probleem, want jij bent na de ochtendroute vrij! Liever overdag sporten of op het terras hangen? Dat kan ook! Het is namelijk ook mogelijk om een middag- of avondroute te draaien. Op basis van jouw beschikbaarheid kijk je samen met het team naar de roosters. We vragen wel van je dat je minimaal 8 uur per week (of twee routes) beschikbaar bent.

Waar kan jij aan de slag?

TSN heeft 85 wijkteams. Onze teams zijn verspreid over Noord Nederland. Je kan ons vinden in de volgende regio's: Assen, Emmen, Hengelo, Enschede, Almelo, Apeldoorn en in nagenoeg alle hoeken van de stad én provincie Groningen!
We zoeken ook versterking voor onze Woonzorglocaties; de Ebbingepoort en Mercator. De Ebbingepoort ligt aan het Noorderplantsoen in de bruisende binnenstad en Mercator in de groene buitenwijk Lewenborg.

Wie zoeken wij?

Gelet op de aard van de werkzaamheden bij onze cliënten thuis is het een vereiste dat je kennis en ervaring hebt van de zorg. Het kan zijn dat je al bent afgestudeerd, maar we hebben ook voldoende mogelijkheden voor studenten met een zorgachtergrond. Ben jij student of afgestudeerd in de richting van:

 • Verzorgende IG
 • Verpleegkunde (mbo of hbo)
 • Geneeskunde

En voldoe je daarnaast aan de volgende punten?

 • Minimaal 1 zorgstage gelopen of eerdere (bij)banen waardoor je praktijkervaring hebt opgedaan
 • Minimaal 8 uur per week beschikbaar
 • Een rijbewijs is een grote pré! De routes in Groningen stad zijn ook goed te doen op de fiets

Wat bieden wij jou?

Je krijgt de leukste en meest betekenisvolle vakantiebaan ooit. Naast de mooie momenten met onze cliënten kan je rekenen op de volgende voorwaarden:

 • Relevante werkervaring opdoen in een professionele omgeving
 • Een ervaren team om je heen
 • Mogelijkheden om ook na de vakantieperiode te blijven werken
 • Een goed salaris dat afhankelijk is van jouw opleidingsniveau en werkervaring, maar minimaal €13,67 bruto per uur
 • 8% vakantietoeslag
 • 8,33% eindejaarsuitkering
 • Aanvullende onregelmatigheidstoeslagen voor weekenden en avonden

Heb je na het lezen van deze vacature meer informatie nodig? Dan kan je mailen met of bellen met onze collega's op . Direct reageren kan snel en eenvoudig. Klik op de onderstaande link en reageer!
We nemen binnen twee werkdagen contact met jou op, we kijken uit naar jouw reactie!


TSN zorg

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende Ig
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)8 – 8
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractBijbaan
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.svcura.nl/partners/vacatures/tsn

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.