Helpende Plus Leyhoeve Exploitatie 13-05-2024

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Helpende Plus Leyhoeve Exploitatie 13-05-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

U bevindt zich hier: Leyhoeve / Helpende plus Groningen | 20 - 24 uur per week

Helpende plus Groningen | 20 - 24 uur per week

Over De Leyhoeve

Woonlandschap de Leyhoeve is een innovatief woonconcept voor senioren. Momenteel hebben wij twee vestigingen: in Tilburg (geopend in 2016) en Groningen (geopend in 2018). Centraal staan leefplezier, kwaliteit, woongenot en gastvrijheid. Wij bieden een zeer grote verscheidenheid aan huurappartementen en daarnaast zorg(hotel)suites die van alle gemakken zijn voorzien. Ook beschikt De Leyhoeve over zorgvleugels waar continue zorg geleverd wordt aan bewoners met (vooral) een vorm van dementie. Een aangename omgeving waar mensen - ook als zij ouder worden - ontspannen kunnen blijven wonen. Met als het nodig is thuiszorg of 24-uurs zorg binnen handbereik, zodat zij met een gerust hart naar de toekomst kunnen kijken. Maar ook een plek waar jong en oud heerlijk kunnen eten en drinken in de verschillende sfeervolle horecagelegenheden, met prachtige ruimtes om te vergaderen of iets te vieren. Kortom: Alles draait hier om genieten. Of het nu gaat om comfortabel wonen voor senioren, een (complexere) zorgvraag of een fijne plek waar mensen heerlijk kunnen eten, drinken, vergaderen of vieren. Iedereen is van harte welkom! Woonlandschap de Leyhoeve: Samen aangenaam oud worden.

Een greep uit je werkzaamheden

Als helpende plus werk je in een fijn team op de zorgafdeling van Woonlandschap de Leyhoeve en lever je zorg en ondersteuning aan onze bewoners die met name een vorm van dementie, maar soms ook een somatische zorgvraag hebben. Onze zorgafdeling is kleinschalig en telt in totaal 74 zorgsuites en 6 zorg(hotel)suites voor eerstelijns verblijf of palliatieve zorg. Daarnaast zijn er 8 gezellige en sfeervol ingerichte huiskamers met ieder een eigen thema waar onze bewoners het grootste gedeelte van de dag doorbrengen. Wij vinden het heel belangrijk dat onze bewoners eigen regie hebben, zelf het dagritme bepalen en dat ze liefdevolle zorg en aandacht krijgen.

Je voornaamste werkzaamheden als helpende plus bestaan uit het ondersteunen en begeleiden van de bewoners bij hun algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Je zorgt voor een fijne start van de dag door te assisteren bij het wassen en aankleden. Je ruimt de was op en je zorgt ervoor dat de kamer er verzorgd uitziet wanneer je met de bewoner naar de woonkamer vertrekt voor het ontbijt, de lunch of de vers gekookte maaltijd 's avonds. Met jouw vriendelijkheid, inlevingsvermogen en geduld zorg jij voor een prettige sfeer en een fijne en veilige woonomgeving. Daarnaast deel je medicatie en help je bij bijvoorbeeld wondverzorging, het aan- en uittrekken van steunkousen en het verzorgen van een katheter. Ook assisteer je bij verschillende activiteiten op de huiskamer zoals bij het eten, een spelletje of een wandeling.

Wat vragen we van jou?

Jij wilt graag werken vanuit je hart met meer tijd en aandacht voor bewoners. Je hebt een warme persoonlijkheid waardoor jij de steunpilaar en het luisterend oor bent voor de bewoners tijdens de zorgmomenten. Daarnaast:

 • Heb jij je diploma Helpende behaald en daarnaast je Helpende-Plus certificaat.
 • Heb je natuurlijk affiniteit met onze doelgroep, met name ouderen met een vorm van dementie.
 • Zie je voor jezelf kansen om in een (relatief) nieuwe, zich ontwikkelende organisatie van toegevoegde waarde te zijn.
 • Ben jij natuurlijk gewoon een fijne en gezellige collega die serieus kan werken, maar op zijn tijd ook van een lolletje houdt. Doen wij namelijk ook!

Wat hebben we jou te bieden?

Als helpende plus kun je bij ons zorgen vanuit je hart. Bied je zorg zoals je het voor je eigen ouders zou willen. Kun je écht aansluiten bij de wensen van de bewoners en écht tijd voor ze maken omdat de tijdsdruk minder hoog is. Je komt bovendien te werken in een team waar het heel gewoon is dat je elkaar helpt. Daarnaast bieden we jou:

 • Een prachtige werklocatie met een warme uitstraling;
 • Een warme ontvangst als nieuwe collega.
 • Een plek waar jouw ideeën en initiatieven worden gewaardeerd.
 • Een platte organisatie met korte lijntjes waar nog echt tijd voor de mensen gemaakt wordt en zorg op maat wordt verleend.
 • Een jaarcontract voor 20 of 24 uur per week met de mogelijkheid tot (uiteindelijk) verlenging voor onbepaalde tijd.
 • Salaris conform CAO VVT. Inschaling in FWG 30 met een salaris dat, afhankelijk van je werkervaring, ligt tussen € 2.339,72 en € 3.013,60 bruto per maand op basis van 36 uur.
 • Vakantiegeld van 8%.
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Aandacht voor jouw ontwikkeling, opleiding en training.
 • De vrijheid om, in overleg met je team, je eigen rooster samen te stellen (zelfroosteren).

Enthousiast?

Tot snel!

Delen:

Leyhoeve Exploitatie Holding B.V.
Schijfstraat 8 (unit 2.01)
5061 KB Oisterwijk

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHelpende Plus
Indicatie salaris (min – max]2339 – 3013
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)20 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheMakelaardij/Vastgoed
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.leyhoeve.nl/vacatures/helpende-plus-groningen-20-24-uur-per-week-1080116/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.