Specialist Ouderengeneeskunde Omring 24-04-2024

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Specialist Ouderengeneeskunde Omring 24-04-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Beleef de zorg

Nieuwsgierig naar werken in de zorg? Kom naar onze beleef de zorgavond op dinsdagavond 21 mei van 17.00 - 19.30 uur in Gollards (Texel). Speciaal voor iedereen die wil leren en werken in de zorg (BOL & BBL), een carrièreswitch overweegt (zij-instroom) of graag bij Omring zou willen werken!

 • Omring


 • Nieuwe Steen 36,
  1625 HV Hoorn
  Specialist Ouderengeneeskunde

Voor het Advies en BehandelCentrum (ABC) van Omring zijn wij op zoek naar een specialist ouderengeneeskunde voor minimaal 24 uur per week.

Collega's die net zo bevlogen zijn als jij; een inspirerende werkomgeving met ruimte om te groeien als professional en als persoon; een betrokken en innovatieve organisatie die enthousiasme omarmt en eigen initiatief op handen draagt. Zo leuk kan zorg zijn! Bij Omring leveren we samen de beste zorg dichtbij en dat doen we met liefde, aandacht en plezier en heel graag samen met jou!

Waar kom je te werken:

Zorgorganisatie Omring is een begrip in de regio Noord-Holland Noord. Omring biedt diverse diensten om mensen zo lang mogelijk zelfredzaam en autonoom te laten zijn, bij cliënten thuis of in diverse woonvormen zoals verpleeg-, verzorgingshuizen en kleinschalige woonprojecten. Altijd vanuit de visie dat ieder mens een individu is en zelf zijn of haar leven wil inrichten. Als zorg nodig is, levert Omring die op een persoonlijke manier die het best bij de cliënt en zijn omgeving past. Omring wil een vitale organisatie zijn waar medewerkers met plezier werken aan de kwaliteit van leven van hun cliënten. Dit uit zich in de missie van Omring "samen de beste zorg dichtbij" en de kernwaarden: Eigen regie, Samen, Positief en Vindingrijk.


Als specialist ouderengeneeskunde maak je onderdeel uit van de medische dienst Advies en BehandelCentrum van Omring. Zowel voor de regio Zuid (standplaats Nicolaas te Lutjebroek of Lindendael te Hoorn) als voor de regio Noord (standplaats Den Koogh te Den Helder) zijn wij op zoek naar een specialist ouderengeneeskunde .
Voor de bereikbaarheidsdiensten kan lokale overnachting noodzakelijk zijn.

Wat je gaat doen

Je levert, in samenwerking met de collegae binnen de medische dienst en de paramedische dienst, zorg en behandeling aan kwetsbare ouderen en chronisch zieken. Als specialist ouderengeneeskunde voer je de regie over het multidisciplinaire zorgplan en het medisch behandelplan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de diagnostiek, behandeling en begeleiding van cliënten met een complexe, samengestelde zorgvraag.


Jij hebt


 • een afgeronde opleiding tot specialist oudergeneeskunde;
 • je hebt een grondige kennis en inzicht in behandel theorieën en -methoden en verloop van ziekteprocessen en kunt tot een gerichte diagnose, behandelaanpak en/of probleemoplossing komen;
 • zeer goede communicatieve en organisatorische vaardigheden;
 • een flexibele instelling en neemt initiatieven.

Jij bent

 • in het bezit van een rijbewijs en beschikt over een auto;
 • een zelfstandige werker;
 • op de hoogte van de NHG richtlijnen en ervaring met de NHG telefoonwijzer;
 • beschikbaar voor bereikbaarheidsdiensten in de regio.

Wij zorgen voor

 • ruimte om te groeien als professional en als mens. Samen met je collega's werk je in een inspirerende werk- en leeromgeving, waar je alle ruimte krijgt om het beste uit jezelf te halen;
 • de mogelijkheid je te blijven ontwikkelen. Als medewerker van Omring heb je onbeperkt toegang tot www.goodhabitz.com , een website met meer dan honderd online trainingen zoals blijven innoveren, persoonlijke effectiviteit, management en mindfulness;
 • een cultuurlidmaatschap via www.cultuurwerkt.nl . Met dit lidmaatschap krijg je jaarlijks korting op meer dan 500 culturele uitjes zoals films, musea, musicals en theatervoorstellingen;
 • een Omringpas waarmee je korting krijgt op diverse verzekeringen. Bovendien krijg je met de Omringpas korting bij de Omringwinkels, op trainingen en workshops, op service aan huis en bijvoorbeeld op advies van een zorgconsulent;
 • een contract voor onbepaalde tijd, het aantal uren is in overleg;
 • een aantrekkelijke eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen.

Wil je direct op deze functie solliciteren? Fantastisch! Klik zo snel mogelijk op de knop Direct solliciteren! Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature, dan kun je contact opnemen met Tinie Vertelman, manager Advies- en behandelcentrum op .


Bij Omring hanteren we een screeningsbeleid.

Omring zowel regionaal als landelijk verkozen tot (thuis)werkgever van het jaar 2020

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSpecialist Ouderengeneeskunde
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijomring.nl/vacatures/311025-specialist-ouderengeneeskunde

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.