Medewerker Nachtdienst Trajectum 03-04-2024

  1. Vacatures Delfzijl
  2. Medewerker Nachtdienst Trajectum 03-04-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Medewerker Nachtdienst, regio Noord

Functiecategorie Begeleiding Opleidingsniveau MBO Uren Regio Noord, 24 uur per week Plaats Regio Noord Solliciteren tot 30-06-2024

Ben jij 's nachts op je best? Dan is deze vacature geschikt voor jou!

Kom bij ons team en zet je in voor het welzijn van onze cliënten bij Regio Noord, op onze unieke locaties Boschoord en Zeuvenakkers. Als begeleider nachtdienst speel je een cruciale rol in het handhaven van rust en veiligheid gedurende de nacht, samen met twee toegewijde collega's. Je zult nachtelijke controles uitvoeren en zorg en ondersteuning bieden aan onze cliënten, gebaseerd op individuele afspraken en hulpvragen. Dit alles draagt bij aan onze missie van 24-uurs zorg.


Werken in de nachtdienst bij Trajectum Noord biedt unieke voordelen die zowel je carrière als de zorg voor onze cliënten ten goede komen:

Diverse werkervaring: Je inzetbaarheid over heel Trajectum Noord zorgt voor afwisselende taken en de mogelijkheid om een breed scala aan ervaringen op te doen.

Ontwikkeling van vaardigheden: Het werken op verschillende beveiligingsniveaus en locaties biedt je de kans om je vaardigheden uit te breiden en aan te passen aan diverse zorgbehoeften.

Kennisdeling en innovatie: De kennis die je opdoet, kan worden ingezet om de nachtdienst te verbeteren en als verbinder op de werkvloer te fungeren, wat cruciaal is voor het continu verbeteren van onze zorg.

Kortom, de nachtdienst bij Trajectum Noord biedt een unieke kans om te groeien, te innoveren en een essentiële bijdrage te leveren aan de kwaliteit van onze zorg.

Waar kom je te werken?
In Boschoord, gelegen in het schilderachtige Boschoord bij Klinisch Behandelen Noord, zul je werken met cliënten in een gesloten behandelsetting. Deze cliënten, met een verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag, waaronder sommigen met een forensische achtergrond, ontvangen hier een op maat gesneden behandel-, begeleidings- en/of activiteitenplan gericht op hun unieke behoeften.

Bij Zeuvenakkers, in het groene Appelscha, bieden we specialistische begeleiding en behandeling aan psychiatrisch kwetsbare cliënten met een verstandelijke beperking. Hier focussen we op het herstel van het gewone leven voor cliënten die elders zijn vastgelopen, met activiteiten die houvast bieden op essentiële levensgebieden. Het streven naar kwaliteit van leven en het motto "samen doen" staan centraal in onze aanpak.


Wat ga je doen?

In beide locaties is jouw rol als nachtbegeleider essentieel. Je draagt zorg voor rapportage, overdracht en overleg, waarborgt de veiligheid en ondersteunt onze cliënten in hun meest kwetsbare momenten. Als jij je geroepen voelt om een verschil te maken in het leven van mensen die onze hulp het hardst nodig hebben, sluit je dan aan bij ons team. Samen zorgen we voor een omgeving waarin onze cliënten zich veilig, ondersteund en begrepen voelen.

Wat biedt Trajectum jou?

  • een dynamische functie met een uitdagende doelgroep;
  • salariëring conform CAO-Gehandicaptenzorg schaal 40;
  • een contract voor 24 uur per week;
  • een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • in eerste instantie een jaarcontract waarbij onze intentie uitgaat naar een samenwerking voor de lange termijn;

Wat breng je mee?
Jij bent een enthousiaste en gedreven persoonlijkheid. Uiteraard ben je flexibel en pas jij je makkelijk aan in verschillende situaties. Je hebt ervaring met de doelgroep en weet op professionele manier met hen om te gaan. Je bent een echte teamplayer met sterke communicatieve vaardigheden. Je bent daarnaast in het bezit van een relevant diploma op mbo-4 of hbo richting MMZ Social Work of Verpleegkunde.


Belangstelling?

Voor nadere inlichtingen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Stefan van der Veen, teammanager. Hij is te bereiken op telefoonnummer .

Solliciteren kan via de website.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBegeleider
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijtrajectum.nl/vacatures/begeleiding/medewerker-nachtdienst-regio-noord/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.