Flex Tandarts Dental Clinics Nederland 29-03-2024

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Flex Tandarts Dental Clinics Nederland 29-03-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Introductie

Lijkt het jou leuk om je kennis en vaardigheden in te zetten bij meerdere praktijken en hou je van afwisseling? Bij Dental Clinics zijn we op zoek naar een flex-tandarts voor de regio Groningen en omstreken.

Als flex-tandarts werk je bijvoorbeeld de ene dag in Assen en sta je de volgende dag in Hoogezand aan de stoel. Dit is een unieke kans om aan de slag te gaan bij meerdere praktijken, te werken met een diverse patiëntenpopulatie en je professionele netwerk te vergroten. Dat allemaal tegen een uitstekende vergoeding!

Organisatie

Dental Clinics is een initiatief door tandartsen, voor tandartsen. Sinds de oprichting in 2007 werken wij volgens onze visie op samenwerking in de tandheelkunde: een modern teamconcept waarin alle tandheelkundige specialismen onder één dak samenwerken.

Inmiddels is Dental Clinics uitgegroeid tot een vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsgroeppraktijken. Met meer dan 120 praktijken en samen met ruim 3.000 gedreven collega's werken we aan één ambitie: met de beste teams de hoogste kwaliteit mondzorg bieden aan ruim 700.000 patiënten. Hiervoor investeren we continu in onze mensen, organisatie, apparatuur, technieken en communicatie.

Functie

De regio waarin jij werkzaam bent, bestaat uit ongeveer 6 Dental Clinics praktijken: Zuidhorn, Hoogezand, Assen, Rolde, Groningen en Leek

Het aantal kamers en de patiëntenpopulatie verschilt per praktijk, maar je komt altijd terecht in een moderne werkomgeving waar je volgens de nieuwe behandelmethodes en met kwalitatief hoogstaand apparatuur werkt.

Als flex-tandarts is het belangrijk dat je gedreven en flexibel bent. Vanaf dag één draai jij gemakkelijk mee in een nieuwe praktijk. Je vindt het leuk om met veel verschillende collega's samen te werken en je deelt graag jouw opgedane kennis met hen.

Verder herken jij je hierin:

• Je bent BIG- en WTZA-geregistreerd.

• Je hebt een geldig stralingscertificaat.

• Je kunt een titerbepaling overleggen.

• Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal.

• Je houdt van casuïstiekbesprekingen in een lerende omgeving en vindt het geen punt om af en toe 's avonds een werkoverleg met collega's te hebben.

Aanbod

We hechten veel waarde aan een goede samenwerking en een open en veilige werksfeer. Deze positieve werkomgeving helpt ons om de beste mondzorg te bieden. Een tevreden patiënt én collega, dat is ons doel!

Daarnaast bieden we:

 • Een uitstekende beloning passend bij jouw verantwoordelijke functie.

 • Flexibele werkuren.

 • Verschillende leer- en ontwikkelmogelijkheden.

 • Intercollegiale bijeenkomsten op de praktijken, in de regio en via Siilo met expertise groepen.

 • Reflectie op eigen handelen door patiëntenfeedback via ReviewCollect, maandelijkse spiegelinformatie per e-mail en visitatie.

 • Onze eigen TopMondzorg Academy met diverse online modules afgestemd op jouw functie.

 • Trainingen vanuit leveranciers.

 • Een online onboardingsprogramma waarin je kennismaakt met Dental Clinics en onze interne processen, leert wat wij binnen de organisatie belangrijk vinden en hoe jij hieraan bij kunt dragen.

 • Ondersteuning vanuit het Shared Service Center op het gebied van o.a. kwaliteit en administratie, waardoor jij je volledig kunt richten op het leveren van de beste mondzorg.

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de onderstaande button. Neem dan contact op met onze recruiter via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTandarts
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijdentalclinics.nl/flex-tandarts-groningen-en-omstreken/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.