Gedragswetenschapper Leger des Heils 30-04-2024

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Gedragswetenschapper Leger des Heils 30-04-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Leger des Heils 01-05-2024

 • Locatie: Groningen

 1. Leger des Heils 01-05-2024

Werken in Delfzijl

Introductie vacature

access_time 24 - 28 uren per week

euro 3656 - 5483

school WO

"De jeugd heeft de toekomst". Jij hebt de expertise om hieraan, als , een bijdrage te leveren.
Voel je je aangesproken? Welkom om te komen kennismaken!


Wat ga je doen?

Pleegzorg Leger des Heils:
Dat kinderen in een stabiele en veilige omgeving opgroeien, willen we allemaal. Maar soms lukt dat niet. Dan worden kinderen binnen het gezin geconfronteerd met problemen, waardoor ze (tijdelijk) niet thuis kunnen blijven wonen. Voor deze kinderen bieden wij pleegzorg.
Binnen de afdeling Pleegzorg zijn we op zoek naar een . Het team bestaat uit ongeveer 20 collega's: pleegzorgbegeleiders, 2 s, een trajectmanager, een administratieve kracht en een teammanager.
Als heb je een afwisselende en adviserende rol waarmee je bijdraagt aan de inhoud van de hulpverlening. Je ondersteunt de pleegzorgbegeleiders bij het opstellen van zorgplannen. Je coacht, begeleidt en adviseert de teamleden over de optimale begeleiding voor de pleegkinderen, ouders en pleegouders. Indien nodig voer je diagnostiek uit en vertaal je dit naar praktische handelings-adviezen. Ook draag je bij aan deskundigheidsbevordering van het team en help je mee bij de ontwikkeling van methodiek en beleid.
Daarnaast zijn er mogelijkheden om binnen de vakgroep voor s actief mee te denken over het beleid. Ook kan je bijdragen aan de doorontwikkeling van diverse methodieken. Kortom een veelzijdige baan.


Dit ben jij

 • Je bent universitair (orthopedagogiek of psychologie) geschoold en je bent bereid je SKJ registratie te halen.
 • Bij voorkeur heb je al enkele jaren ervaring als , maar we staan ook open voor beginnende s.
 • Je hebt affiniteit met de wereld van pleegzorg.
 • Bij voorkeur heb je kennis van systemisch werken, heb je oog voor meerdere belangen en vind je het leuk om met diverse methodieken aan de slag te gaan samen met het team (denk aan ouderbegeleiding, video-interactie begeleiding, contextueel werken en geweldloos verzet). Zo nodig kun je hier tijdens je werk nader in opgeleid worden.
 • Je onderschrijft de christelijke identiteit van het Leger des Heils. Wil je meer daarover weten, zie: www.legerdesheils.nl/identiteit

Dit bieden wij

 • Een uitdagende baan, werken met een bijzondere doelgroep.
 • Afwisseling in je werk in een mooie organisatie, diverse interne opleidingsmogelijkheden.
 • Een beloning afhankelijk van je opleiding en werkervaring in schaal 10 van de cao Sociaal Werk
 • Een overeenkomst voor een jaar met de intentie die in de toekomst om te zetten naar onbepaalde tijd
 • Een Individueel Keuzebudget (incl. 13e maand), loopbaanbudget (voor duurzame inzetbaarheid), een prima mobiliteitsregeling en een goede pensioenregeling.
 • De startdatum stemmen we samen af.

Over het Leger des Heils

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan meer dan 6.000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor 75.000 mensen. Meer informatie over ons werk vind je op www.legerdesheils.nl .


Interesse en contact


Wij komen graag met jou in contact om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. De vacature staat open totdat we de juiste kandidaat hebben gevonden. Neem dan gerust contact op met Marjolein Vloedbeld, manager behandelstaf of met , pleegzorg .


Vragen?
Neem contact op met | Orthopedagoog Pleegzorg Leger des Heils Noordoost 28 uur per week Functietitel Indicatie salaris (min - max] 926 - 926 Opleidingsniveau WO Aantal uren (min - max) 28 - 28 Type contract Tijdelijk Branche Gezondheidszorg/Welzijn Locatie Groningen, Groningen,Nederland Soliciteer direct https://www.legerdesheils.nl/vacatures/vacature/-orthopedagoog-pleegzorg-leger-des-heils-noordoost-28-uur-per-week-v193022

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelGedragswetenschapper
Indicatie salaris (min – max]926 – 926
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)24 – 28
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://nieuwsuitdelfzijl.nl/gedragswetenschapper-leger-des-heils-01-05-2024/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.