Orthopedagoog/(School)Psycholoog SWV PO de Meierij 23-04-2024

  1. Vacatures Delfzijl
  2. Orthopedagoog/(School)Psycholoog SWV PO de Meierij 23-04-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

22 april 2024

In verband met pensionering van één van onze gedragswetenschappers zoeken wij per 1 augustus 2024, of zo spoedig mogelijk daarna , een

Orthopedagoog/(school)psycholoog (wtf 0,8-1,0 / schaal 11)

Ben je op zoek naar een uitdagende nieuwe baan in een fijn team en neem jij je ervaring en passie mee bij de ondersteuning en begeleiding van teams en leerkrachten uit het basisonderwijs? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Belangrijke kenmerken en vaardigheden

De belangrijkste kenmerken en vaardigheden die we zoeken bij de orthopedagoog/(school)psycholoog zijn:

  • Handelingsgerichte diagnostiek en begeleiding . Je zorgt voor handelingsgerichte diagnostiek en begeleiding, levert een bijdrage aan de ontwikkeling en de beleidsvorming op het niveau van school en het samenwerkingsverband. Daarnaast richt je je op coaching en begeleiding van leerkrachten en het team.
  • Inclusief onderwijs . Je draagt het gedachtengoed van inclusief onderwijs actief uit en versterkt dit binnen het onderwijsveld. Je bevordert de deskundigheid en handelingsbekwaamheid van onderwijsprofessionals en stelt je op als critical friend.
  • Professional. Je verleent handelingsgerichte diagnostiek en begeleiding/coaching. Je bent universitair geschoold met een diagnostische bevoegdheid.
  • Netwerker. Je vertegenwoordigt het onderwijsveld in specialistische setting, onderhoudt een breed netwerk en adviseert daarbinnen zelfstandig.

Heb je interesse?

Je gemotiveerde reactie en curriculum vitae kun je tot uiterlijk 1 juni sturen naar t.a.v. . Inlichtingen kunnen worden ingewonnen bij Mary Ann van Hoof, ondersteuningsmanager van SWV de Meierij regio Noord. Telefoon: , mail: .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOrthopedagoog
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.demeierij-po.nl/vacature-orthopedagoog-schoolpsycholoog/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.