Optometrist Refractiechirurgie Visus Oogkliniek 15-05-2024

  1. Vacatures Delfzijl
  2. Optometrist Refractiechirurgie Visus Oogkliniek 15-05-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Aangepaste openingstijden feestdagen.
Onze kliniek is gesloten van 25 december t/m 1 januari 2024. Gedurende deze periode zijn we niet bereikbaar voor reguliere oproepen of het inplannen van afspraken. Voor spoedgevallen blijft onze spoedlijn beschikbaar. Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar gewenst!

Optometrist refractiechirurgie locatie Groningen

VISUS Oogkliniek, gevestigd in Groningen, is een toonaangevende naam in de refractiechirurgie in Nederland. Wij bieden hoogwaardige zorg met een ervaren medisch team en de modernste apparatuur, inclusief baanbrekende technieken zoals RelexSmile. Onze specialisatie ligt in brilvervangende chirurgische behandelingen, waarmee wij tot de top van de Nederlandse oogklinieken behoren.

Werken bij VISUS:

Als onderdeel van ons professionele team, draag je bij aan het leveren van topkwaliteit zorg in een veilige en comfortabele omgeving. Wij zijn onderdeel van een netwerk van Zelfstandige Behandel Centra met locaties in Rotterdam, Amsterdam, Den Bosch en Utrecht. Kom ons team versterken en help mee onze reputatie als één van de best beoordeelde klinieken van Nederland te handhaven.

Wegens uitbreiding zijn we per direct opzoek naar een optometrist voor onze nieuwe locatie in Groningen.

Profiel:

Wij zijn opzoek naar een optometrist voor 3 tot 5 dagen (24 tot 40uur) voor onze nieuwe locatie in Nijmegen.
Jij bent in het bezit van een diploma Optometrie. Jij bent enthousiast, klantvriendelijk en gedreven. Verder beschik jij over uitstekende communicatieve vaardigheden (beheersing van de Engelse taal is een pre), straalt vertrouwen en vakkundigheid uit. Jij hebt bij voorkeur kennis over de refractie chirurgie, zo niet, dan ben je gepassioneerd om je hierin te specialiseren. Jij bent vooral professioneel, levert topkwaliteit en staat te popelen om aan de slag te gaan als onderdeel van ons team.

Functie- eisen:

- Afgeronde HBO-opleiding Optometrie - Cliëntvriendelijk - Servicegericht - Flexibel - Uitstekende communicatieve vaardigheden (Engels is een pre) - Zelfstandig - Efficiënt

Werkzaamheden:

Jij bent de spilfunctionaris waar het gaat om de volledige voor- en nazorg. Jij voert jouw
werkzaamheden zelfstandig uit en voorziet jouw cliënten van advies. Jij bent vraagbaak bij uitsteken bij twijfelgevallen overleg je met onze oogartsen en refractiechirurgen.

Ons aanbod:

Naast een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, biedt Visus een prettige en warme omgeving waarbij jij jezelf verder kan ontwikkelen en ontplooien. Verder bieden wij:

  • Een goede pensioenregeling (Pensioenfonds Zorg en Welzijn).
  • Reiskosten boven de 10 kilometer woon-werkverkeer.
  • Dagelijkse lunch.
  • Cadeaubonnen met verjaardagen en kerst.
  • Personeelsuitjes en borrels.
  • Een afwisselende functie voor 24 tot 40 uur per week in onze nieuwe kliniek te Groningen.
  • Een informele sfeer met leuke collega's!

Voldoe jij aan de bovenstaande eisen en ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan direct via deze pagina of per mail door je motivatiebrief en cv (inclusief recente foto) te mailen naar

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOptometrist
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://visusoogkliniek.nl/vacatures/optometrist-refractiechirurgie-locatie-groningen/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.