Eerste Stuurman Koninklijke Wagenborg 14-07-2023

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Eerste Stuurman Koninklijke Wagenborg 14-07-2023

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

From agency services to warehousing and from transshipments to tug assistance. Wagenborg takes care of your business in the ports of Delfzijl and Eemshaven.

 • Wagenborg Nedlift is your specialist regarding horizontal, vertical and heavy transport.

 • We are continuously aware of our impact on the environment and people around us.

 • Working at Wagenborg means working in a dynamic, international maritime world in a pleasant, open atmosphere. We think in terms of opportunities and offer logistic solutions all over the world.

Eerste Stuurman - Offshore

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de offshore sector? Wij zijn op zoek naar een ervaren Eerste Stuurman / SDPO - W2W / ROV voor onze offshore vloot. Lees snel verder!

 • Home /
 • Carriere /
 • Eerste Stuurman - Offshore

Bij Wagenborg Offshore spelen onze schepen een cruciale rol bij het onderhoud van offshore-platformen en infrastructuur in de Noordzee. We voeren de ERRV-notificatie, wat betekent dat we in noodsituaties snel kunnen reageren met evacuatie- en reddingsacties op zee. Hierbij is de rol van de Eerste Stuurman / SDPO van groot belang.

In de functie van Eerste Stuurman ben je verantwoordelijk voor het efficiënt en effectief uitvoeren van nautische, DP- en dekgerelateerde taken. Je draagt actief bij aan het onderhoud en de zeewaardigheid van het schip en het bijbehorende materieel.

Bij Wagenborg Offshore geloven we sterk in teamwork, daarom werk je nauw samen met onze nautische en technische collega's aan boord. We zoeken een echte teamspeler die altijd klaarstaat om onze klanten en collega's te ondersteunen en een positieve bijdrage levert aan de sfeer aan boord. .

Veiligheid staat bij ons voorop en we zoeken daarom een oplossingsgerichte collega met uitstekende leiderschaps-, communicatie-, accuratesse- en aanpassingsvermogen.

 • Minimaal één jaar ervaring als Chief Officer of First Officer op een DP-schip
 • Geldig Nederlands vaarbevoegdheidsbewijs, Eerste Stuurman Onbeperkt
 • Bij voorkeur in het bezit van STCW-certificaten (inclusief vaardigheid in snelle reddingsboten)
 • DP-certificering (Offshore Unlimited)
 • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal
 • Ervaring met reddingsoperaties/oefeningen op zee

Bij Wagenborg Offshore bieden we een goed salaris met doorgroeimogelijkheden in loonschalen. We streven naar persoonlijke en professionele groei en bieden vaste vaarschema's van vier weken op/af op de Noordzee .

Geïnteresseerd?
Als je op zoek bent naar een boeiende en uitdagende functie met volop doorgroeimogelijkheden, nodigen we je graag uit om te solliciteren. Klik hieronder op 'REAGEER NU'. Vul vóór maandag 14 augustus in het formulier in, voeg je motivatiebrief en CV toe en druk op 'verzenden'. Uiterlijk vrijdag 18 augustus ontvang je bericht of je bent uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Our expertise

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelChief Officer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.wagenborg.com/vacancies/eerste-stuurman-offshore

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.