First Line Maintenance Engineer Nobian 04-08-2023

 1. Vacatures Delfzijl
 2. First Line Maintenance Engineer Nobian 04-08-2023

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

The Netherlands - Delfzijl

Technical

Fulltime

First Line Maintenance Engineer - Delfzijl

First Line Maintenance Engineer
Fulltime, Delfzijl
Bruto jaarsalaris incl. vakantiegeld: EUR 53.000 - 80.000

Jouw uitdaging First Line Maintenance Engineer
Als First Line Maintenance Engineer adviseer en ondersteun je de Maintenance Lead en de Operations Manager, met name op het vlak van instrumentatie, automatisering en werktuigbouwkunde. Je bent de first line of defence bij problemen en gaat je daarom ook bezighouden met een plan van aanpak om problemen met de equipment en complexe apparaten te ondervangen.Je gaat je buigen over onze soms ingewikkelde processen en evalueert deze. Mede dankzij je technische achtergrond ben jij goed in staat onze behoefte te vertalen in een technische scope. Daarnaast help je met het opsporen van eventuele storingen en begrijp je de processen die schuilgaan achter de hoogstaande techniek in onze plants. Je vindt het interessant om veel samen te werken met collega's van verschillende (technische)achtergronden en kunt je kennis goed verwoorden zodat het bruikbaar en inzetbaar is.

In deze dynamische functie lever jij een belangrijke bijdrage aan onder andere de veiligheid in de plant. Daarnaast maak je het mogelijk dat technologische ideeën daadwerkelijk uitgevoerd kunnen gaan worden. Deze baan is daarom ook echt voor een slimme doener!


Verder:

 • Werk je veel samen met het projectleiders, toezichthouders, engineersbedrijven en technische (service) organisaties.
  Ga je projectspecificaties opstellen.
 • Identificeer je opportuniteiten en maak je suggesties voor verbeteringen, je identificeert en elimineert slechte actoren
  Lever je een belangrijke bijdrage aan betrouwbare (chemische) productie installaties.
  Ga jij de technische integriteit van productie installaties waarborgen.
 • Als first line maintenance engineer maak je deel uit van het do-maintenance team en rapporteer je aan de Operations Manager. De afdeling kenmerkt zich als collegiaal, niet hiërarchisch en iedereen voelt zich verantwoordelijk met een flinke dosis eigenaarschap. Zoek jij een team waar je je kwaliteiten goed kunt inzetten, waar je kunt leren en waar je al je technische passie kwijt kunt?

Heb jij het in huis?
Je hebt minimaal een afgeronde (technische) opleiding en je hebt relevante praktijkgerichte kennis en ervaring opgedaan (min 5 jaar). Bij voorkeur heb je een HBO diploma op zak en weet je wat nodig is om succesvol te zijn in deze baan. Verder is het belangrijk dat je beschikt over technisch inzicht en dat je op een hoog (technisch) niveau problemen kunt analyseren en kunt oplossen. Dit ga je uiteraard niet alleen doen, maar veelal samen met je collega's. Het is daarom belangrijk dat je goed kunt samenwerken binnen een multidisciplinair team.

Verder:

 • Ben je nieuwsgierig en sta je open voor nieuwe (creatieve) ideeën.
 • Is het een pre als je ervaring hebt met SAP.
  Ben je handig met Excel.
 • Kun je goed omgaan met stress en tijdsdruk.
  Beschik je over een zelfstartend vermogen. Je pakt het werk snel op.
 • Vind je het interessant om voor een groot chemisch bedrijf te komen werken.

Dit kun jij van ons verwachten
Je krijgt bij Nobian alle ruimte voor het toepassen en uitbreiden van je expertise in instrumentatie & automatisering engineering. Je bent breed betrokken bij allerlei projecten, dus je hebt aardig wat variatie in je werk. Wij stimuleren jouw persoonlijke ontwikkeling actief, en onze internationale organisatie biedt op termijn doorgroeimogelijkheden. Daarnaast bieden wij de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een vast dienstverband met twee maanden proefperiode.
 • 35 vakantiedagen.
  Interessante pensioenregeling.
 • Wij stimuleren ontwikkeling van onze collega's d.m.v. opleiding en vakgerichte trainingen.

Nobian
Nobian staat met haar toonaangevende activiteiten aan de basis van de sterk geïntegreerde industriële keten op het Chemie Park Delfzijl met 3 fabrieken: Zout, MEB en Energie & Utilities. Op deze dynamische en duurzame locatie is het product van het ene bedrijf direct de grondstof voor de andere onderneming. Dankzij ruim 250 professionals produceert, verwerkt en distribueert Nobian in Delfzijl zout, energie en utilities, chloor en van chloor afgeleide producten. Zie ook www.chemieparkdelfzijl.nl/


Wil jij bij Nobian aan de slag als First Line Maintenance Engineer?
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met , ., .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelReliability Engineer
Indicatie salaris (min – max]4090 – 6173
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.nobian.com/en/careers/first-line-maintenance-engineer-delfzijl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.