Hoofdoperator PPD Teijin Aramid 09-08-2023

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Hoofdoperator PPD Teijin Aramid 09-08-2023

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Hoofdoperator PPD

Binnen onze productie locatie komt de functie vrij van Hoofdoperator PPD (5-ploegendienst).

Als hoofdoperator speel je een cruciale rol bij het ondersteunen van de Shift Team Leader in het controleren en beheersen van de productieprocessen. Je waarborgt dat de output op een efficiënte wijze voldoet aan de gestelde normen op het gebied van kwaliteit, kwantiteit, milieu en veiligheid. Je werkzaamheden vinden plaats in een 5-ploegendienst op onze locatie in Delfzijl in de area's PPD/TDC. Op deze manier draag je bij aan het succesvol laten verlopen van de productieactiviteiten en het behalen van onze doelstellingen op alle fronten.
Jouw functie

Als hoofdoperator bij Teijin Aramid heb je een veelzijdige en verantwoordelijke rol. Jouw belangrijkste taken omvatten het controleren en beheersen van het PPD/TDC productieproces, waarbij je er op toeziet dat de output op efficiënte wijze voldoet aan de vastgestelde normen. Daarnaast ben je de plaatsvervanger van de Shift Team Leader wanneer deze afwezig is, waarbij je een belangrijke rol speelt in het leiden van het team en ervoor zorgt dat alles soepel blijft verlopen. Je bent bedreven in het leggen van verbanden en je zoekt naar relevante gegevens om deze problemen doeltreffend aan te pakken.

Bovendien draag je bij aan het coördineren en voorbereiden van niet-routinematige activiteiten. Met jouw organisatorische vaardigheden zorg je ervoor dat deze speciale activiteiten succesvol worden uitgevoerd, waarbij je de juiste middelen en planning inzet.

In deze uitdagende functie als hoofdoperator bij Teijin Aramid speel je een essentiële rol in het waarborgen van een efficiënt en kwalitatief hoogstaand productieproces, terwijl je ook het welzijn van het team en de naleving van de normen voor veiligheid en milieu waarborgt.

Verder:

 • Voorbereiden en coördineren van niet-routinematige activiteiten;
 • Begeleiden en aansturen van de toegewezen operators;
 • Bij afwezigheid van de Shift Team Leader vervang je deze en daarnaast vervul je een ondersteunende rol voor de Shift Team Leader;
 • Bijdrage leveren aan het operationele productieplan;
 • Deelnemen aan projectwerkgroepen op het gebied van veiligheid, milieu, kwaliteit en efficiency;
 • Verzorgen van schriftelijke rapportages met betrekking tot dienstoverdracht, storingen en projecten.

Jouw profiel
Voor deze functie heb je een afgeronde opleiding Vapro-C of MTS procestechniek of gelijkwaardig. Je beheerst de kennis en vaardigheden van Allround Operator, beheersen (desk- en buitenfuncties). Daarnaast:

 • Heb je ruime ervaring in de chemische procesindustrie en uitgebreide kennis van de PPD fabriek is een pre;
 • Beschik je over goede communicatieve vaardigheden (klantgericht);
 • Ben je flexibel en gericht op zowel proces technische als organisatorische verbetering;
 • Signaleer je problemen, je spoort mogelijke oorzaken op, legt verbanden en zoekt ter zake doende gegevens;
 • Maak je op effectieve wijze gebruik van tijd en vaardigheden van zijn/haar medewerkers
 • Kan je constructief samenwerken met verschillende disciplines;
 • Heb je een pro actieve houding t.a.v. kansen en veiligheids- en milieuzaken;
 • Ben je resultaatgericht en kostenbewust.

Ons aanbod

Wij bieden je een inspirerende werkomgeving met betrokken en gemotiveerde collega's. Het arbeidsvoorwaardenpakket is uitstekend, met de mogelijkheid om je door middel van opleiding en het opdoen van ervaring verder te ontwikkelen. De functie is ingedeeld in functiegroep 7 van de CAO Teijin, inschaling is afhankelijk van ervaring. Een (online) assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
Interesse?
Een assessment en keuring maken deel uit van de sollicitatieprocedure. Voor nadere informatie over de functie en vragen over het proces kun je contact opnemen met , : .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelWachtchef
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheChemie/Petrochemie
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://careers.teijinaramid.com/ad/hoofdoperator-ppd/40zh4e/nl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.