Team Leader Process Engineering Long Term Teijin Aramid 12-09-2023

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Team Leader Process Engineering Long Term Teijin Aramid 12-09-2023

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Team Leader Process Engineering Long Term

In Delfzijl zijn we momenteel op zoek naar een nieuwe collega voor de positie van Teamleider Process Engineering Long Term binnen onze Procestechnologie afdeling. Deze rol vraagt om een professional die verbindend is, resultaatgericht en een sterke drive heeft om voortdurende verbeteringen te bewerkstelligen.

Met jouw scherp ontwikkelde helicopterview en heldere communicatieve vaardigheden ben je in staat om heldere doelstellingen over te brengen naar je team. Hierbij creëer je een omgeving waarin continu streven naar verbetering centraal staat. Jouw uitgebreide kennis op het gebied van (chemische) procestechnologie stelt je in staat om proactief uitdagingen aan te pakken en te zorgen voor strikte naleving van de hoogste normen.

De ideale kandidaat heeft bewezen leiderschapskwaliteiten en een aantoonbare staat van dienst in het aansturen van teams binnen een technische omgeving. Een diepgaand begrip van procestechnologie, bij voorkeur in de chemische sector, is essentieel om effectief te kunnen opereren in deze rol.

Als Teamleider Process Engineering Long Term speel je een cruciale rol in het faciliteren van synergie tussen teamleden en afdelingen, het bereiken van meetbare resultaten, en het cultiveren van een cultuur waarin voortdurende verbetering wordt nagestreefd.

Als dit profiel overeenkomt met jouw vaardigheden en professionele achtergrond, nodigen wij je van harte uit om te solliciteren voor deze uitdagende positie in Delfzijl.

Jouw verantwoordelijkheden

In jouw rol als Teamleider Process Engineering zijn de volgende taken aan jou toevertrouwd, waarmee jij een belangrijke rol vervult in het sturen van het team:

 • Jij draagt verantwoordelijkheid voor de proces technische inhoud van grootschalige procesoptimalisaties en innovatieve vernieuwingen. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door een doelmatige inzet van onze talenten en middelen, waarbij jij tevens jouw team coacht.
 • Jij neemt de leiding over ons team van 10 toegewijde process engineers en bewaakt hun voortdurende groei. Door een optimale onderlinge samenwerking te waarborgen en hen te voorzien van de nodige middelen, stel jij hen in staat om hun taken optimaal uit te voeren.
 • Jij garandeert een uitstekende voorbereiding van onze optimalisatieprojecten. Voorstudies en haalbaarheidsonderzoeken vormen daar onderdeel uit. Je adviseert de bredere organisatie met betrekking tot de mogelijkheden en impact van veranderingen en vernieuwingen, waardoor je een belangrijke schakel bent in onze strategische besluitvorming.
 • Het aansturen van externe process engineering activiteiten en het leiden van R&D binnen Teijin Aramid.
 • Jij bent een belangrijke raadgever in technologiebeleid, investeringsprogramma's en vernieuwingsinitiatieven. Samen met de Manager T&E en de teamleider Technologie KT, Engineering en Process Control werk je aan een toekomstvisie en meerjarig plan dat de focus legt voor ons succes op de lange termijn.
 • Jouw aandacht richt zich op kritische thema's binnen de locatie, waaronder (proces)veiligheid, milieu, productieprocesstabiliteit en energie-efficiëntie.

Dit ben jij

In de rol van Teamleider Process Engineering vragen we het volgende:

 • Je beschikt over een voltooide relevante universitaire opleiding, aangevuld met ongeveer 10 jaar ervaring binnen procestechnologie en engineering.
 • Jouw kennis van (chemische) procestechnologie is veelzijdig, wat een solide basis vormt voor jouw leiderschap in deze sector.
 • Het vermogen om het overzicht te behouden binnen complexe thema's en projecten is een van jouw sterke punten. Je navigeert moeiteloos door uitdagende situaties en behoudt daarbij de nodige helderheid.
 • Jij kunt technisch potentieel naadloos vertalen naar bedrijfseconomische voordelen. Je onderstreept het feit dat technologische innovatie en winstgevendheid hand in hand gaan.
 • Je wordt gekenmerkt door je gedreven leiderschap, waarbij je met gemak de brug slaat tussen de afdeling en andere onderdelen van de organisatie. Jouw vermogen om verbinding te maken draagt bij aan een naadloze samenwerking.

In jouw rol als Teamleider Process Engineering breng je niet alleen technische expertise mee, maar ook het vermogen om te leiden, verbinden en strategisch te denken.

Dit mag je van ons verwachten

Met de juiste opleiding en achtergrond ben je bij ons verzekerd van een afwisselende baan waar je al je kennis en ervaring in kan zetten. Naast een inspirerende internationale werkomgeving mag je het volgende van ons verwachten:

 • Deze functie in ingeschaald in onze eigen CAO schaal 12 (jaarsalaris van maximaal €112.000 inc. vakantiegeld). Je salaris wordt gebaseerd op je ervaring en opleiding;
 • 20 vrije dagen per jaar en daarnaast 26 verlofdagen als Persoonlijk Keuze Budget, deze dagen kan je inzetten als vrije dagen of laten uitbetalen; totaal dus 46 verlofdagen op fulltime basis.
 • We bieden een prettige werk/privé balans, ruim marktconform salaris & goede secundaire voorwaarden zoals vakantiegeld 8.33%, marktconform pensioen met een lage eigen bijdrage, winstdeling tussen de 0 en 10% en flexibele werktijden;
 • Diverse trainingen en coaching programma's om je te helpen ontwikkelingen en jouw eigen professionele carrière uit te stippelen;
 • Jouw thuiswerkvergoeding a € 3.76 per dag en een reiskostenvergoeding van € 0.21 per afgelegde kilometer
 • Jouw groenbudget; Iedere medewerker krijgt een budget van € 1.500,- bruto toegekend dat kan worden besteed aan duurzame verbeteringen van de woning. Bijvoorbeeld een inductie kookplaat, zonnepanelen/ warmtepomp of een laadpaal.
 • Jouw ontwikkelbudget; Iedere medewerker krijgt een budget van € 1.500,- bruto voor persoonlijke ontwikkeling.

Informatie en solliciteren

Voor meer informatie over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Ricardo Abbas, Corporate Recruiter op telefoonnummer of op . Inhoudelijk vragen kun je stellen aan , .

Voor deze vacature verzorgen wij de werving & selectie zelf. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProcestechnoloog
Indicatie salaris (min – max]8642 – 8642
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheChemie/Petrochemie
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://careers.teijinaramid.com/ad/team-leader-process-engineering-long-term/4ni6m4/nl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.