Helpende Zonnehuisgroep Noord 24-07-2023

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Helpende Zonnehuisgroep Noord 24-07-2023

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Liever flexibel aan de slag?

 • Werken via Zonnehuis Flex

Helpende | Woonhaven of Zonnehuis BetingeStaete | Delfzijl

Bezorg jij onze cliënten een glimlach?

Als helpende weet jij als geen ander hoe belangrijk warme persoonsgerichte zorg voor jouw cliënten is. Van de dagelijkse routine werkzaamheden tot dat stukje extra aandacht dat je graag geeft om de dag de moeite waard te maken. Samen met jouw team geef je houvast en zekerheid aan onze cliënten. De dankbaarheid die je daarvoor terugkrijgt in de vorm van een lieve glimlach een schouderklopje of het fijne contact, daar word ook jij blij van!

Spreek dit jou aan?
Dan zijn wij, Woonhaven BetingeStaete en Zonnehuis BetingeStaete, op zoek naar jou!


Wat ga je doen?

Als helpende bied jij persoonsgerichte zorg aan onze cliënten waarbij jouw focus ligt op de kwaliteit van leven en de zelfredzaamheid van jouw cliënten. Je verleent ADL-hulp en biedt sociale ondersteuning. Daarnaast zorg jij ervoor dat de cliënt een veilige leefomgeving heeft. Het is voor jou een uitdaging om samen met de cliënt en familie te zorgen voor een goede balans tussen de eigen regie en de hulp die nodig is. Je hebt een duidelijke visie met betrekking tot het nieuwe ouder worden en genieten. Deze visie draag je uit bij de ontwikkeling, organisatie en uitvoering van je werk als helpende.

Verder ben je:

 • In het bezit van een MBO diploma Helpende en je mag ADL-hulp verlenen
 • Een sociale persoonlijkheid en communicatief sterk
 • Bereid om alle voorkomende diensten te werken

Wat hebben wij jou te bieden?

Een plezierige werkomgeving in een dynamisch organisatie. Wij zijn trots op onze medewerkers en zetten ons in voor een fijne werkomgeving waar iedereen zichzelf kan zijn en gewaardeerd voelt.

We bieden je een baan met veel afwisseling, kennisdeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. Je gaat werken volgens een rooster in alle diensten.

 • Je krijgt een jaarcontract met de intentie deze te verlengen voor onbepaalde tijd als blijkt dat we goed bij elkaar passen
 • Minimaal 16 uur tot maximaal 20 uur per week
 • Een salaris volgens de CAO VVT, FWG 25 (maximaal € 2717,96 bruto per maand bij een fulltime dienstverband)
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden waaronder het gebruik van de e-cademy, je hebt de keuze uit vele trainingen en cursussen
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Vakantiegeld en een eindejaaruitkering van 8,33%
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Koop bijvoorbeeld met korting een nieuwe (elektrische) fiets, laptop of tablet. Of ga voordelig fitnessen!

Voor meer informatie bel je met , bereikbaar op telefoonnummer of met Marleen Bos, bereikbaar op telefoonnummer .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHelpende Plus
Indicatie salaris (min – max]2717 – 2717
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)16 – 20
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zonnehuisgroepnoord.nl/portal-over-het-bedrijf/23-079-helpende-woonhaven-of-zonnehuis-betingestaete-delfzijl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.