Industrieel Elektromonteur Stork Nederland 27-06-2023

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Industrieel Elektromonteur Stork Nederland 27-06-2023

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

STORK A Fluor Company


Industrieel Elektromonteur

Datum: 28 jun. 2023

Delfzijl, NL, 9936 HD

Vind jij het interessant om uitdagende elektrotechnische projecten tot een goed einde te brengen? Dan kun je als Industrieel Elektromonteur bij Stork aan de slag!

Wat ga je doen als Industrieel Elektromonteur?

Als Industrieel Elektromonteur werk je op diverse projecten voor toonaangevende klanten in de olie- en gasindustrie. Zo zorg jij er mede voor dat Nederland van energie voorzien blijft! Geen project is het hetzelfde en hierdoor bouw je snel ervaring op. Je krijgt vrijheid en kunt zelfstandig werken. Dit betekent niet dat je alleen op een project zit, je bent namelijk samen met een klein, hecht team verantwoordelijk voor het uitvoeren van de projecten. Vanuit dit teamgevoel weet Stork al jaren de verwachtingen van de klant te overtreffen!

Welke werkzaamheden komen aan bod?

 • Het uitvoeren van montage en onderhoudswerkzaamheden aan e&i-installaties;
 • Het aanleggen, monteren en demonteren van uiteenlopende en/of complexe apparatuur en het eventueel uitvoeren van preventief en correctief onderhoud;
 • Je werkt aan product/proces-installaties op instrumentatiegebied.

Wat neem jij mee naar Stork?

We hechten veel waarde aan de kerncompetenties van onze medewerkers. Wij verwachten van jou dat veiligheid altijd de hoogste prioriteit heeft en dat je op een prettige manier met anderen samenwerkt. Ook wil jij groeien als monteur en persoon, door open te staan voor eventuele aanvullende opleidingen.

Daarnaast vragen wij:

 • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding richting Elektrotechniek;
 • Je bent flexibel en vindt verschillende en afwisselende werkzaamheden leuk;
 • Je kunt jouw werk administratief registreren.

Wat bieden wij jou?

Stork hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden uitgebreide (interne en externe) opleidingsmogelijkheden en besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling. We zijn een internationale, ondernemende en dynamische organisatie die volop groeit!

Daarnaast bieden wij:

 • Bruto maandsalaris tussen de € 2.950,- en € 3.450,- o.b.v. 40 uur per week;
 • Goede extra beloning bij het "in de kost" gaan;
 • Aanvullende voorwaarden zoals een goede pensioensregeling (PME Metalelektro), reiskostenregeling en 40 vrije dagen (27 vakantie en 13 ADV);
 • Een breed scala aan trainingen en cursussen (ATEX, doorleren tot instrumentatietechnicus);
 • Extra voordelen zoals diverse collectiviteitskortingen op bijv. verzekeringen, jaarslijkse belastingvriendelijke aankopen;
 • Diverse sportieve en gezonde initiatieven, zoals een fietsplan en flinke kortingen op sportkleding, -artikelen, abonnementen en lidmaatschappen;
 • Je komt te werken in een hecht, enthousiast en ervaren team waarin je veel nieuwe vaardigheden kunt opdoen. Wij zijn ook erg benieuwd welke skills jij ons kunt bijbrengen.

Wanneer je solliciteert krijg je binnen 3 werkdagen een reactie. De procedure bestaat uit twee gesprekken gevolgd door een joboffer. WhatsApp of bel me op . Je kan me ook mailen via !

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelElektromonteur
Indicatie salaris (min – max]2950 – 3450
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieFarmsum, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://careers.stork.com/job/Delfzijl-Industrieel-Elektromonteur-9936-HD/849282455/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.