Installatiemonteur Heluto 02-06-2024

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Installatiemonteur Heluto 02-06-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Heluto B.V. installatietechniek

Gesloten (morgen open vanaf 08:00)

Heluto B.V. installatietechniek

Leerling / Assistent installatiemonteur

Vacature (Aankomend) Assistent Monteur Klimaattechniek | 32-40 uur | regio Noord & Midden NL

Ben jij iemand die graag met techniek bezig is en interesse heeft in installatietechniek? Zoek je een baan waarin je het vak van installatiemonteur kunt leren? Dan is dit een kans voor jou!

Bij Heluto zijn we op zoek naar een (Aankomend) Assistent Monteur Installatietechniek met specifiek de interesse in klimaattechniek. Als onderdeel van ons team kun je je hart ophalen aan de uitdagingen van het binnenklimaat, en we moedigen voortdurende ontwikkeling en groei aan. Opleidingen zijn bij ons van groot belang. We zijn dé allround partner op het gebied van binnenklimaat die streeft naar duurzaamheid in alles wat we doen.

Heluto heeft een voortrekkersrol als het gaat om een gezond binnenklimaat. Met ±65 FTE is onze organisatie landelijk actief op het gebied van koelinstallaties, ventilatiesystemen en verwarmingssystemen. We zijns sterk in het ontwerpen, installeren en onderhouden van eigen producten met een technisch hoogwaardig karakter.

Binnen ons bedrijf zijn de lijntjes kort en het personeelsverloop is erg laag. Dit is te danken aan een gezonde, positieve werksfeer en een goed gevulde orderportefeuille. Ook bieden we onze werknemers diverse mogelijkheden aan voor opleiding en ontwikkeling van vaardigheden.

Wat ga je doen

Als Assistent Installatiemonteur Klimaattechniek ga je dagelijks op pad met een ervaren installatiemonteur. Samen ga je nieuwe installaties plaatsen en oude installaties renoveren. Dit doen we bij verschillende soorten gebouwen, zoals woningen, kantoren, fabrieken, en zorginstellingen. We zorgen ervoor dat deze gebouwen goed verwarmd worden, gekoeld worden en goede lucht hebben. Kortom een fijn binnenklimaat om te werken en leven.

Wie ben je

 • Het is fijn als je een opleiding in installatietechniek hebt of volgt (MBO niveau 2) of daartoe bereid bent.
 • Belangrijk is dat je interesse hebt in techniek en graag wilt leren, misschien ben je in je vrije tijd wel bezig met techniek?
 • Je bent handig en begrijpt technische dingen.
 • Je kunt goed samenwerken en praten met anderen.
 • Soms moet je ook bij problemen helpen, ook buiten normale werktijden.

Wat bieden wij

 • We bieden jou een opleidingstraject als vervolg op jouw MBO niveau 2 diploma in installatietechniek of een BBL diploma.
 • Als je geen diploma hebt maar wel graag wilt leren, dan ben je ook welkom! Wij gaan jou het vak leren. We hebben praktijkopleiders die jou de juiste begeleiding kunnen geven.
 • Je krijgt de kans om te groeien in deze functie.
 • Je werkt met ervaren mensen in een gepassioneerd team.
 • Je krijgt een contract voor 32-40 uur per week.
 • We hebben goede arbeidsvoorwaarden, zoals verlofregelingen, goede overwerkregelingen en kilometervergoeding.
 • En natuurlijk kansen om door te groeien.
 • Het hebben van een rijbewijs is handig, maar niet verplicht.

Wil jij beginnen met een leuke baan in de installatietechniek? Stuur dan een persoonlijk bericht aan maar je mag ook jouw CV en een brief (niet verplicht) mailen naar of bel , we gaan graag met je in gesprek over jouw wensen en ambities.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHulpmonteur Installatietechniek
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.heluto.nl/functie/leerwerkplek-stageplaats/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.