Intern Begeleider Kentalis 28-05-2024

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Intern Begeleider Kentalis 28-05-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Solliciteren voor "Intern begeleider, cluster 2 "

32 uur parttime

Word onderdeel van een multidisciplinair team wat gáát voor het beste onderwijs voor onze leerlingen met meervoudige beperkingen.

Wat maakt jouw werk bijzonder?
Als leerkracht met taken van intern begeleider bij de Guyotschool voor SO DSH, CMB Haren, draag je bij aan onderwijs voor leerlingen die (meervoudig) beperkt zijn. Jij draagt bij aan het onderwijskundig beleid en coacht de leerkrachten zodat de leerlingen straks zo goed mogelijk kunnen deelnemen aan de maatschappij. Je komt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je veel leert van jouw collega's: met collega- intern begeleiders, leerkrachten, onderwijsassistenten, logopedisten, gebarentaaldocenten en andere specialisten sta je als één team om het kind heen. Iedere collega heeft hart voor de leerlingen en denkt graag met jou mee.
Beheers jij nog geen Nederlandse Gebarentaal? Dan krijg je extra begeleiding en volg je opleidingen.

Wat ga jij doen?

Je draagt bij aan het (bovenschools) onderwijskundig beleid en coacht de leerkrachten, zodat iedere leerling het onderwijs krijgt dat nodig is. Je levert een belangrijke bijdrage aan onderwijsontwikkeling en professionalisering. Jouw kerntaken:

 • Je analyseert zorgactiviteiten, toets resultaten en leerling besprekingen en werkt op basis daarvan (didactische) leerlijnen uit;
 • Je legt klassenbezoeken zelfstandig en/of samen met de orthopedagoog / af;
 • Je stuurt leerling- en groepsbesprekingen aan en zet hierbij de leerkracht en logopedist in hun kracht.
 • Je onderhoudt contact met collega's, ouders/verzorgers, hulpinstanties en/of specialisten om hulpvragen te bespreken en tot oplossingen/resultaten te komen;
 • Je levert een bijdrage aan het kwaliteitsbeleid van de school.

Jouw school
Met zo'n 80 collega's zetten we ons bij Kentalis Guyotschool SO in Haren voor cluster 2 onderwijs aan onze 100 leerlingen met een auditieve en/of meervoudige beperking. De leeftijd van de leerlingen is tussen de drie en twaalf jaar. Naast een auditieve beperking zijn er ook nog andere beperkingen zoals een verstandelijke beperking, een fysieke beperking, een gedragsmatige beperking of een stoornis of syndroom. Omdat er sprake is van meerdere beperkingen is er zeer intensieve begeleiding en inzet van specialisten.

Wij zijn een jong team, dit betekent dat wij met elkaar leren en van elkaar willen leren. Wij werken hard om ons kwalitatief te professionaliseren. Dit doen wij ook door ons zelf (bij) te scholen wanneer dit nodig is.

De school is gevestigd in een landelijke omgeving met voldoende parkeergelegenheid op het terrein. Station Haren vind je op fietsafstand. Je komt te werken in een tweetalige omgeving met zowel horende als dove collega's. Door de grootte van Kentalis heb je het voordeel van vele ontwikkelmogelijkheden en een groot opleidingsaanbod, anderzijds is iedere locatie relatief klein waardoor je je collega's snel leert kennen.

Kentalis in het kort
Als landelijke expertise organisatie is Kentalis er voor mensen die een taalontwikkelingsstoornis of communicatief meervoudige beperking hebben of die slechthorend, doof of doofblind zijn. Daarnaast kunnen zij andere beperkingen hebben. Zij kunnen bij ons terecht voor onderzoek, diagnostiek, onderwijs en zorg. Kentalis heeft scholen, zorglocaties en audiologische centra door heel Nederland.

Wij bieden jou:
De arbeidsvoorwaarden bij Kentalis zijn als volgt:

 • Bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden bieden we na één jaar een vast dienstverband.
 • Het bruto maandsalaris bedraagt €3.321,- tot €5.862,- (schaal LC) bij een volledige werkweek van 40 uur, conform cao primair onderwijs.
 • Het dienstverband omvat 32 uur per week. Jouw uren en dagen worden afgestemd op een voor ieder geschikt rooster.
 • Een arbeidsmarkttoelage van €93,- bruto per maand, naar rato bij een parttime dienstverband.
 • Extra's zoals een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% en een goede pensioenregeling bij ABP, inclusief vakantiegeld.
 • We voorzien je van een laptop.
 • Een individueel professionaliseringsbudget van €500,- per jaar, samen met 2 uur per werkweek (naar rato).
 • Toegang tot een preboarding app om alvast vertrouwd te raken met Kentalis.
 • Een arbeidsvoorwaardenpakket dat je zelf kunt samenstellen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een sportabonnement, een fiets, of het uitruilen van je reiskosten.

Deze arbeidsvoorwaarden bieden een duurzame basis voor een succesvolle start en verdere ontwikkeling binnen Kentalis.

Wie ben jij?

In jouw natuurlijke manier van communiceren ben je expressief en kun je op levendige wijze lesstof overbrengen. Het is belangrijk dat jezelf goed kent en op jezelf kunt reflecteren. Daarbij:

 • Ben je in het bezit van een pabo-diploma, aangevuld met een ib-opleiding of master Sen;
  Je bent bereidt om op je verder te ontwikkelen middels scholing in combinatie met je werk; opleidingsmogelijkheden IB bespreekbaar.
 • Heb je meerdere jaren ervaring als leerkracht of intern begeleider waarin je hebt geleerd om gedragsmatige aandachtspunten bij kinderen te sturen;
 • Je bent bekend met het Directe Instructie-model;
 • Beheers je de Nederlandse Gebarentaal (NGT) of ben je enthousiast dit te leren.

Interesse?
Ben je enthousiast geworden om als Intern begeleider, cluster 2 aan de slag te gaan bij Kentalis? Solliciteer dan op de manier die bij jou past. Dit kan in de vorm van een cv met optioneel een sollicitatiebrief, een beknopte motivatie of verras ons met een video. Wij kijken uit naar jouw reactie! Solliciteer nu, of uiterlijk op 9 juni. De gesprekken vinden plaats op dinsdag 18 juni. Heb je vragen over deze functie? , , maakt graag tijd voor jou en jouw vragen. Bel of app Henk via .

We vragen om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Dit is een vast onderdeel van de procedure. Ben je een intermediair? Wij werven zelf of met onze vaste partners. Acquisitie is niet gewenst.

Deel op X

Titel: Intern begeleider, cluster 2

Nummer: 1557

Deadline:

Locatie: Haren

Afdeling:

94100 ON | SO Guyotschool A Haren - 0

Contactpersoon vacature:

Leidinggevende:

Naam school*: 2725 - Kentalis Guyotschool D/SH SO

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelIntern Begeleider
Indicatie salaris (min – max]3321 – 5862
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.kentalis.nl/apply/intern-begeleider-cluster-2/b1undg/nl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.