Docent Maatschappijleer (1e GR.) Atlas College 26-04-2024

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Docent Maatschappijleer (1e GR.) Atlas College 26-04-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

 • Naar Tabor.nl

Docent Maatschappijleer (1e gr.)

Tabor College Oscar Romero heeft voor het schooljaar 24/25 plek voor een enthousiaste docent Maatschappijleer (2e gr.). Je geeft les aan havo 4 en vwo 4.

Werken bij Oscar Romero

Oscar Romero is een school voor mavo, havo en vwo. Op het Oscar Romero werken we teamgericht en hebben oog voor elkaar. Ons motto is dan ook: "leer in goede sfeer". Oscar Romero is een school waar je als kansen krijgt, vanwege de tweejarige brugklasperiode, stimulering van talent en maatwerk voor leerlingen.

Prettig samenwerken in kleine onderwijsteams

Binnen Oscar Romero werken we met kleine onderwijsteams, waarin je je collega's snel leert kennen. Een onderwijsteam is iets anders dan een vakgroep. Je werkt in een onderwijsteam samen met de collega's die dezelfde klassen lesgeven in een bepaalde afdeling. Samen kennen jullie de leerlingen door en door, waardoor jullie iedere leerling optimaal kunnen begeleiden. Er is een keer in de drie weken een overleg met de vakgroep, hier wordt rekening mee gehouden in je rooster.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent eerstegraads bevoegd voor Maatschappijleer of in de afrondende fase daarvan.
 • Je bent voor het schooljaar 24/25 beschikbaar voor 0,4 - 0,5 fte(circa 8-10 lesuren).

Wat krijg je van ons?

 • Beloning conform de CAO Voortgezet Onderwijs ; Inschaling in LB (min. 3301 euro - max. 5030 euro) . Jouw salaris is afhankelijk van jouw huidige ervaring en inschaling.
 • Overige secundaire arbeidsvoorwaarden , waaronder: 8% vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,33%, een zeer ruim vakantieverlof bestaande uit de schoolvakanties, een individueel keuzebudget van jaarlijks 50 én 40 uur bij een fulltime dienstverband, cafetariaregeling, WKR-regeling, pensioenregeling bij het pensioenfonds ABP en reiskostenvergoeding.
 • Mogelijkheid tot het deelnemen aan een collectieve arbeidsongeschiktheids- en ziektekostenverzekering .
 • Optie tot deelname aan ons "Active Life" programma . Hierin word je begeleid door een professionele coach om jouw doelen te behalen. Het sporten doe je twee keer in de week bij Sportcentrum Hoorn en samen met andere personeelsleden van het Tabor College.
 • Mogelijkheid tot het deelnemen aan activiteiten vanuit Tabor X-Tra ! (vanuit alle drie de Tabor locaties). Recent was er bijvoorbeeld een schilder- en tekencursus en een padel workshop.
 • Mogelijkheid tot het volgen van (gezamenlijke) scholing/opleiding .
 • Een MacBook in bruikleen.

Mocht je meer informatie willen over de vacature of eens willen sparren met een collega uit het team? Dat kan!

Tijdens de meivakantie (27 april tot en met 12 mei) is onze school gesloten. Vanaf maandag 13 mei wordt jouw sollicitatie weer in behandeling genomen en zijn wij weer telefonisch bereikbaar voor extra informatie.

Tabor College bestaat uit drie locaties:

Over Tabor College

Tabor College is een scholengemeenschap met drie middelbare scholen in Hoorn: d'Ampte, Oscar Romero en Werenfridus. Maak kennis met onze organisatie.

Werken bij ons

Ben je op zoek naar een werkplek die bij je past en die ervoor zorgt dat je iedere dag met plezier naar je werk gaat?

Contact

Maelsonstraat 26, 1624 NP Hoorn
Route in Google Maps

E-mail:

Solliciteer

Docent Maatschappijleer (1e gr.)

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDocent Maatschappijleer
Indicatie salaris (min – max]3301 – 3301
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijtabor.nl/vacatures/docent-oscarromero-maatschappijleer-1e-graads/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.