Junior Financial Controller Koninklijke Wagenborg 11-04-2024

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Junior Financial Controller Koninklijke Wagenborg 11-04-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Ports & Terminals

From agency services to warehousing and from transshipments to tug assistance. Wagenborg takes care of your business in the ports of Delfzijl and Eemshaven.

Agency services Our presence in all Dutch port locations means you can always have our ships agents taking care of your interests, wherever it is you do business.

Port towage and tug assistance

Port towage and tug assistance Wagenborg safely assists a vast range of vessels from and to their berthing places at the ports in the Ems region. We are always ready with a dedicated 24/7 service.

Warehousing, storage & terminals

Warehousing, storage & terminals In the ports of Delfzijl and Eemshaven, Wagenborg has modern multipurpose terminals, a 1,800 metre long quay with RORO-facilities and a deep draught.

Offshore & Towage
 • Sea towage, pontoons and salvage Wagenborg has an extensive track record in offshore towage support.

  Decommissioning services

  Decommissioning services Bringing your production locations back to their original state with our versatile decommissioning services.

  Offshore and onshore rig services

  Offshore and onshore rig services Wagenborg has performed hundreds of rig moves, built state-of-the-art derrick packages, modified and inspected many rigs and have driven numerous conductors.

Transport & lifting
 • Wagenborg Nedlift is your specialist regarding horizontal, vertical and heavy transport.

 • Sustainability

Junior Financial Controller

Heb jij je hbo- of wo-opleiding kortgeleden succesvol afgerond en kan je niet wachten om je te ontwikkelen in de wereld van financiële data? En wil je graag praktijkervaring opdoen in een jong, gezellig, professioneel en enthousiast team? Dan hebben wij plaats voor jou!

 • Home /
 • Carriere /
 • Junior Financial Controller

Location: Delfzijl

Hours: 32-40

Education: hbo/wo

Heb jij je hbo- of wo-opleiding kortgeleden succesvol afgerond en kan je niet wachten om je te ontwikkelen in de wereld van financiële data? Ben je ambitieus en klaar om je kennis aan te vullen met ruime praktijkervaring en doe je dit graag binnen een jong, gezellig, professioneel en enthousiast team? Dan hebben wij plaats voor jou!

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag met rapportages en jaarrekeningen binnen onze veelzijdige financiële administratie. Je haalt de gegevens uit het systeem van bijvoorbeeld een schip of van een vennootschap. Je kijkt kritisch of de cijfers op het oog logisch zijn. Is de omzet bijvoorbeeld in lijn met het aantal vrachten dat het schip vervoerd heeft? En heeft het schip met hoge onderhoudskosten ook daadwerkelijk in het dok stilgelegen voor onderhoud? Kloppen de kas- en banksaldi?

Signaleer je afwijkingen? Dan ga je op onderzoek uit. Je pakt het dossier erbij en overlegt met collega's. Is er een logische verklaring of is er iets fout gegaan en moet het gecorrigeerd worden? Je zorgt ervoor dat het financiële plaatje helemaal klopt. Verder werk je samen met collega's aan projecten. Je krijgt de kans om mee te denken over de mogelijkheden die er zijn om onze financiële en administratieve processen te verbeteren.

Naast de financiële cijfers, maken we binnen Wagenborg ook steeds vaker gebruik van andere cijfers om onze bedrijfsvoering te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan het brandstofverbruik, het aantal dagen dat een schip over een reis doet of het aantal keren dat een klant een vracht door ons laat vervoeren. In overleg met operationele collega's kijk je welke analyses interessant zijn om die data nog beter te benutten.

Ervaringen van een collega: "Toen ik hier binnenkwam als Junior Financial Controller, had ik eigenlijk nul financiële ervaring. Toch kreeg ik direct vertrouwen en verantwoordelijkheid en de collega's hebben mij fantastisch begeleid om me in het vakgebied te ontwikkelen."

Waarom wij?

Bij ons krijg je:

 • Een uitdagende en afwisselende baan in een internationale werkomgeving
 • De kans om brede ervaring op te doen en uit te groeien tot een allround financieel professional
 • Veel vrijheid en zelfstandigheid om jouw ideeën in de praktijk te brengen
 • Studiemogelijkheden die aansluiten bij jouw talent en loopbaanwensen
 • Een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Leuke en hulpvaardige collega's

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde studie op hbo- of wo-niveau, met max. 2 jaar werkervaring
 • Je kunt goed verbanden leggen
 • Je werkt nauwkeurig
 • Je bent een teamspeler, ondernemend en leergierig

Ben je geïnteresseerd?

Klik hieronder op de REAGEER-knop, vul het formulier in, voeg je CV en eventueel je motivatie toe en druk op 'verzenden'. Of stuur onze Recruiter Mirte Oolders een berichtje via WhatsApp +31 . Je hoort dan snel van ons over de verdere procedure.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFinancial Controller
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.wagenborg.com/vacancies/junior-financial-controller

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.