Kostendeskundige Geveke 16-02-2024

  1. Vacatures Delfzijl
  2. Kostendeskundige Geveke 16-02-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Kostendeskundige


Bouwen in hartje Groningen? Een nieuwe fabriek op het Chemiepark Delfzijl? Of het revitaliseren van huurwoningen waar de bewoners tijdens de bouw in blijven wonen? Dit zijn slechts enkele uitdagingen waar Geveke enthousiast van wordt. Bij ons deinzen we niet terug voor complexiteit; we omarmen uitdagingen. Als visionaire ontwikkelende bouwer zetten we al onze expertise en vaardigheden in. Samen behouden we een solide grip op elk project. De uitvoerende werkzaamheden van Geveke strekken zich uit over twee strategisch geplaatste vestigingen: Eelde en een dependance op het bedrijvige Chemiepark in Delfzijl.

Klinkt dit als jouw ideale bouwterrein? Wij zijn op zoek naar een kostendeskundige om ons huidige team te versterken. Ben jij de missing link in ons team?

Als kostendeskundige werk je nauw samen met een team van specialisten aan messcherpe prijsvorming van bouwprojecten in de utiliteit- en woningbouw. Onze projecten onderscheiden zich door hun technische complexiteit en specifieke organisatiemodellen (zoals bouwteam, Design&Build, UAV-GC).
Je wordt gewaardeerd binnen een team voor je scherpe blik, oog voor kwaliteit en je bent niet bang om alternatieven voor te stellen.

Je takenpakket is net zo divers als de multidisciplinaire projecten waarmee je te maken krijgt:

  • Jij stelt bouwkostenramingen in de voorlopige en definitieve ontwerpfase op,
  • Jij maakt kostprijsbegrotingen aan de hand van bestek en tekeningen,
  • Jij scant begrotingsstukken op kansen en risico's,
  • Jij onderhoud contact met partijen als leveranciers, architecten, constructeurs en onderaannemers.

Ben jij dé kandidaat?

Nieuwsgierig, kwaliteitsgericht, heldere communicatie en een klantgerichte houding zitten in jouw DNA. Waar jij ruimte ziet voor verbetering in prijs, planning of kwaliteit draag je slimme alternatieven aan. Je bent communicatief sterk, tijdens de besprekingen weet jij helder jouw keuzes te beargumenteren.

Waarom werken bij Geveke?

Waarom zou je kiezen voor ons? Bij Geveke ervaar je niet alleen een goede werksfeer en leuke collega's, maar ook volop kansen en uitdagingen om zowel jezelf als de organisatie naar nieuwe hoogten te tillen. We zijn pioniers in het toepassen van innovatieve technieken en werkprocessen, en we omarmen een open en transparante cultuur. Bij Geveke bouw je niet alleen aan projecten, maar ook aan je eigen succes. Ontwikkel je talenten, groei met ons mee en maak jouw meerwaarde tastbaar in een bedrijf dat al ruim 100 jaar projecten realiseert. Ontvang een competitief CAO (UTA)-gerelateerd salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Verder krijg je van ons alle ruimte om je talenten verder te ontwikkelen en te groeien, zodat jouw meerwaarde nog groter wordt.

Jurjen Ploeger vertelt je graag meer over de functie, hij is bereikbaar op . Ben je direct zeker van je zaak? Mail dan je motivatie en CV naar - .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelKostendeskundige
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://gevekebouw.nl/vacature/kostendeskundige/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.