Technicus W Eneco 29-08-2023

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Technicus W Eneco 29-08-2023

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Technicus W

MBO Techniek, HBO/WO Techniek

Eneco - Delfzijl

40 uur

3-5 jaar/years, > 5 jaar/years

€40.500 - €57.000

Technicus W

MBO Techniek, HBO/WO Techniek

3-5 jaar/years, > 5 jaar/years

Eneco - Delfzijl

€40.500 - €57.000

40 uur

Waarom kiezen voor Eneco

Wij willen dat iedereen moeiteloos kan meedoen aan de energietransitie. Dat kan alleen als we klanten nog beter gaan helpen. Drempels voor ze wegnemen om te verduurzamen door te luisteren én te weten waar de klant nou echt behoefte aan heeft. Als kartrekker in de energietransitie heeft Eneco als eerste te maken met nieuwe duurzame energiebronnen en nieuwe manieren van energieopslag en -management. Je komt te werken binnen een dynamisch proces waarbij de energie uit houtsnippers wordt omgezet in groen stoom en groene stroom met de daarbij behorende uitdagingen.

Dit ga je doen

Voor de Energie Centrale Bio Golden Raand in Farmsum zijn wij op zoek naar een Technicus W die verantwoordelijk is voor het zelfstandig onderhouden, monteren, testen en inbedrijfstellen de mechanische installatie ten behoeve van procesinstallaties. Als specialist op het gebied van werktuigbouwkunde werk je zelfstandig aan preventief & correctief onderhoud, nieuwbouwprojecten en modificaties.

Gaat dit over jou?

Je kunt snel nieuwe dingen leren en flexibel mee veranderen in onze dynamische organisatie. Je hebt lef, een hoog energie niveau en een enthousiaste, positieve instelling. Je hebt een duidelijke visie op je vak en je gaat voor datgene waar Eneco voor staat.

 • Een afgeronde MBO-opleiding niveau 4 werktuigbouw
 • Minimaal 5 jaar ervaring als technicus W in de industrie;
 • Je hebt kennis van industriële keuringseisen, meet- en beproevingstechnieken en in het gebruik van test apparatuur;
 • Je hebt kennis van ATEX, en ervaring met stoominstallaties is een pré
 • Je bent in staat werktuigbouwkundige tekeningen en P&ID's te lezen en te begrijpen;
 • Jij hebt een dienstverlenend karakter en jij gaat gemakkelijk en correct om met de interne klanten en externe contractors. Tevens beschik je over een grote mate van zelfstandigheid en bent accuraat;
 • Jij hebt een flexibele instelling en bent bereid tot overwerk en meedraaien in storingsdiensten .

 • Het verrichten van specialistische montage- en of installatiewerkzaamheden met betrekking tot mechanische installaties.
 • Lokaliseren en diagnosticeren van storingen van uiteenlopende aard en het verhelpen hiervan;
 • Uitvoeren van modificaties en inspecties aan bestaande of nieuwe installaties;
 • Uitvoeren van test en inbedrijfstelling werkzaamheden aan bestaande of nieuwe installaties;
 • Uitvoeren van keuringen, metingen en beproevingen en het verzorgen van de bijbehorende rapporten.
 • Voorbereiden en begeleiden van revisies en modificaties van installatiedelen

Dit worden je collega's

Je komt te werken in een klein team met 3 directe collega's. Het hele pallet van werkzaamheden komt voorbij van smeren en magazijn beheer tot complexe reparaties en vervangingen. Dit team heeft de ondersteuning van een mechanisch specialist. Ook (deel) revisies worden in eigen beheer voorbereid en begeleid waarbij het hele team (ook E&I en operations) betrokken is

Dit hebben we je te bieden


Alle kans jezelf te ontwikkelen

Eneco zet vol in op persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Werken bij Eneco is voor iedereen

Onze klanten zijn divers, en wijzelf ook. Ruim 4.000 Eneco-talenten zorgen voor een open, fijne cultuur waarin iedereen kan groeien en bloeien. Zo creëren we de ideale voedingsbodem voor creatieve inzichten en innovatieve oplossingen. En die kunnen we goed gebruiken om onze ambitieuze missie waar te maken: klimaatneutraal zijn in 2035. Weet je wat het leuke is? Van talent hebben we bij Eneco nooit genoeg. Dus laat van je horen en solliciteer. Samen met jou gaan we voor duurzaam.

Werken bij Eneco is voor iedereen

Werk dat werkt voor jou en het klimaat

Kies je voor een carrière bij Eneco, dan kies je voor ambitie, groei en kansen. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en het werk te doen zoals het bij jou past. Daar hoort ook een goede werk-privébalans bij. Je kunt je tijden flexibel indelen en deels thuiswerken als je functie dat toelaat.

Zo werk je aan je eigen toekomst, maar óók aan die van de wereld. Want samen met je 3.000 collega's ga je voor die ene grote missie: klimaatneutraal in 2035. We helpen klanten sneller verduurzamen, bedenken innovatieve oplossingen en pakken kansen met beide handen aan. Doe je mee?

Houd er rekening mee dat het voor deze functie belangrijk is dat je de Nederlandse taal, in woord en geschrift, goed beheerst. En omdat we vaak met buitenlandse contractors werken kun je ook goed communiceren in Engels en Duits

Wil je meer weten over deze vacature bij Eneco? , onze Maintenance Manager, beantwoordt met plezier jouw vragen via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMonteur Wtb
Indicatie salaris (min – max]3125 – 4398
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheChemie/Petrochemie
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijeneco.nl/vacatures/technicus-w-farmsum-863

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.