Logopedist Kentalis 28-09-2023

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Logopedist Kentalis 28-09-2023

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Solliciteren voor "Logopedist "

Logopedist

24 uur, ter vervanging van zwangerschap

Een mooie wereld voor onze leerlingen: daar draag jij aan bij! Kom werken met onze mooie doelgroep doof/slechthorende leerlingen en leerlingen met communicatief meervoudige beperkingen.

Wat maakt jouw werk bijzonder?
Jij draagt als logopedist bij aan de ontwikkeling, het zelfvertrouwen en het geluk van leerlingen die doof, slechthorend en/of communicatief meervoudig beperkt zijn. Jij hebt hart voor je leerlingen en dat merken zij in alles wat je doet. Je hebt oog voor hun mogelijkheden en talenten. Je ziet wat ze nodig hebben, daagt hen uit en sluit aan op hun manier van communiceren. Samen met je collega's bereid jij je leerlingen voor op de toekomst, met als doel dat zij straks zo goed mogelijk kunnen deelnemen aan de maatschappij.

Wat ga jij doen?
Net als jouw collega's vind je het een uitdaging om te werken met leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben op het gebied van communiceren, waarbij je aandacht hebt voor mogelijkheden en talenten.

Jouw werkzaamheden bestaan uit:

 • Jij verzorgt individuele logopediebehandelingen, inclusief de voor- en nazorg;
 • Jij voert logopedische diagnostiek uit;
 • Jij werkt regelmatig in de klas met de leerlingen, in groepsverband of in kleinere groepjes;
 • Jij bent verantwoordelijk voor een heldere en volledige verslaglegging;
 • Jij werkt intensief samen met de leerkracht;
 • Je werkt op zowel de D/SH als de CMB afdeling;
 • Jij participeert op een actieve manier in ons multidisciplinair team.

Jouw school
Met zo'n 80 collega's zetten we ons bij Kentalis Guyotschool SO Haren in voor cluster 2 onderwijs aan onze 100 leerlingen met een auditieve en/of meervoudige beperking. De leerlingen zijn tussen de drie en twaalf jaar oud en zitten in groep 1 t/m 8. De school kent twee afdelingen; de afdeling Doof/Slechthorend en de afdeling Communicatief Meervoudig Beperkt. Er wordt specialistische zorg geleverd aan de leerlingen, ook door jou als logopedist. Er is een team van zeven logopedisten binnen de school.

Wij zijn een jong team, wat betekent dat wij met elkaar leren en van elkaar willen leren. Wij werken hard om ons kwalitatief te professionaliseren. Dit doen wij ook door ons zelf (bij) te scholen wanneer dit nodig is.

De school is gevestigd in een landelijke omgeving met voldoende parkeergelegenheid op het terrein. Station Haren vind je op fietsafstand. Je komt te werken in een tweetalige omgeving met zowel horende als dove collega's. De organisatie Kentalis heeft als bijkomend voordeel dat er vele ontwikkelmogelijkheden zijn met daarnaast een groot opleidingsaanbod. Anderzijds is iedere locatie relatief klein, waardoor je je collega's snel leert kennen.
Kentalis in het kort
Als landelijke expertise organisatie is Kentalis er voor mensen die een taalontwikkelingsstoornis of communicatief meervoudige beperking hebben, of die slechthorend, doof of doofblind zijn. Daarnaast kunnen zij andere beperkingen hebben. Zij kunnen bij ons terecht voor onderzoek, diagnostiek, onderwijs en zorg. Kentalis heeft scholen, zorglocaties en audiologische centra door heel Nederland.

Wij bieden jou:

 • Een bruto maandsalaris van €2.755,- tot €4.573,- (schaal 10) bij een volledige werkweek van 40 uur. Alle arbeidsvoorwaarden zijn conform cao primair onderwijs;
 • Een tijdelijk dienstverband van 24 uur voor de periode november 2023 t/m maart 2024, in verband met een zwangerschapsvervanging. Deze vacature is te combineren met onze andere vacature, 'Logopedist voor 16 uur'.
 • Eindejaarsuitkering 8,33%;
 • Goede pensioenregeling bij ABP;
 • Veel aandacht en mogelijkheden voor relevante opleidingen en jouw (persoonlijke) ontwikkeling;
 • Een arbeidsvoorwaardenpakket dat je zelf kunt samenstellen. Kies jij voor een sportabonnement, een fiets of uitruil reiskosten?
 • Vakantie volgens de schoolvakanties regio Noord
 • Een fijne afwisseling tussen het werken met de leerlingen (directe tijd) en de tijd na schooltijd voor (multidisciplinair) overleg, verslaglegging en verdieping, oudercontact etc. (indirecte tijd).
 • Deelname aan het intercollegiaal overleg van de afdeling logopedie (geaccrediteerd).

Wie ben jij?

 • Jij bent in het bezit bent van een hbo-diploma Logopedie;
 • Jij hebt ervaring in het geven van logopedische behandeling, bij voorkeur in het onderwijs;
 • Jij bent in staat om jouw expertise en vaardigheden over te dragen aan collega's;
 • Jij hebt kennis en ervaring met de Nederlandse Gebarentaal als pré, of de motivatie om je de Nederlandse Gebarentaal eigen te maken.

Interesse?
Ben je enthousiast over de functie en er van overtuigd dat jij en Kentalis bij elkaar passen? Solliciteer vóór 13 oktober naar de functie van logopedist. De gesprekken vinden plaats op donderdag, 19 oktober (in de ochtend).
Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Heb jij vragen over deze functie? Henk Koopman, directeur, maakt graag tijd voor jou en jouw vragen. Bel of whatsapp via telefoonnummer .
We vragen om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). Dit is een vast onderdeel van de procedure.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelLogopedist
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.kentalis.nl/apply/logopedist/tls7g8/nl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.