Managementassistent a Centraal Orgaan opvang asielzoekers 24-05-2024

  1. Vacatures Delfzijl
  2. Managementassistent a Centraal Orgaan opvang asielzoekers 24-05-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Solliciteren voor "Managementassistent A regio Groningen"

Managementassistent A regio Groningen

Voor jouw toekomst én die van een ander. Maak jij het verschil?

Houd jij van en organiseren? Ben je iemand die andere graag ontzorgt en hierbij ten alle tijden het overzicht weet te bewaren in een hectische werkomgeving. Door de rust die jij bewaart en de structuur die jij brengt, kan op onze locaties de focus naar goede begeleiding van de bewoners. Herken jij je hierin? Dan kun jij als managementassistent het verschil maken op verschillende locaties, waaronder Groningen, Ter Apel enDelfzijl.

Jouw rol als managementassistent

Je ondersteunt de locatiemanager door het afhandelen van telefoon- en mailverkeer en het beheren van de agenda. Je vormt een filter voor de locatiemanager en geeft belangrijke zaken direct door. Je maakt roosters en bereidt vergaderingen en bijeenkomsten voor, zowel inhoudelijk als organisatorisch. Tijdens bijeenkomsten en vergaderingen stel je notulen op. Je maakt actielijsten en bewaakt de gemaakte afspraken. Je bent assertief, integer en schrijft heldere en begrijpelijke teksten.

Wat vragen we van jou als Managementassistent?

Wat jou kenmerkt als managementassistent is dat je zelfstandig, vrolijk en behulpzaam bent. Je werkt graag in een team en vindt het prettig om je als spin in het web te bevinden tussen de collega's. Je voelt je thuis in een omgeving die continue verandert en je weet de juiste prioriteiten te stellen. Hoe groter de uitdaging, hoe breder jouw glimlach!

Dit hebben wij verder van je nodig:

  • Opleiding: Je hebt minimaal een mbo-diploma op het gebied van (office)management (bijvoorbeeld Managementassistent, Secretarieel Medewerker en/of een vergelijkbare Schoevers-diploma).
  • Werkervaring: Minimaal 2 jaar werkervaring als managementassistent of een soortgelijke functie, waarbij natuurlijk ook stage-ervaring wordt meegerekend.

Wat bieden we jou?

Wij bieden jou de mogelijkheid om te werken aan jouw toekomst én die van de bewoners van het azc. Je hebt afwisselende werkzaamheden en je werkt in een hecht team. Daarnaast hechten we veel waarde aan jouw vrijheid en zelfstandigheid.

  • Salaris : € 2.826,94 - € 3.499,70 bruto o.b.v. 36 uur
  • Dienstverband : 24-36 uur per week (in eerste instantie voor 12 maanden, met zicht op vast dienstverband)
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden : o.a.pensioen, vitaliteitsuren, loopbaanbudget en een Individueel Keuzebudget van 18% (incl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering)
  • Vakantieverlof : 144 uur bij een fulltime dienstverband (plus 26 uur in IKB)
  • Ruimte voor ontwikkeling: wij hechten veel waarde aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling. We bieden daarvoor verschillende mogelijkheden. Denk aan het volgen van een opleiding, waardoor je nog beter kunt functioneren in je huidige functie of kunt doorgroeien.

Het COA hecht sterk waarde aan integriteit en betrouwbaarheid. Zodra wij jou een aanbod doen voor indiensttreding voeren we een pre-employment screening uit. De screening bestaat uit ten minste de volgende onderdelen: aanvraag Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), Diploma- en certificaten controle, Identiteitscontrole.

Het COA als werkgever

Bij het COA vangen we al sinds 1994 asielzoekers op in opvangcentra. In onze opvangcentra bieden we hun basisvoorzieningen en begeleiding naar hun toekomst in Nederland of daarbuiten. Onze organisatie is altijd in beweging. Meebewegen met de (politieke) realiteit en samen inspelen op kansen zit in onze genen. In ons DNA herken je de kernwaarden Menswaardig, Samen, Open en Resultaatgericht. Diversiteit en inclusie vinden wij belangrijk, daarom bieden wij al onze collega's gelijke kansen.

Solliciteren

Ben jij enthousiast over deze functie? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog!

Dan kun je telefonisch contact opnemen met onderstaande recruiter:
:

Vragen over de sollicitatieprocedure kun je stellen via . We kijken uit naar jouw reactie!


Titel: Managementassistent A regio Groningen

Nummer: 3572

Locatie: Groningen

Deadline: -

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelManagement Assistent
Indicatie salaris (min – max]2826 – 3499
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.coa.nl/apply/managementassistent-a-regio-groningen/gngvx9/nl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.