Medewerker Projectadministratie Frisia Bergum 07-05-2024

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Medewerker Projectadministratie Frisia Bergum 07-05-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Frisia Groep

  • Onze organisatie
  • Waarom werken bij Frisia Groep?

Sociale media

 • Kloosterlaan 81 - 9251 ME - BergumFrisia GroepFrisia Groep

onderdeel van de Frisia Groep zijn:

Vacature: Medewerker projectadministratie

Ben jij iemand die goed oppakt wat er in de organisatie speelt, prioriteiten kan stellen en accuraat werkt? Ben jij graag de spin in het web? Heb jij affiniteit met groen en hydrocultuur? En heb je daarnaast ook nog kennis van ICT? Dan gaat je hart ongetwijfeld sneller kloppen van de rol als Medewerker projectadministratie bij Groenservice Noord (onderdeel van Frisia Groep).

Jouw werkdag


Tevreden sluit je om 16.45 uur je computer af. Het is weer een mooie dag geweest met leuke uitdagingen en diverse werkzaamheden. Je begon vanochtend met het maken van de projectplanning ter ondersteuning van de projectleiders en eindigde met het maken van een plan met betrekking tot de hydrocultuur voor een nieuwe klant. Tussendoor kwam er nog een projectleider bij jou aan het bureau om te kijken waar toch die pallet vol beplanting is neergezet. Dit terwijl je net bezig was om een probleem met betrekking tot ICT op te lossen Die veelzijdigheid in je werkzaamheden vind je heerlijk en geeft je iedere dag weer energie.

Je bent de schakel tussen de projectleiders, bedrijfsleider en collega's in het bedrijf. Zij werken graag met je samen, omdat je snel en accuraat bent. Zo belde net de projectleider groen: hij wil graag weten of een bepaalde order binnen is gekomen en vraagt jou dit na te kijken. Dat doe je graag.. Je collega's werken graag met je samen. Daardoor ben je bij van alles betrokken en houd je veel ballen in de lucht. Dat is niet altijd makkelijk. Maar jij geeft niet snel op. Jouw collega's weten dit en geven je daarvoor de waardering die je verdient. Samen zorgen jullie ervoor dat we bij klanten de beste kwaliteit leveren.

Over de functie

 • Voor jou is kwaliteit en klantvriendelijkheid het belangrijkst. Als eerste aanspreekpunt voor collega's , klanten en leveranciers zorg jij dat zij de juiste informatie krijgen. Zo zorg jij ervoor dat jullie klanten en leveranciers een warm welkom en goede dienstverlening ervaren;
 • Je bent verantwoordelijk voor het controleren en verwerken van de urenadministratie van medewerkers en inhuurpersoneel en zorgt voor een gestroomlijnde goederenontvangst. Daarnaast verzorg je als ondersteuning van de projectleider de planning van de medewerkers buiten, en het uitwerken van calculaties tot offerte. Ook ben je de rechterhand van de bedrijfsleider van de vestiging;
 • Jij weet als geen ander het overzicht te bewaren en prioriteiten te stellen. Je bent in staat om de klant centraal te stellen maar ook je administratie op orde te hebben. Door het continue overzicht dat je hebt, kun jij gemakkelijk schakelen en de volgende acties overzien;
 • Met jouw assertiviteit ben je in staat om voortdurend te anticiperen op veranderingen in de omgeving en daarop doeltreffend te reageren. Dit betekent dat je niet alleen zelfverzekerd bent in het uitvoeren van taken, maar ook in staat bent om je standpunten en ideeën op een duidelijke en respectvolle manier over te brengen.

Waar ga je werken?


Wij zijn Frisia Groep, aangenaam! Wij zijn een specialistisch groenbedrijf dat sinds de 17e eeuw is geworteld in Noord Nederland. Met ruim 120 medewerkers werken wij vanuit onze vestigingen in Groningen en Burgum.

We hebben ons gespecialiseerd in: aanleg en onderhoud van groendaken en retentiedaken, terreininrichting, ecologisch advies, aanleg en beheer, boomverzorging, natuurinclusief ontwerp, ontwerp en aanleg van tuinen en onderhoudsmanagement voor binnen- en buitengroen voor bedrijven en organisaties.

Hoe ziet onze organisatie eruit?


Als je bij ons komt werken kom je te werken in een organisatie met een noordelijke mentaliteit. Niet veel woorden verspillen, niet treuzelen, gewoon beginnen en goed werk afleveren. We doen wat is afgesproken, niet meer rekenen dan wat het echt kost en doorgaan totdat we klaar zijn.

Als je bij Frisia Groep werkt, denk je zelf na en ben je een doener met passie voor de natuur. Veel van de mensen die bij ons werken zijn dit langer dan 10 jaar. Sommige mensen steken zelfs al meer dan 40 jaar hun handen bij ons uit de mouwen. Dat zijn onze cultuurbewakers.

Jij komt te werken op de afdeling administratie, hierbij heb je ook veel contact met de projectleiders en de administratieafdeling in Burgum. Voor sparren, overleggen en jouw ideeën kun je altijd terecht bij jouw leidinggevende. Ook word je waar nodig begeleid en gecoacht.

Je collega's zorgen ervoor dat je onze organisatie goed leert kennen en dat je je snel onderdeel voelt van het bedrijf. Je werkt grotendeels solistisch, maar hebt korte lijnen met je collega's op kantoor. Eigen initiatief wordt aangemoedigd. We vinden het bij Frisia Groep belangrijk dat je mee kunt denken en jezelf kan blijven ontwikkelen.

Wat vragen we van jou?


 • Heb jij groene vingers en interesse in hydrocultuur?

 • Heb jij enkele jaren ervaring in een soortgelijke afwisselende administratieve functie?

 • Zie jij het als een mooie uitdaging om enerzijds een pietje precies te zijn in je administratie en anderzijds de dienstverlening te geven waar wij voor staan?

 • Voel jij je verantwoordelijk, betrokken en ben jij in staat om mee te denken en oplossingsgericht te werken?

 • Ben jij iemand die prettig communiceert en informatie goed kan afstemmen op gesprekspartners?

 • Zie jij jezelf werken in deze mooie veelzijdige functie?

Wat krijg je van ons?

 • Een fulltime dienstverband, maar 32 uur is ook bespreekbaar;
 • Een uitstekend salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring;
 • Een fijn pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, met onder andere vakantiegeld, vakantiedagen en pensioenopbouw.

Solliciteren


Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature? Wacht dan niet te lang met solliciteren en grijp deze baan voordat een ander ermee vandoor gaat.

Groene (retentie)daken en een patio voor RUG

Verblijfsdak voor het Boegkwartier in Delfzijl

Straat vergroenen voor gemeente Groningen

Waarmee kunnen we je helpen?

Groene daken

 1. Medewerker Projectadministratie

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedewerker Projectadministratie
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheLandbouw/Bosbouw/Visserij
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.frisiagroep.nl/onze-vacatures/contentspecialist

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.