Officemanager FMJ Group 02-06-2024

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Officemanager FMJ Group 02-06-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Markten

Vakdisciplines

Markten

Bij FMJ zijn we van (bijna) alle markten thuis. We werken onder andere voor marine, offshore, infra, utiliteit en industrie.

Vakdisciplines

We werken in verschillende elektrotechnische vakdisciplines. FMJ verricht in deze disciplines onder andere engineering, installatie, onderhoud en inspecties.

Markten

Bij FMJ zijn we van (bijna) alle markten thuis. We werken onder andere voor marine, offshore, infra, utiliteit en industrie.

Vakdisciplines

We werken in verschillende elektrotechnische vakdisciplines. FMJ verricht in deze disciplines onder andere engineering, installatie, onderhoud en inspecties.

Word jij ons nieuwe teamlid als Officemanager/ Administratief medewerker (3 dagen p.w.) bij FMJ NoordOost B.V. in Groningen ? We zoeken een multitaskende professional die als administratieve spil fungeert en alle HR-gerelateerde taken op zich neemt. Bij ons kan iedereen binnen de organisatie op jou rekenen voor kantoor- en administratieve werkzaamheden en vragen.

Functieprofiel

Als parttime Officemanager ben je verantwoordelijk voor secretariële taken zoals het beantwoorden van telefoons, het ontvangen van bezoekers en het controleren van geboekte uren en loonstroken. Deze veelzijdige baan omvat ook HR-taken, zoals het meedenken over personeelsbijeenkomsten en geschenken, het regelen van cursussen en het opstellen van arbeids-, studie- en autocontracten. Als er behoefte is aan nieuwe kantoorartikelen en werkkleding, zorg jij ervoor dat deze weer op voorraad komen. Daarnaast ben je als KAM-Coördinator het aanspreekpunt voor kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu binnen FMJ NoordOost B.V..

Als Administratief medewerker bij ons in Groningen speel je een cruciale rol in verschillende financiële taken. Dit omvat onder andere het boeken van loonjournaalposten, het verwerken van inkoopfacturen, het opstellen van pro-forma's, het verzorgen van facturatie en het nauwlettend controleren van openstaande posten bij debiteuren en crediteuren. Tevens ondersteun jij onze twee andere Groningse B.V.'s E-II & E-IC - die zich op dezelfde locatie bevinden - in het redigeren van offertes, rapporten en het invoeren van handgeschreven kalibratiegegevens.

Gewenste kwalificaties en vaardigheden:

 • MBO denk- en werkniveau
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands
 • Zowel bedreven in teamverband als zelfstandig sterk
 • Sterke organisatorische vaardigheden, accuraat en flexibel
 • Relevante werkervaring is een pre

Bedrijfsprofiel

Wij hanteren een platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen. Hoewel we zeker belang hechten aan je diploma's en ervaring, vinden we het nog essentiëler dat jij je thuis voelt binnen ons bedrijf en plezier hebt in je werk.

FMJ biedt jou:

 • Een nieuwe laptop
 • 25 vakantiedagen (vrij in te plannen) + 13 ADV-dagen (bij fulltime dienstverband)
 • Pensioenpremie volgens CAO kleinmetaal: https://www.pmt.nl/werkgever/pensioenadministratie/feiten-cijfers/#
 • FMJ Group en FMJ NoordOost B.V. uitjes
 • Passende Flexibiliteit in werkplek
 • De mogelijkheid tot bedrijfsfitness

Deze parttime positie biedt de mogelijkheid om in de toekomst het aantal werkuren per week uit te breiden, in overeenstemming met wederzijdse behoeften en mogelijkheden.

- Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. -

Wolter helpt je!

Heb je vragen of twijfels of deze baan bij jou past? Stuur me dan gerust een berichtje of bel!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAdministratief Medewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://fmj.nl/vacature/officemanager-parttime-fmj-noordoost-groningen/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.