Managementassistent Kentalis 09-12-2023

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Managementassistent Kentalis 09-12-2023

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Solliciteren voor "Managementassistent"

Managementassistent


Wat maakt jouw werk bijzonder?

In deze afwisselende baan bij Dr. J. de Graafschool (vso) werk je op een school voor leerlingen die een taalontwikkeling stoornis (TOS) hebben. In deze dynamische en afwisselende functie ondersteun je de twee directeuren zodat zij alle aandacht kan geven aan het beste onderwijs voor onze leerlingen. Van planning tot administratie, jij zorgt dat alles secretarieel en administratief zo goed mogelijk is geregeld.

Wat ga jij doen?

Als managementassistent sta je midden in de organisatie. Je hebt de drive om te ontzorgen. Dit doe je door maximaal ondersteuning te bieden aan diverse processen. Je bent kritisch, ondernemend, stressbestendig, vernieuwend en een verbindende factor. Verder zijn dit je werkzaamheden:

 • Je beheert de agenda's van de 2 directeuren onderwijs en je hebt er plezier in om alles zo goed mogelijk te regelen;
 • Secretariële werkzaamheden, denk hierbij aan in-en uitdienst melden van medewerkers;
 • Jaarplanningen maken van onder andere het schoolteam en schoolgidsen;
 • Je coördineert de follow-up van vergaderingen;
 • Je signaleert proactief mogelijke knelpunten/verbeterpunten;
 • Je organiseert bijeenkomsten.

Bij Kentalis Dr J de Graafschool, Groningen (vso), bieden we cluster 2 onderwijs aan circa 80 leerlingen. Dit doen we met cira met 35 collega's waaronder docenten, logopedisten en orthopedagogen die gespecialiseerd zijn in taal en communicatie. We zijn als school in ontwikkeling en werken vanuit een verbetercultuur: 'Elke dag samen een beetje beter.'' Door de grootte van Kentalis heb je het voordeel van vele ontwikkelmogelijkheden en een groot opleidingsaanbod, anderzijds is iedere locatie relatief klein waardoor je je collega's snel leert kennen.

Kentalis in het kort
Als landelijke expertise organisatie met ruim 5000 medewerkers is Kentalis er voor mensen die slechthorend, doof of doofblind zijn of een taalontwikkelingsstoornis (TOS) of communicatief meervoudige beperking hebben. Zij kunnen bij ons terecht voor onderzoek, diagnostiek, onderwijs en zorg. Kentalis heeft scholen, zorglocaties en audiologische centra verspreid over circa 138 locaties door heel Nederland.

Wij bieden jou:
Een goede start van jouw loopbaan bij Kentalis vinden wij belangrijk. Er is een preboarding app, waardoor je Kentalis al direct leert kennen.
Daarnaast bieden we:

 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, proeftijd 2 maanden;
 • Een bruto maandsalaris van €2.392,- tot €3.588,- (schaal OOP 7) bij een volledige werkweek van 40 uur. Alle arbeidsvoorwaarden zijn conform cao primair onderwijs;
 • Een dienstverband van 8 uur per week. Jouw vaste werkdagen, opgedeeld in 2 of meerdere dagdelen, dit stemmen we zo af dat het voor iedereen goed uitkomt;
 • Extra's zoals een eindejaarsuitkering van 8,33% Dit alles naar rato bij een parttime dienstverband;
 • Per januari 2024 wordt de vergoeding van woning-werk tot een maximum van 25 kilometer enkele reis € 0,17 per kilometer, dit is nu nog € 0,12;
 • Goede pensioenregeling bij ABP en vakantiegeld;
 • Fijne collega's om mee samen te werken en van te leren;
 • Een arbeidsvoorwaardenpakket dat je zelf kunt samenstellen. Kies jij voor een sport abonnement, een fiets of uitruil reiskosten?

Wie ben jij?

Als ervaren managementondersteuner ben jij een kei in plannen, organiseren en het ontzorgen van de directeuren. Je weet prioriteiten te stellen en ziet het werk liggen. Behalve meedenken, denk je ook vooruit. Zelf keuzes maken hoort hierbij. Je hebt gevoel voor communicatie en denkt oplossingsgericht. Verder breng je mee:

 • Je bent in bezit van minimaal een Mbo werk- en denkniveau;
 • Jij hebt relevante werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie, daarnaast heb je affiniteit met onderwijs;
 • Je bent flexibel beschikbaar en kunt goed zelfstandig en op afstand werken;
 • Hybride werken behoort gedeeltelijk tot de mogelijkheid, hierin voorzien wij jou als werkgever middels een laptop;
 • Je beschikt over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden;
 • Je hebt kennis van Microsoft office.

Ben je enthousiast geworden om als Managementassistent aan de slag te gaan bij Kentalis? Solliciteer dan op de manier die bij jou past. Dit kan in de vorm van een cv met optioneel een sollicitatiebrief, een beknopte motivatie of verras met een video. Wij kijken uit naar jouw reactie! Solliciteer nu, of uiterlijk op 7-1-2024. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang en bij een groot aantal reacties zullen wij de vacature eerder sluiten. De gesprekken vinden plaats op vrijdagmiddag, 12 januari . Heb je vragen over deze functie? Eric Post, Directeur, maakt graag tijd voor jou en jouw vragen. Bel of app Eric via .

We vragen altijd om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Dit is een vast onderdeel van de procedure.
Ben je een intermediair? Wij werven zelf of met onze vaste partners. Acquisitie is niet gewenst.

Deadline:

Locatie: Groningen

Afdeling:

95100 ON | VSO Dr. J. de Graafschool Groningen - 0

Contactpersoon vacature:

Eric Post Directeur

Leidinggevende:

Eric Post

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelManagement Assistent
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)8 – 8
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.kentalis.nl/apply/managementassistent/lyhf31/nl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.