Quality Assurance Officer Chemie Park Delfzijl 05-07-2023

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Quality Assurance Officer Chemie Park Delfzijl 05-07-2023

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Quality Assurance Officer

4 juli 2023 Teijin Aramid

Weet jij de kwaliteit van onze producten en processen te verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Quality Assurance Officer

Werken als Quality Assurance Officer bij Teijin betekent;

 • Een salaris tussen de € 4300 en € 6500 bruto per maand (excl. Vakantiegeld 8.33%)
 • Een groen- en ontwikkelbudget van ieder € 1500,- bruto.
 • 46 vakantiedagen
 • Mogelijkheid tot hybride werken, met een thuiswerkvergoeding.

De afdeling
Een team van professionals met een centrale positie binnen Teijin Aramid Delfzijl. Zij hebben een regie-rol en ondersteunen de organisatie op QHSE-gebied. De afdeling heeft nauwe samenwerking met de productie- en onderhoudsorganisatie op locatie en met QHSE collega's op de andere locaties.
De functie
Als Quality Assurance Officer draag je bij aan het continu verbeteren van onze processen om te garanderen dat we de hoogwaardige kwaliteit leveren die nodig is. Als Quality Assurance Officer weet je precies wat nodig is om verbetering in de kwaliteit van processen teweeg te brengen, beginnend vanuit het principe van standaardisatie. Je ziet kansen, toont initiatief, kan stakeholders managen en bent in staat het kwaliteitsbeleid en uitvoering daarvan naar een hoger plan te tillen. Een prachtige kans als je toe bent aan een vervolgstap in je carrière.
Je rapporteert aan de QHSE manager. Je standplaats is Delfzijl.
Verantwoordelijkheden:

 • Het implementeren van beleid, die bijvoorbeeld voortkomen uit de ISO. Je beoordeelt deze op relevantie en impact voor ons bedrijf. Je bent in staat deze kennis te vertalen naar een meerjarenplan en weet dit in een fabrieksomgeving te operationaliseren.
 • Het plannen, voorbereiden en uitvoeren van in- en externe audits/ toetsingen en van daaruit bijdragen aan verbeteringen, vanaf onze grondstof tot en met onze eindproducten en op onze interne processen. Tevens ben je verantwoordelijk voor het continu verbeteren van het proces van audits en toetsingen.
 • Verantwoordelijk voor structuur en samenhang van het (QHSE) managementsysteem en de continue verbetering daarvan.
 • Verantwoordelijk voor plannen en geven van trainingen over het managementsysteem of auditing aan bijvoorbeeld managers of interne auditoren.

Jouw profiel
Voor deze functie heb je een afgeronde hbo of wo opleiding , zoals bijvoorbeeld kwaliteitsmanagement of een opleiding chemische technologie met aantoonbare ervaring op kwaliteitsmanagement. Daarbij:

 • Kennis van procesmanagement en kwaliteitsnormen zoals ISO-normen (wij zijn o.a. ISO 9001, 14001 en 45001 gecertificeerd en overwegen verdere certificering zoals IATF 16949).
 • Sterk procesmatig denkvermogen, accuraat en planmatig werken, teamspeler.
 • Intrinsieke drive om onderwerpen als kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu op een hoger plan te brengen; je herkent daarbij bedreigingen en kansen, weet deze te prioriteren en draagvlak te vinden om deze in daadwerkelijke verbeteringen om te zetten.
 • Gevoel voor context en belangen en het hebben van veranderkundige inzicht.
 • Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Ons aanbod
Er liggen mooie uitdagingen op je te wachten als Quality Assurance Officer bij Teijin Aramid. Naast onze toonaangevende internationale werkomgeving bieden we ook:

 • Deze functie in ingeschaald in onze eigen CAO schaal 10 (€ 4300 en € 6500 bruto per maand), je salaris wordt gebaseerd op je ervaring en opleiding;
 • 20 vrije dagen per jaar en daarnaast 26 verlofdagen als Persoonlijk Keuze Budget, deze dagen kan je inzetten als vrije dagen of je kan ze laten uitbetalen; totaal dus 46 verlofdagen op fulltime basis;
 • We bieden een prettige werk/privé balans, marktconform salaris & goede secundaire voorwaarden zoals vakantiegeld 8.33%, marktconform pensioen met een lage eigen bijdrage, tussen de 0 en 10% winstdeling en flexibele werktijden;
 • Diverse trainingen en coaching programma's om je te helpen ontwikkelingen en jouw eigen professionele carrière uit te stippelen;
 • Een reiskostenvergoeding van € 0.21 per afgelegde kilometer en een thuiswerkvergoeding;
 • Iedere medewerker krijgt een budget van € 1.500,- bruto toegekend dat kan worden besteed aan duurzame verbeteringen van de woning;

Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?

Contact

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProject Management Officer
Indicatie salaris (min – max]4300 – 6500
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.chemieparkdelfzijl.nl/vacatures/2023/07/1120008-quality-assurance-officer

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.