Marketing Professional Delftechniek 05-11-2023

  1. Vacatures Delfzijl
  2. Marketing Professional Delftechniek 05-11-2023

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Marketing Professional Delftechniek Beheer 27-10-2023

  • Locatie: Delfzijl

  1. Marketing Professional Delftechniek Beheer 27-10-2023

Introductie vacature

Coördinator Marketing & Communicatie

De rol

Ben jij de marketing professional met leidinggevende ambities die Delftechniek nodig heeft? Zie jij het als een uitdaging om de marktpositie van Delftechniek te helpen verbeteren? En houd je van de combinatie van strategie uitdenken en vervolgens zelf uitvoeren? Dan zoeken wij jou!

Jouw rol

Er liggen volop uitdagingen voor je klaar. De markt is dynamisch en online marketing wordt steeds belangrijker. Binnen Delftechniek ben jij verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten. In eerste instantie heb je een solo functie, wat inhoudt dat je de strategieën bedenkt, plannen maakt en deze ook zelf uitvoert. Na verloop van tijd krijg je de kans het team uit te bouwen en marketingspecialisten aan te nemen. Jouw functie wordt dan meer strategisch en aansturend.

Je werkt nauw samen met de commercieel manager, die tevens jouw leidinggevende is. Jullie sparren veel over de strategie en plannen. Ook met de afdeling e-commerce overleg en spar je veelvuldig. Binnen de organisatie heb je een spilfunctie en zoek je de samenwerking op met collega's, bijvoorbeeld van inkoop.

Strategie

Met de commercieel manager bepaal je doelstellingen en spreek je budgetten af. Je krijgt hierin veel vrijheid om te komen met ideeën en initiatieven; jij bent de marketing specialist binnen Delftechniek. Vervolgens maak je de vertaling naar concrete marketing concepten, campagnes en acties, zowel online als offline. Bepaalde werkzaamheden, bijvoorbeeld DTP-werk, kun je uitbesteden bij externe partners. De communicatie, afstemming en opvolging met hen doe jij.

Uitvoering

Je pakt alle uitvoerende marketing werkzaamheden in eerste instantie zelf op, in de breedste zin van het woord. Je verzorgt offline marketing als direct mailingen, nieuwsbrieven, folders en flyers. Ook de maandelijkse interne nieuwsbrief wordt door jou vormgegeven en verstuurd. Je verzamelt hiervoor proactief interessante onderwerpen waar je content over creëert, in overleg met HR, sales, inkoop etc. Daarnaast bepaal en bewaak je de huisstijl in alle marketing uitingen.

Ook de online marketing wordt door jou gedaan. Je creëert interessante content voor social media kanalen (m.n. LinkedIn) en optimaliseert de website. SEO/SEA campagnes worden momenteel uitgevoerd door een externe partner. Jij ben het aanspreekpunt, komt met ideeën, stelt budgetten vast en monitort resultaten. Je zorgt voor inzicht in de resultaten van campagnes door het maken van analyses. Je spart met de commercieel manager en doet voorstellen om steeds betere resultaten te behalen.

Toekomstgericht

Je bent de kartrekker op marketing gebied en neemt graag het initiatief. Je voegt kennis toe aan de organisatie en met jouw komst ontstaat er visie en focus op groei.

Er zijn volop mogelijkheden jezelf te blijven ontwikkelen en je krijgt de kans je eigen team te gaan opbouwen.

Wat is vereist?

• Je hebt een afgeronde relevante HBO opleiding;

Functietitel Marketing Medewerker Indicatie salaris (min - max] onbekend - onbekend Opleidingsniveau HBO Aantal uren (min - max) 1 - 40 Type contract Vast Branche Automotive Locatie Delfzijl, Groningen,Nederland Soliciteer direct https://delftechniek.nl/prismicio/direct/page/type/landing_page/uid/coordinator-marketing-communicatie

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMarketing Medewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAutomotive
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://nieuwsuitdelfzijl.nl/marketing-professional-delftechniek-beheer-27-10-2023/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.