Monteur Elektrotechniek Verwater Group 08-04-2024

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Monteur Elektrotechniek Verwater Group 08-04-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Fulltime

E & I monteur

#VISNO487

Plaats

Regio Groningen en Drenthe

Opleidingsniveau

MBO

https://solliciterennl.verwater.com/aanmaken-sollicitatie-prs?VcSnVcSn=487

Als elektromonteur E&I ben je werkzaam in een industriële omgeving bij één van onze projectlocaties in de regio Noord Oost Nederland. Verwater is actief in diverse sectoren zoals de food en feed, farmacie en petrochemie.

Met passie voor elektrotechniek ga jij aan de slag aan verschillende installaties bij één van onze afwisselende projecten in de regio Noord Oost Nederland. Denk hierbij aan het uitvoeren van renovatieprojecten om installaties duurzaam en toekomstig bestendig te maken. Hierbij hoort het installeren van voeding en signaalbekabeling voor o.a. de aansturing van de elektrotechnische installatie. Daarnaast plaatsen wij ook schakel-, klemmen- en besturingskasten en sluiten deze vakkundig aan. Ook kan je onderhoudswerkzaamheden uitvoeren, storingen lokaliseren of kleinschalige inspecties uitvoeren. Binnen de werkzaamheden valt ook het plaatsen, aansluiten en in bedrijf nemen van diverse elektrotechnische instrumenten voor de meet en regel installatie.

Wat ga jij doen

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde kandidaten die ervaring hebben in de elektro techniek. In deze functie werk je zowel in de werkplaats in Emmen of Delfzijl als op locatie met een of meerdere collega's.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Je werkt zelfstandig aan het monteren, demonteren, installeren en ombouwen van uiteenlopende elektrotechnische installaties bij fabrieken en productiebedrijven. Onze opdrachtgevers zijn onder andere actief in de chemie, voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie;
 • Je onderzoekt storingen en stelt hiervan de oorzaak vast en samen met de uitvoerder stel je verbetervoorstellen voor;
 • Je werkt zelfstandig aan installaties vanaf een tekening;
 • Je werkt veilig en werkt volgens de juiste procedures en voorschriften;
 • Je hebt veel ruimte voor eigen initiatief en zelfstandigheid, waarbij een klant- en resultaatgerichte houding van jou wordt verwacht.
 • Je controleert de aanwezigheid en juistheid van werkvergunningen, het werkpakket en zorgt ervoor dat de installaties veilig gesteld zijn voor je met de werkzaamheden begint;

Waar kom je terecht

Binnen Verwater Industrial Services staat het leveren van hoogwaardige kwaliteit en service en het bieden van oplossingen aan productieprocessen voorop. Er heerst een informele sfeer en je hebt leuke collega's. De deur staat bij iedereen open.

De producten en installaties zijn kwalitatief hoogstaand en de mensen zijn gedreven en willen graag met elkaar, als team, goede prestaties leveren. Dit alles doe je het liefst in een omgeving waar een goede sfeer heerst en collegialiteit voorop staat!

Functie-eisen

Wij zoeken met name iemand die enthousiast, gedreven en flexibel is. Daarnaast vragen we het volgende:

 • Een MBO elektrotechnische opleiding;
 • Affiniteit met de techniek;
 • In het bezit van rijbewijs B;
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit

We leven echter niet in een ideale wereld. Mocht je daarom wel raakvlakken hebben en zeer gemotiveerd zijn willen we ook graag met jou in contact komen. Ontwikkelen en uitdagen is immers waar wij voor staan.

Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan in een gemotiveerd team. Daarnaast krijg je:

 • Een salaris passend bij je ervaring;
 • Prima secondaire arbeidsvoorwaarden;
 • Prima overuurregeling;
 • Gedegen interne opleidingen en begeleiding.

Afhankelijk van jouw opleiding, werkervaring en functioneren zijn er mogelijkheden om door te groeien binnen de organisatie

Spreekt de vacature van elektromonteur jou aan en ben je benieuwd of je aanmerking komt? Twijfel dan niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Je mag altijd even bellen of mailen met Karin Strous , contactpersoon voor deze vacature ()

Verwater is een wereldwijde dienstverlener voor industriële en (petro-)chemische installaties. We zijn gespecialiseerd in tankonderhoud, tankbouw, vijzelen van tanks, civiele werken, leidingwerken, turn-arounds, schilderwerken, E&I, E&A, panelenbouw en engineering. Veiligheid, Kwaliteit en Betrouwbaarheid zijn het fundament van ons succes.

Verwater is altijd geïnteresseerd in goede kandidaten voor onze vacatures.Veel kandidaten solliciteren direct bij Verwater of worden aangeleverd via onze vaste contacten.Mochten er -ongevraagd- kandidaten en/of CV's worden geleverd voor onze openstaande of aankomende vacatures, dan is dit vrijblijvend en worden uw voorwaarden inclusief eventuele W&S fees expliciet afgewezen.


Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelElektromonteur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheChemie/Petrochemie
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.verwater.com/nl/vacatures/e-i-monteur/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.