Planner/Coördinator Chemie Park Delfzijl 26-03-2024

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Planner/Coördinator Chemie Park Delfzijl 26-03-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Over CPD

 • Veiligheid

Planner/coördinator

27 maart 2024 Teijin Aramid

Wil jij bijdrage aan de productie van supersterke en lichte vezels die gebruikt worden voor onder andere kogelwerende vesten en helmen, beschermende kleding, slangen en touwen en voor versterking van banden. Wist je dat aramide; 10 x sterker is dan staal en toch flinterdun….

Word dan planner/ coördinator bij Teijin Aramid in Delfzijl .

Jouw baan als planner in een notendop
Als planner/ coördinator ben je verantwoordelijk voor het op een veilige, efficiënte, effectieve en kostenbewuste wijze plannen en coördineren van multidisciplinaire installatiestops waarin zowel onderhoud als investeringsprojecten worden uitgevoerd.

Jouw rol

 • Het opstellen van realistische uitvoeringsplanningen ten behoeve van stops.
 • Het bespreken van de planningen met uitvoerenden (in-extern) zoals werkvoorbereiding, projectleiding, productie coördinatie, QHSE coördinatoren en uitvoerende contractors.
 • Coördineren van multidisciplinaire stops, zowel in de voorbereiding, uitvoering en nazorg fase.
 • Het bewaken van de stop/projectvoortgang.
 • Bijstellen van dagplannen op basis van gemelde voortgang.
 • Afwijkingen op planning signaleren en samen met stakeholders acties initiëren om de benodigde voortgang te kunnen realiseren.
 • Voeren van evaluatiegesprekken met zowel in- als externe betrokkenen om toekomstige planningsoptimalisaties te realiseren.
 • Analyseren en structureel verbeteren van installatiestops t.a.v. kwaliteit van de uitvoering, HSE aspecten, planning/doorlooptijd en beheersing van kosten.

Zo ziet je opleiding/inwerkperiode eruit
Bij Teijin Aramid erkennen we dat leren een continu proces is. We bieden daarom uitgebreide scholingsmogelijkheden, variërend van interne workshops tot externe trainingen. Of je nu je technische vaardigheden wilt verbeteren, leiderschapskwaliteiten wilt ontwikkelen of jezelf op andere gebieden wilt uitdagen, wij ondersteunen je groei.

Ons onboardingprogramma is ontworpen om je snel en effectief te integreren in ons bedrijf. ("We werken volgens het reverse mentoring principe Je krijgt een mentor toegewezen, je neemt deel aan informatieve sessies en krijgt hands-on kennis ervaring in verschillende aspecten van je functie"). Zo zorgen we ervoor dat je je vanaf dag één thuis voelt en begrijpt hoe jouw rol bijdraagt aan het succes van Teijin Aramid.


Ook hierom wil je bij ons werken

Een vast dienstverband.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProjectcoördinator
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.chemieparkdelfzijl.nl/vacatures/2024/03/1161674-planner-coordinator

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.