Muzikanten Delfzijls Harmonie Orkest 11-12-2023

  1. Vacatures Delfzijl
  2. Muzikanten Delfzijls Harmonie Orkest 11-12-2023

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Wij zoeken muzikanten

Vanwege uitbreiding van onze bezetting binnen de malletband zijn we op zoek naar muzikanten met een hart voor melodisch slagwerk. Speel je xylofoon, marimba, bells, snare drum of iets anders op slagwerk gebied, of wil je het leren, schroom dan niet en breng een bezoek op een repetitie avond.

Denk je de juiste persoon te zijn en durft je de uitdaging aan mee te spelen, op mars te gaan en concerten te geen, dan kunt je contact opnemen met één van de bestuursleden.

Ook kunt je eens langs komen op de repetitie avond van onze malletband. Deze repetitie avond vindt plaats op de dinsdagavond, onder leiding van , om 19:30 uur aan de Uitwierderweg 100 te Delfzijl.

Denk je de juiste persoon te zijn en durft je de uitdaging aan mee te spelen, op mars te gaan en concerten te geen, dan kunt je contact opnemen met één van de bestuursleden.

  • Wij zoeken muzikanten
Autobedrijf Hoefsmit

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMuzikant
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://delfzijlsharmonieorkest.nl/vacatures

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Delfzijl: