Teamlead Technische Documentatie Teijin Aramid 05-07-2023

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Teamlead Technische Documentatie Teijin Aramid 05-07-2023

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

In Delfzijl zijn wij voor het team technische documenten beheer op zoek naar kandidaten voor de functie van Teamlead Technische Documentatie. Als teamleider geef je leiding aan 5 technisch tekenaars/ documentatie specialisten. Je standplaats is Delfzijl en je rapporteert aan de teamleider engineering.

Werken als Teamlead Technische Documentatie bij Teijin betekent;

 • Een salaris tussen de € 4000 en € 5663 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (excl. Vakantiegeld 8.33%)
 • Een groen- en ontwikkelbudget van ieder € 1500,- bruto.
 • 46 vakantiedagen
 • Mogelijkheid tot hybride werken, met een thuiswerkvergoeding.
 • Fulltime baan van 40 uur per week.

De functie

In deze functie zal je verantwoordelijk zijn voor het beheer, opzetten en ontwikkelen van documentatie en IT-architectuur. Dit omvat onder andere het classificeren en prioriteren van documenten, het beheren van revisies en het waarborgen van kwaliteitsbewaking, zowel intern als extern. Je zult te maken hebben met een indrukwekkend aantal van 70.000 documenten die onder jouw verantwoordelijkheid vallen.

Een andere belangrijke taak is het functioneel aansturen van externe engineersbureaus met als doel de bestaande documentatie te verbeteren en de projectenportfolio te optimaliseren. Hierbij is het jouw verantwoordelijkheid om de doorlooptijd te verminderen en de kwaliteit te bewaken. Je zult te maken hebben met ongeveer 170 projecten per jaar, met een waarde variërend van 250.000 tot 500.000 euro.

Daarnaast zal je ook verbeteringen initiëren op het gebied van documentatie, specifiek gericht op de overgang van hardcopy naar digitale master copies voor kritische engineering-, operationele- en onderhoudsinformatie. Dit initiatief zal de toegankelijkheid en efficiëntie van de informatie verbeteren, wat de gehele levenscyclus van projecten en processen ten goede zal komen.

Verder ga je:

 • Coachen de bestaande organisatie ten aanzien implementatie en gebruik nieuwe systemen en methodieken.
 • Communiceren, samenwerken, afstemmen met stakeholders en een gezonde dosis inzet en drive spelen een belangrijke rol voor deze functie.

Jouw profiel

Als teamlead technische doucmentatie heb je een afgeronde HBO niveau en (bij voorkeur) relevante project ervaring.

Verder heb je:

 • Aantoonbare ervaring als technisch documentatie specialist information management & infrastructuur / systeem technologie
 • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden zowel in Nederlandse als ook Engelse taal.

Ons aanbod
Met de juiste opleiding en achtergrond ben je bij ons verzekerd van een afwisselende baan waar je al je kennis en ervaring in kan zetten. Naast een inspirerende internationale werkomgeving bieden wij o.a.:

 • Deze functie in ingeschaald in onze eigen CAO schaal 8 , je salaris wordt gebaseerd op je ervaring en opleiding;
 • 20 vrije dagen per jaar en daarnaast 26 verlofdagen als Persoonlijk Keuze Budget, deze dagen kan je inzetten als vrije dagen of laten uitbetalen; totaal dus 46 verlofdagen op fulltime basis.
 • We bieden een prettige werk/privé balans, ruim marktconform salaris & goede secundaire voorwaarden zoals vakantiegeld 8.33%, marktconform pensioen met een lage eigen bijdrage, winstdeling tussen de 0 en 10% en flexibele werktijden;
 • Diverse trainingen en coaching programma's om je te helpen ontwikkelingen en jouw eigen professionele carrière uit te stippelen;
 • Jouw thuiswerkvergoeding a € 3.76 per dag en een reiskostenvergoeding van € 0.21 per afgelegde kilometer
 • Jouw groenbudget; Iedere medewerker krijgt een budget van € 1.500,- bruto toegekend dat kan worden besteed aan duurzame verbeteringen van de woning. Bijvoorbeeld een inductie kookplaat, zonnepanelen/ warmtepomp of een laadpaal.
 • Jouw ontwikkelbudget; Iedere medewerker krijgt een budget van € 1.500,- bruto voor persoonlijke ontwikkeling die los staat van je functie. Altijd al een andere taal willen leren?

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. Inlichtingen kunnen worden ingewonnen bij , op telefoonnummer +31 . Sollicitaties ontvangen we graag via de sollicitatiebutton bij de vacature.

Voor deze vacature verzorgen wij de werving & selectie zelf. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTechnical Writer
Indicatie salaris (min – max]4000 – 5663
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheChemie/Petrochemie
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://careers.teijinaramid.com/ad/teamlead-technical-documentation/y202k1/nl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Delfzijl: