Operator Nouryon 08-01-2024

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Operator Nouryon 08-01-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Operator Nouryon 02-01-2024

 • Locatie: Delfzijl

 1. Operator Nouryon 02-01-2024
 • Sustainability approach

Ben je op zoek naar een leuke baan als operator? Kun jij veilig en rustig werken? Heb je daarnaast (bij voorkeur) VAPRO B/ Operator C / AOT procestechniek afgerond en vind je uitdaging in je werk belangrijk? Reageer dan direct op de functie van Operator
Operator (2 vacatures)
5-ploegendienst, Delfzijl
Tot max 48.435 EUR bruto per jaar (exclusief ploegentoeslag)
Nouryon MCA
In de Monochloorazijnzuurfabriek (MCA) op het Chemie Park Delfzijl laten we chloorgas met azijnzuur reageren. Hierdoor ontstaat ruwe monochloor-azijnzuur dat in een aantal stappen wordt gezuiverd. Om haar klanten optimaal te kunnen bedienen, produceert de fabriek ook monochloor-azijnzuur in vaste vorm als flakes. Tevens wordt er een product gemaakt door MCA met soda te laten reageren. Het monochloor-azijnzuur wordt als vloeistof of vaste stof verstuurd naar de wereldwijde klantenkring.
Het monochloor-azijnzuur vormt een hulpstof die kan dienen als verdikkingsmiddel in voedingsmiddelen, lichaamsverzorgingsproducten, behanglijm en duurzame, fosfaatvrije was- en vaatwasmiddelen.
We zijn op zoek naar 2 talenten om ons team van Proces Operators bij de Nouryon MCA op het Chemiepark Delfzijl te versterken. Je komt te werken binnen een hechte, verantwoordelijke club collega's in de 5-ploegendienst. Met elkaar zorg je voor de veiligheid en continuïteit van de fabrieksprocessen. Je krijgt de kans om te werken bij een moderne, duurzame en veilige productie site.
Als je bij ons werkt kun je een bijdrage leveren aan de verdere optimalisatie van onze processen.
Jouw taken als Proces Operator bij MCA:

 • Bij MCA bedien je het paneel conform de vastgestelde procesparameters, beoordeelt analyseresultaten en zorgt voor het instellen van de installaties voor een eindproduct dat voldoet aan de specificaties.
 • Het is verantwoordelijk en serieus werk, dat je niet alleen vanachter het paneel in de controlekamer doet. Je gaat als operator ook het terrein op om de processen langs te lopen en te controleren. Zo ben je actief met de installatie bezig.
 • Je beoordeelt dreigende of actuele technische storingen en onderneemt passende actie vanuit de stelregel: safety first (and second!))).
 • Je ondersteunt de onderhouds- en engineeringafdelingen bij het opzetten en uitvoeren van onderhoud en verbeterprojecten
 • Ben je ervaren dan begeleid je als mentor leerlingen, stagiairs en 2e en 3e operators bij het vlekkeloos en veilig uitvoeren van hun taken.
 • Operators krijgen de mogelijkheid om grotere maintenance klussen te begeleiden namens de productie afdeling. Dit wordt ervaren als een heel leerzame afwisseling van de dagelijkse werkzaamheden.

Heb jij het in huis?
Wij hebben in ons team plaats voor mensen die net van school komen en voor ervaren Proces Operators.
Om als Proces Operator aan de slag te gaan vragen ook iets van jou.

 • Vapro B of Operator C dan wel AOT / Procestechniek en bij voorkeur ervaring in een productiebedrijf.
 • Je hebt passie en affiniteit met technische processen.
 • Je bent een echte teamspeler en je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je bent betrokken en komt met ideeën om processen te optimaliseren en verbeteren
 • Je bent risicobewust en gedisciplineerd.
 • Goede kennis van de Nederlandse taal is een vereiste.

Bovendien bieden we leerlingplekken (BBL) voor kandidaten die willen doorleren en de ambitie hebben om Proces Operator te worden. Ben jij in het bezit van een Havo-5 of VMBO-TL diploma (met wis- en natuurkunde) en ben je leergiering en een pro- actieve teamplayer? Dan nodigen we je uit om op een leerlingplek te reageren.
Volop mogelijkheden dus voor een carrière bij ons!


Dit biedt Nouryon MCA jou!
Je levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit en aan de veiligheid van onze productieprocessen en je komt te werken binnen de 5 ploegen. Jouw alerte kijk op de installaties en ideeën over mogelijke verbetering zijn van harte welkom. Je kunt rekenen op een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.

 • Bruto jaarsalaris afhankelijk van werkervaring tot max. € 48.435,- voor een ervaren operator
 • Verdere doorgroei mogelijkheden naar senior-operator functie
 • Ploegentoeslag van 28,5% bovenop je bruto salaris
 • 23 vakantiedagen
 • Vaste eindejaarsuitkering (13e maand)
 • De mogelijk om een belangrijk onderdeel te zijn van diverse werkgroepen die zich richten op het verbeteren van veiligheid, efficiëntie en optimalisatie van het proces.
 • Wij stimuleren ontwikkeling van onze collega's d.m.v. opleiding en vakgerichte trainingen
 • Vervolgopleidingen in overleg mogelijk (bijvoorbeeld Vapro C)

Wil je bij Nouryon aan de slag als operator?
Reageer nog vandaag en stuur jouw sollicitatie gekoppeld aan deze vacature.

Functietitel Procesoperator Chemie Indicatie salaris (min - max] 3737 - 3737 Opleidingsniveau MBO Aantal uren (min - max) 1 - 40 Type contract Vast Branche Overig Locatie Delfzijl, Groningen,Nederland Soliciteer direct https://www.nouryon.com/careers/vacancies/2024-netherlands-delfzijl-production-operator-1ste-operator-mca-n0009477/

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProcesoperator Chemie
Indicatie salaris (min – max]3737 – 3737
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://nieuwsuitdelfzijl.nl/operator-nouryon-02-01-2024/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.