Operator vast contract Randstad 16-04-2024

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Operator vast contract Randstad 16-04-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Functieomschrijving

Werken in een splinternieuwe fabriek met de nieuwste machines in de Eemshaven. Je krijgt gelijk een vast contract en je werkt in een geluidsarme en schone omgeving. Inwerken gebeurt op een andere locatie. Daar vertel ik meer over in de vacature. Lees je mee?

wat bieden wij jou
 • salaris € 2900 - € 3200 excl. toeslagen
 • 25% ploegentoeslag
 • winstuitkering tot 4 %
 • een vast contract bij TKF B.V. (jaarcontract)
 • 27 vakantiedagen + 13 adv-dagen
 • pensioenopbouw
wie ben jij

Je hebt ervaring in een productieomgeving als operator. Een werkomgeving dat nog in ontwikkeling is, schrikt je niet af. Leuk juist! Je hebt in ieder geval:

 • minimaal een technisch mbo-2 opleiding afgerond (bij voorkeur een operator opleiding)
 • ervaring in de procesindustrie (bij voorkeur in de foodindustrie)
 • enthousiasme om een bijdrage te leven aan een nieuwe fabriek
wat ga je doen

In de loop van 2024 ga je aan de slag in de nieuwe fabriek in Eemshaven. Maar voordat het zover is, krijg je eerst een inwerkperiode op de andere locaties in Lochem (Gelderland) of Haaksbergen (Overijssel). Tijdens deze inwerkperiode wordt er een appartement voor je geregeld, dat je eventueel met een collega kunt delen. Je hebt natuurlijk wel je eigen slaapkamer, wat wel zo prettig is! Bovendien worden je drie maaltijden per dag vergoed. En als je tijdens je vrije dagen naar huis wilt, kun je rekenen op een kilometervergoeding.

Het inwerken duurt ongeveer vier tot zes maanden. Tijdens deze periode en bij de opstart van de nieuwe fabriek kan afgeweken worden van het gebruikelijke vijfploegensysteem. Het kan dus zijn dat je tijdelijk in een drieploegenrooster of dagdienst gaat werken. Tijdens een kennismakingsgesprek krijg je hierover meer informatie en kun je al je vragen stellen, natuurlijk.

Wat ga je precies doen bij TKF? Nou, bij TKF produceren ze zeekabels voor offshore windparken. Dit gebeurt met moderne machines in een schone en stille werkomgeving. Als operator ben jij verantwoordelijk voor één of meerdere productielijnen. Jij zorgt ervoor dat de machines goed draaien door ze te bedienen, voor te bereiden, om te bouwen en in te stellen. Je houdt ook een oogje in het zeil en zorgt ervoor dat de procedures en processen soepel verlopen. In het begin rapporteer je aan de plantmanager bij de opstart van de fabriek, en later in 2024 aan je teamleider.

waar ga je werken

TKF werkt dus op dit moment aan de bouw en inrichting van een nieuwe fabriek in de Eemshaven. Het doel is om vanaf het vierde kwartaal van 2023 de proefproductie op te starten met hightech machinepark. Hier produceren ze zeekabels voor offshore windparken. In 2024 zijn ze volledig operationeel.

sollicitatie

Wil jij je carrière verder voortzetten bij TKF na het lezen van bovenstaande tekst? Solliciteer dan!

Voldoe jij nog niet helemaal aan de functie-eisen en wil jij je omscholen? Check dan onze website voor meer informatie over ons werk- en leertraject via https://www.randstad.nl/werknemers/opleidingen/techniek.

#technieknoordoost

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOperator Productie Metaaladditieven
Indicatie salaris (min – max]3200 – 3200
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)33 – 33
Contactgegevensjanette.hollemans@nl.randstad.com , 06-10687925 onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieEemshaven, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/XjnSVbX21Ms2nX4svfCv

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.