Partner Executive Search/ Headhunter/ Recruiter (ZZP) ProLinker 01-04-2024

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Partner Executive Search/ Headhunter/ Recruiter (ZZP) ProLinker 01-04-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

executive search, business, Verantwoordelijk, Human resources, geen, Opleiding, eigen

 • Opdracht status

  Open

 • Interesse

  0

 • Geplaatst op

  Vandaag

 • Locatie

  Groningen, Groningen, NL

 • De opdracht moet op locatie worden uitgevoerd

 • Budget

  €5000 - €20000 per maand

 • Geplaatst door

  Select

Opdrachtomschrijving

***************
Wij zijn ***************, de innovatieve Executive ****** specialist voor het invullen van key posities binnen een wijd spectrum van industrieën. Wij zijn de strategische sparringpartner die de meest uitdagende werving obstakels van onze opdrachtgevers weten op te lossen door middel van onze persoonlijke, professionele en innovatieve aanpak.
Door ons snel toenemende opdrachten portfolio zijn wij per direct op zoek naar een: ************************ (ZZP / Zelfstandige)
Functieomschrijving
Als ************************ ben jij de verbindende factor tussen professional en opdrachtgever binnen jouw industrie. Onze acquisitieafdeling haalt opdrachten voor je binnen en jij verzorgt de verdere opvolging. Je werkt samen met management / HR stakeholders van de opdrachtgever en zorgt dat de posities goed in kaart worden gebracht en effectief ingevuld zullen worden. Je bent 360 graden verantwoordelijk voor jouw industrie, van intake tot plaatsing.
Maar je staat er niet alleen voor! Kom je er niet uit en heb je extra support nodig, schakel dan ons sourcingsteam in. Samen combineren wij onze krachten door gezamenlijk de kandidatenmarkt in kaart te brengen, aan te schrijven en op te volgen. Hiervoor hanteren wij een uniek en innovatief model waardoor we sterke kandidaat pipelines creëren en hoge response rates kunnen behalen. En het beste komt nog, onze approach is volledig geautomatiseerd met de nieuwste software welke de markt heeft te bieden. Kortom, jij kan je volledig storten op het contact met je kandidaten en je klanten en wij doen de rest.
Functie-Eisen:
- Een bachelorsdiploma in Business, Human Resources of andere gerelateerde opleiding;
- Minimaal 5 jaar ervaring binnen recruitment (Corporate of Kantoorzijde);
- Sterke interpersoonlijke, organisatorische en communicatieve / sales vaardigheden. Je kan razendsnel schakelen en weet wat de prioriteiten zijn;
- Je hebt een sterke achtergrond en brengt een sterk kandidaat netwerk mee in jouw specifieke industrie. Kortom, niemand kan jou meer vertellen over de industrie waar jij in werft;
- Je hebt toegang tot LinkedIn Recruiter/ Sales Navigator - Verder kent LinkedIn geen geheimen voor jou;
- Je bent Tech Savvy, ervaring met de Google Suite is een plus;
Aanvullende informatie:
De functie van ************************ is een remote positie, we schakelen voornamelijk virtueel, wel zo efficiënt. Je zal werken vanuit eigen locatie met eigen middelen. Je hebt volledige vrijheid, bepaalt je eigen werkdagen / uren, geen druk en geen targets. Wij tackelen veel obstakels samen zoals: acquisitie, candidate mapping / sourcen, aanschrijven, overtuigen en opvolgen. Wij zijn op zoek naar partners waarmee we sterke en langdurige partnerships kunnen creëren, een relatie waar wij beiden van kunnen profiteren. Onze samenwerking is op commisiebasis.
Conclusie:
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.
Soort dienstverband: Detachering, Projectbasis
Salaris: €5.000,00 - €20.000,00 per maand
- ma-vr
Soorten aanvullende vergoedingen:
- Commissie
Opleiding:
- Bachelor (Gewenst)
Werklocatie: Fysiek

Beveel iemand aan en krijg betaald!

Weet je iemand die een goede match zou zijn met dit project? Krijg betaald door professionals aan te bevelen! Voor elke aanmelding krijg je €5 aanmeldbonus direct in je account en wanneer een professional wordt ingehuurd via het platform verdien je 2 % van de verdiensten van de professional (betaald uit ProLinker fees)!


Naam *

Email adres *

Telefoonnummer

Verstuur uitnodiging Misschien later


Bedrijfsinfo

 • Keizersgracht 241, 1016 EA, Amsterdam
 • ProLinker is onderdeel van ProLinker Inc.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCorporate It Recruiter
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractFreelance
BrancheOverig
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://nl.prolinker.com/opdrachten/nl/groningen/partner-executive-search-headhunter-recruiter-zzp-2ZFTNL5

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.