Pedagogisch Medewerker Kids2b 24-04-2024

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Pedagogisch Medewerker Kids2b 24-04-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Huidige: Vacature pedagogisch medewerker | Peuteropvang Farmsum

16 uur | Salaris max. € 3.489,- bruto per maand | VVE en Geduldig
Ruimte. Ruimte om te ontdekken. Te verwonderen. En ruimte voor de leukste tijd. Dat is wat jij wil bieden maar zelf ook graag wilt hebben. Een baan waarbij jij jezelf kan zijn, met jouw passies en enthousiasme en daarmee anderen kan inspireren. Jong en oud.

Kids2b is de werkgever die dit mogelijk maakt. Met een werkcultuur waar jouw talent ingezet wordt, waar je je eigen verantwoordelijkheid hebt en kan nemen, waar vertrouwen is en we in oplossingen denken. Waar ruimte is voor jou. Letterlijk en figuurlijk. Want wij zijn nu in verband met verschuivingen in het team op zoek naar een pedagogisch medewerker voor 16 uur per week om op onze locatie in Farmsum te werken.

Wat je precies bij ons gaat doen?

Dagelijks ben jij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en verzorging van de kinderen op onze locatie. Jij daagt hen daarbij uit, moedigt hen aan en doet actief niets. Of je dat nou doet met gerichte activiteiten of losse materialen? Jij doet het met plezier en dat straal je uit. En zo beleven niet alleen de kinderen maar ook jij de leukste tijd!

Omdat je werkzaam bent op een VVE locatie ben je in contact met kinderen die soms wat extra zorg nodig hebben, dit doe je met veel geduld en aandacht. Daarnaast ben je, door je ondersteuning, een partner voor ouders: jullie willen beide het beste voor de kinderen!

In ruil voor jouw inzet en passie, krijg jij:

 • Een goed salaris ! Deze functie is ingedeeld in schaal 6 van de CAO Kinderopvang. Hier hoort een salaris bij van maximaal € 3.489,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur. Dit is exclusief vakantietoeslag (jaarlijks 8%) en 3% eindejaarsuitkering.
 • Een contract voor 16 uur per week. Je hebt de mogelijkheid om meer uren te maken, door flexibel te werken in de regio en op onze locatie in Ten Boer.
 • Dagdiensten . Werktijden op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 8:15 en 12:15 uur. Plus weekenden en officiële feestdagen vrij!
 • Makkelijk te bereiken locatie. Met voor de deur gratis parkeren en met het openbaar vervoer goed te bereiken.
 • Veel aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van scholing, cursussen en workshops. Ook onder leiding van de pedagogisch coaches.
 • Veel ruimte voor jou eigen inbreng. Jij hebt zowel op jouw groep de mogelijkheid om actief mee te denken en te doen en ook voor de organisatie door middel van werkgroepen.
 • Fijne secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen, collectiviteitskorting op bijvoorbeeld de zorgverzekering, reiskostenvergoeding, kerstpakket en fietsplan.
 • 144 wettelijke en 66 bovenwettelijke betaalde vakantie uren (bij voltijd dienstverband). Dat is bijna 6 weken vakantie bij een contract van 20 uur!
 • Ondersteuning vanuit een platte organisatie met korte lijnen en dus gemakkelijk contact met collega's op andere locaties, teamleiders en collega's van het servicebureau.
 • (Digitale) inspiratie en informatie . Onze systemen zijn er niet alleen op gericht je te ondersteunen maar ook om je te inspireren en een paar keer per jaar organiseren wij onze eigen kennissessies om jou te inspireren en motiveren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Voorop staat dat jij enthousiast wordt van het werk en onze organisatie. We zijn daarnaast vooral op zoek naar een ervaren en enthousiaste collega! Daarbij:

 • Heb jij een voor de functie relevante opleiding, bij voorkeur niveau 4 of HBO ( check het vooral via de diplomacheck van kinderopvang werkt ).
 • Heb jij een VVE certificaat en heb jij ervaring binnen VVE.
 • Ben jij geduldig, rustig en heb jij aandacht voor zowel de kinderen als de ouders.
 • Kan jij op een vernieuwende en verdiepende manier VVE doorvoeren.
 • Ben jij enthousiast en kan jij kinderen, ouders en collega's inspireren en ondersteunen.

José Janssens

Functie Werving & Selectie

Upload bestand

Daarom wil ik bij Kids2b werken (Optioneel)

Vul hier jouw motivatie in om onze nieuwe collega te worden.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPedagogisch Medewerker Kinderopvang
Indicatie salaris (min – max]3489 – 3489
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)16 – 16
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAccountancy
LocatieFarmsum, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.kids2b.nl/werken-bij-kids2b/vacature-pedagogisch-medewerker-peuteropvang-farmsum

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.