Persoonlijk Begeleider Appingedam Flat 3 De Zijlen 15-08-2023

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Persoonlijk Begeleider Appingedam Flat 3 De Zijlen 15-08-2023

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Denk jij in mogelijkheden, ben jij goed in samenwerken én kun je ook goed de regie nemen over de zorg voor onze cliënten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze locatie in Appingedam Flat 3 zoeken we een persoonlijk begeleider voor 28 uur per week.

Wat ga je doen?
Als persoonlijk begeleider ben je verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het begeleidingsplan. ?DeDe begeleiding wordt gegeven op basis van de afspraken die zijn beschreven in dit plan. Je onderhoudt actief contact met de familie en betrokkenen van onze cliënten. Je beheert daarnaast de cliëntendossiers waarbij je verantwoordelijk bent voor een goede administratie. Je werkt samen met je collega-begeleiders aan een zo optimaal mogelijk leefklimaat. Daarnaast behoren werkzaamheden op het gebied van verzorging en/of begeleiding tot jouw taken. Geen dag is hetzelfde!

Zo ziet jouw werkplek er uit

Op onze locatie in Appingedam wonen 47 cliënten, verdeeld over twee flatgebouwen. We zijn opzoek naar een persoonlijk begeleider voor flat 3. De 23 bewoners op deze locatie variëren in leeftijd van 21 tot 90 jaar en hebben allemaal een individuele ondersteuningsvraag.

Elke cliënt woont in een eigen appartement en heeft de mogelijkheid om op vaste tijdstippen gebruik te maken van een gemeenschappelijke ruimte om anderen te ontmoeten. Het ontwikkelingsniveau varieert van licht tot matig verstandelijke beperking en er zijn vaak aanvullende uitdagingen waar cliënten mee te maken hebben. Zelfredzaamheid varieert per cliënt. Sommige cliënten ontvangen geplande begeleiding, terwijl anderen directe nabijheid van een begeleider nodig hebben. De focus van de werkzaamheden ligt hoofdzakelijk op het begeleiden van de cliënten, met daarnaast ondersteuning bij dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Binnen de locatie bieden we ook één-op-één begeleiding aan een cliënt, waarbij het gevulde dagprogramma richting geeft aan hun dag en de onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie is hierbij van belang om samen door middel van activiteiten aan competentieopbouw te werken.

De locatie in Appingedam is een locatie die actief bezig is met het meedoen in de samenleving. De locatie zit op loopafstand van het mooie centrum van Appingedam en is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer. Er worden vanuit de locatie diverse activiteiten georganiseerd zoals dagjes weg, een barbecue, deelname aan de rommelmarkt en muziekavonden. Een locatie waar geen dag hetzelfde is!

Dit ben jij

Jij bent zelfstanding, methodisch en proactief in het nemen van beslissingen en neemt de verantwoordelijkheid. Je kunt omgaan met onvoorspelbare aspecten in de begeleiding. Je kunt kijken naar de vraag achter het zichtbare gedrag. Je bent gericht op samenwerking met cliënten, zijn netwerk en collega's.

Verder vragen we:

 • Je beschikt over een diploma in de zorg, minimaal op mbo-niveau 4
 • Je hebt relevante werkervaring als Persoonlijk begeleider
 • Je bent flexibel als het gaat om werken in een 24 uurs-rooster met onregelmatige werktijden

Dit bieden wij

 • Direct een vast dienstverband voor 28 uur per week
 • Salaris conform cao Gehandicaptenzorg FWG 40 (minimaal €2.457,- maximaal €3.332,-?bijbij een volledig dienstverband)
 • Naast je wettelijke vakantie-uren Balansverlof van 57 uur per kalenderjaar op fulltime basis
 • Vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 8,33% conform cao
 • Reiskostenvergoeding van € 0,12 per km tot 30 km enkele reis en € 0,03 per km tussen 30 en 60 km enkele reis (dit is een ruimere vergoeding dan de cao)
 • Goede secundaire voorwaarden zoals een fiscale uitruilregeling op het gebied van reiskosten en diverse aantrekkelijke voordeelregelingen bij de aanschaf van bijvoorbeeld een sportabonnement, fiets, laptop of telefoon, wellness en health-check
 • Diverse premiekortingen op aanvullende verzekeringen
 • Diverse interne opleidingen en trainingen om je te blijven ontwikkelen

Heb je interesse?

Leuk! Dan ontvangen we graag uiterlijk 3 september 2023 je cv en motivatie via de sollicitatiebutton. Deze kun je richten aan .


Heb je vragen of wil je meer informatie over de vacature? Dan kun je contact opnemen met Bertha van der Noord via telefoonnummer of via het telefoonnummer van de locatie .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPersoonlijk Begeleider
Indicatie salaris (min – max]2457 – 3332
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)28 – 28
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieAppingedam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijdezijlen.nl/vacaturebeschrijving/p-b-er

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.